Надовезивање речи II

1. Okrenem se ja,a ono mene tuku,je cuvena recenica naseg poznatog vidovnjaka Milana tarota koji je uspeo da prepliva Dunav uzduz,a Kolubaru popreko, i da ne urinira u ronilacko odelo, већ повраћа на уши и анални отвор. Vraćajuči se sa žurke, привео је кући пар стрипера,trandzi spremnih za akciju

2. Okrenem se ja,a ono mene tuku,je cuvena recenica naseg poznatog vidovnjaka Milana tarota koji je uspeo da prepliva Dunav uzduz,a Kolubaru popreko, i da ne urinira u ronilacko odelo, већ повраћа на уши и анални отвор. Vraćajuči se sa žurke, привео је кући пар стрипера,trandzi spremnih za akciju sa mladim vozačima trolejbusa koji nisu shvatili

3. Okrenem se ja,a ono mene tuku,je cuvena recenica naseg poznatog vidovnjaka Milana tarota koji je uspeo da prepliva Dunav uzduz,a Kolubaru popreko, i da ne urinira u ronilacko odelo, већ повраћа на уши и анални отвор. Vraćajuči se sa žurke, привео је кући пар стрипера,trandzi spremnih za akciju sa mladim vozačima trolejbusa koji nisu shvatili da je nemačka marka ukinuta,

4. Okrenem se ja,a ono mene tuku,je cuvena recenica naseg poznatog vidovnjaka Milana tarota koji je uspeo da prepliva Dunav uzduz,a Kolubaru popreko, i da ne urinira u ronilacko odelo, већ повраћа на уши и анални отвор. Vraćajuči se sa žurke, привео је кући пар стрипера,trandzi spremnih za akciju sa mladim vozačima trolejbusa koji nisu shvatili da je nemačka marka ukinuta,jer ne čitaju ni Kurir ni Blic a Boga mi ni

5. Okrenem se ja,a ono mene tuku,je cuvena recenica naseg poznatog vidovnjaka Milana tarota koji je uspeo da prepliva Dunav uzduz,a Kolubaru popreko, i da ne urinira u ronilacko odelo, већ повраћа на уши и анални отвор. Vraćajuči se sa žurke, привео је кући пар стрипера,trandzi spremnih za akciju sa mladim vozačima trolejbusa koji nisu shvatili da je nemačka marka ukinuta,jer ne čitaju ni Kurir ni Blic a Boga mi ni Фајненшл тајмс, о Тик-Таку, Зеки, и Кекецу да и не говоримо.

6. Okrenem se ja,a ono mene tuku,je cuvena recenica naseg poznatog vidovnjaka Milana tarota koji je uspeo da prepliva Dunav uzduz,a Kolubaru popreko, i da ne urinira u ronilacko odelo, већ повраћа на уши и анални отвор. Vraćajuči se sa žurke, привео је кући пар стрипера,trandzi spremnih za akciju sa mladim vozačima trolejbusa koji nisu shvatili da je nemačka marka ukinuta,jer ne čitaju ni Kurir ni Blic a Boga mi ni Фајненшл тајмс, о Тик-Таку, Зеки, и Кекецу да и не говоримо. Сутрадан, када су се ствари колико-толико стишале,

7. Okrenem se ja,a ono mene tuku,je cuvena recenica naseg poznatog vidovnjaka Milana tarota koji je uspeo da prepliva Dunav uzduz,a Kolubaru popreko, i da ne urinira u ronilacko odelo, већ повраћа на уши и анални отвор. Vraćajuči se sa žurke, привео је кући пар стрипера,trandzi spremnih za akciju sa mladim vozačima trolejbusa koji nisu shvatili da je nemačka marka ukinuta,jer ne čitaju ni Kurir ni Blic a Boga mi ni Фајненшл тајмс, о Тик-Таку, Зеки, и Кекецу да и не говоримо. Сутрадан, када су се ствари колико-толико стишале, miš je prdnuo

8. Okrenem se ja,a ono mene tuku,je cuvena recenica naseg poznatog vidovnjaka Milana tarota koji je uspeo da prepliva Dunav uzduz,a Kolubaru popreko, i da ne urinira u ronilacko odelo, већ повраћа на уши и анални отвор. Vraćajuči se sa žurke, привео је кући пар стрипера,trandzi spremnih za akciju sa mladim vozačima trolejbusa koji nisu shvatili da je nemačka marka ukinuta,jer ne čitaju ni Kurir ni Blic a Boga mi ni Фајненшл тајмс, о Тик-Таку, Зеки, и Кекецу да и не говоримо. Сутрадан, када су се ствари колико-толико стишале, miš je prdnuo Milanu na uvo u znak protesta

9. Okrenem se ja,a ono mene tuku,je cuvena recenica naseg poznatog vidovnjaka Milana tarota koji je uspeo da prepliva Dunav uzduz,a Kolubaru popreko, i da ne urinira u ronilacko odelo, већ повраћа на уши и анални отвор. Vraćajuči se sa žurke, привео је кући пар стрипера,trandzi spremnih za akciju sa mladim vozačima trolejbusa koji nisu shvatili da je nemačka marka ukinuta,jer ne čitaju ni Kurir ni Blic a Boga mi ni Фајненшл тајмс, о Тик-Таку, Зеки, и Кекецу да и не говоримо. Сутрадан, када су се ствари колико-толико стишале, miš je prdnuo Milanu na uvo u znak protesta, и брзином светлости нестао да му Милан не би вратио истом мером.

10. Okrenem se ja,a ono mene tuku,je cuvena recenica naseg poznatog vidovnjaka Milana tarota koji je uspeo da prepliva Dunav uzduz,a Kolubaru popreko, i da ne urinira u ronilacko odelo, већ повраћа на уши и анални отвор. Vraćajuči se sa žurke, привео је кући пар стрипера,trandzi spremnih za akciju sa mladim vozačima trolejbusa koji nisu shvatili da je nemačka marka ukinuta,jer ne čitaju ni Kurir ni Blic a Boga mi ni Фајненшл тајмс, о Тик-Таку, Зеки, и Кекецу да и не говоримо. Сутрадан, када су се ствари колико-толико стишале, miš je prdnuo Milanu na uvo u znak protesta, и брзином светлости нестао да му Милан не би вратио истом мером. Kad, ne čuči đavo, nađe Milan miša

11. Okrenem se ja,a ono mene tuku,je cuvena recenica naseg poznatog vidovnjaka Milana tarota koji je uspeo da prepliva Dunav uzduz,a Kolubaru popreko, i da ne urinira u ronilacko odelo, већ повраћа на уши и анални отвор. Vraćajuči se sa žurke, привео је кући пар стрипера,trandzi spremnih za akciju sa mladim vozačima trolejbusa koji nisu shvatili da je nemačka marka ukinuta,jer ne čitaju ni Kurir ni Blic a Boga mi ni Фајненшл тајмс, о Тик-Таку, Зеки, и Кекецу да и не говоримо. Сутрадан, када су се ствари колико-толико стишале, miš je prdnuo Milanu na uvo u znak protesta, и брзином светлости нестао да му Милан не би вратио истом мером. Kad, ne čuči đavo, nađe Milan miša, узе у своју топлу шаку и нежно га голицајући по стомаку, отпевао песму за лаку ноћ.

12. Okrenem se ja,a ono mene tuku,je cuvena recenica naseg poznatog vidovnjaka Milana tarota koji je uspeo da prepliva Dunav uzduz,a Kolubaru popreko, i da ne urinira u ronilacko odelo, већ повраћа на уши и анални отвор. Vraćajuči se sa žurke, привео је кући пар стрипера,trandzi spremnih za akciju sa mladim vozačima trolejbusa koji nisu shvatili da je nemačka marka ukinuta,jer ne čitaju ni Kurir ni Blic a Boga mi ni Фајненшл тајмс, о Тик-Таку, Зеки, и Кекецу да и не говоримо. Сутрадан, када су се ствари колико-толико стишале, miš je prdnuo Milanu na uvo u znak protesta, и брзином светлости нестао да му Милан не би вратио истом мером. Kad, ne čuči đavo, nađe Milan miša, узе у своју топлу шаку и нежно га голицајући по стомаку, отпевао песму за лаку ноћ. Postadoše nerazdvojni prijatelji,

13. Okrenem se ja,a ono mene tuku,je cuvena recenica naseg poznatog vidovnjaka Milana tarota koji je uspeo da prepliva Dunav uzduz,a Kolubaru popreko, i da ne urinira u ronilacko odelo, већ повраћа на уши и анални отвор. Vraćajuči se sa žurke, привео је кући пар стрипера,trandzi spremnih za akciju sa mladim vozačima trolejbusa koji nisu shvatili da je nemačka marka ukinuta,jer ne čitaju ni Kurir ni Blic a Boga mi ni Фајненшл тајмс, о Тик-Таку, Зеки, и Кекецу да и не говоримо. Сутрадан, када су се ствари колико-толико стишале, miš je prdnuo Milanu na uvo u znak protesta, и брзином светлости нестао да му Милан не би вратио истом мером. Kad, ne čuči đavo, nađe Milan miša, узе у своју топлу шаку и нежно га голицајући по стомаку, отпевао песму за лаку ноћ. Postadoše nerazdvojni prijatelji, све су радили заједно. Купали се, депилирали, мастурбирали (!?),

14. Okrenem se ja,a ono mene tuku,je cuvena recenica naseg poznatog vidovnjaka Milana tarota koji je uspeo da prepliva Dunav uzduz,a Kolubaru popreko, i da ne urinira u ronilacko odelo, већ повраћа на уши и анални отвор. Vraćajuči se sa žurke, привео је кући пар стрипера,trandzi spremnih za akciju sa mladim vozačima trolejbusa koji nisu shvatili da je nemačka marka ukinuta,jer ne čitaju ni Kurir ni Blic a Boga mi ni Фајненшл тајмс, о Тик-Таку, Зеки, и Кекецу да и не говоримо. Сутрадан, када су се ствари колико-толико стишале, miš je prdnuo Milanu na uvo u znak protesta, и брзином светлости нестао да му Милан не би вратио истом мером. Kad, ne čuči đavo, nađe Milan miša, узе у своју топлу шаку и нежно га голицајући по стомаку, отпевао песму за лаку ноћ. Postadoše nerazdvojni prijatelji, све су радили заједно. Купали се, депилирали, мастурбирали (!?), čak su odlučili da istovremeno odu u vojsku.

15. Okrenem se ja,a ono mene tuku,je cuvena recenica naseg poznatog vidovnjaka Milana tarota koji je uspeo da prepliva Dunav uzduz,a Kolubaru popreko, i da ne urinira u ronilacko odelo, већ повраћа на уши и анални отвор. Vraćajuči se sa žurke, привео је кући пар стрипера,trandzi spremnih za akciju sa mladim vozačima trolejbusa koji nisu shvatili da je nemačka marka ukinuta,jer ne čitaju ni Kurir ni Blic a Boga mi ni Фајненшл тајмс, о Тик-Таку, Зеки, и Кекецу да и не говоримо. Сутрадан, када су се ствари колико-толико стишале, miš je prdnuo Milanu na uvo u znak protesta, и брзином светлости нестао да му Милан не би вратио истом мером. Kad, ne čuči đavo, nađe Milan miša, узе у своју топлу шаку и нежно га голицајући по стомаку, отпевао песму за лаку ноћ. Postadoše nerazdvojni prijatelji, све су радили заједно. Купали се, депилирали, мастурбирали (!?), čak su odlučili da istovremeno odu u vojsku. Međutim miš napredova do pukovnika a Milan osta da

16. Okrenem se ja,a ono mene tuku,je cuvena recenica naseg poznatog vidovnjaka Milana tarota koji je uspeo da prepliva Dunav uzduz,a Kolubaru popreko, i da ne urinira u ronilacko odelo, већ повраћа на уши и анални отвор. Vraćajuči se sa žurke, привео је кући пар стрипера,trandzi spremnih za akciju sa mladim vozačima trolejbusa koji nisu shvatili da je nemačka marka ukinuta,jer ne čitaju ni Kurir ni Blic a Boga mi ni Фајненшл тајмс, о Тик-Таку, Зеки, и Кекецу да и не говоримо. Сутрадан, када су се ствари колико-толико стишале, miš je prdnuo Milanu na uvo u znak protesta, и брзином светлости нестао да му Милан не би вратио истом мером. Kad, ne čuči đavo, nađe Milan miša, узе у своју топлу шаку и нежно га голицајући по стомаку, отпевао песму за лаку ноћ. Postadoše nerazdvojni prijatelji, све су радили заједно. Купали се, депилирали, мастурбирали (!?), čak su odlučili da istovremeno odu u vojsku. Međutim miš napredova do pukovnika a Milan osta da se drži za uši i igra

17. Okrenem se ja,a ono mene tuku,je cuvena recenica naseg poznatog vidovnjaka Milana tarota koji je uspeo da prepliva Dunav uzduz,a Kolubaru popreko, i da ne urinira u ronilacko odelo, већ повраћа на уши и анални отвор. Vraćajuči se sa žurke, привео је кући пар стрипера,trandzi spremnih za akciju sa mladim vozačima trolejbusa koji nisu shvatili da je nemačka marka ukinuta,jer ne čitaju ni Kurir ni Blic a Boga mi ni Фајненшл тајмс, о Тик-Таку, Зеки, и Кекецу да и не говоримо. Сутрадан, када су се ствари колико-толико стишале, miš je prdnuo Milanu na uvo u znak protesta, и брзином светлости нестао да му Милан не би вратио истом мером. Kad, ne čuči đavo, nađe Milan miša, узе у своју топлу шаку и нежно га голицајући по стомаку, отпевао песму за лаку ноћ. Postadoše nerazdvojni prijatelji, све су радили заједно. Купали се, депилирали, мастурбирали (!?), čak su odlučili da istovremeno odu u vojsku. Međutim miš napredova do pukovnika a Milan osta da se drži za uši i igra trbušni ples dvojici razvratnika: desetaru i razvodniku

18. Okrenem se ja,a ono mene tuku,je cuvena recenica naseg poznatog vidovnjaka Milana tarota koji je uspeo da prepliva Dunav uzduz,a Kolubaru popreko, i da ne urinira u ronilacko odelo, већ повраћа на уши и анални отвор. Vraćajuči se sa žurke, привео је кући пар стрипера,trandzi spremnih za akciju sa mladim vozačima trolejbusa koji nisu shvatili da je nemačka marka ukinuta,jer ne čitaju ni Kurir ni Blic a Boga mi ni Фајненшл тајмс, о Тик-Таку, Зеки, и Кекецу да и не говоримо. Сутрадан, када су се ствари колико-толико стишале, miš je prdnuo Milanu na uvo u znak protesta, и брзином светлости нестао да му Милан не би вратио истом мером. Kad, ne čuči đavo, nađe Milan miša, узе у своју топлу шаку и нежно га голицајући по стомаку, отпевао песму за лаку ноћ. Postadoše nerazdvojni prijatelji, све су радили заједно. Купали се, депилирали, мастурбирали (!?), čak su odlučili da istovremeno odu u vojsku. Međutim miš napredova do pukovnika a Milan osta da se drži za uši i igra trbušni ples dvojici razvratnika: desetaru i razvodniku koji se plaše novog

19. Okrenem se ja,a ono mene tuku,je cuvena recenica naseg poznatog vidovnjaka Milana tarota koji je uspeo da prepliva Dunav uzduz,a Kolubaru popreko, i da ne urinira u ronilacko odelo, већ повраћа на уши и анални отвор. Vraćajuči se sa žurke, привео је кући пар стрипера,trandzi spremnih za akciju sa mladim vozačima trolejbusa koji nisu shvatili da je nemačka marka ukinuta,jer ne čitaju ni Kurir ni Blic a Boga mi ni Фајненшл тајмс, о Тик-Таку, Зеки, и Кекецу да и не говоримо. Сутрадан, када су се ствари колико-толико стишале, miš je prdnuo Milanu na uvo u znak protesta, и брзином светлости нестао да му Милан не би вратио истом мером. Kad, ne čuči đavo, nađe Milan miša, узе у своју топлу шаку и нежно га голицајући по стомаку, отпевао песму за лаку ноћ. Postadoše nerazdvojni prijatelji, све су радили заједно. Купали се, депилирали, мастурбирали (!?), čak su odlučili da istovremeno odu u vojsku. Međutim miš napredova do pukovnika a Milan osta da se drži za uši i igra trbušni ples dvojici razvratnika: desetaru i razvodniku koji se plaše novog cunamija koji će kad tad pogoditi Panonsku niziju

20. Okrenem se ja,a ono mene tuku,je cuvena recenica naseg poznatog vidovnjaka Milana tarota koji je uspeo da prepliva Dunav uzduz,a Kolubaru popreko, i da ne urinira u ronilacko odelo, већ повраћа на уши и анални отвор. Vraćajuči se sa žurke, привео је кући пар стрипера,trandzi spremnih za akciju sa mladim vozačima trolejbusa koji nisu shvatili da je nemačka marka ukinuta,jer ne čitaju ni Kurir ni Blic a Boga mi ni Фајненшл тајмс, о Тик-Таку, Зеки, и Кекецу да и не говоримо. Сутрадан, када су се ствари колико-толико стишале, miš je prdnuo Milanu na uvo u znak protesta, и брзином светлости нестао да му Милан не би вратио истом мером. Kad, ne čuči đavo, nađe Milan miša, узе у своју топлу шаку и нежно га голицајући по стомаку, отпевао песму за лаку ноћ. Postadoše nerazdvojni prijatelji, све су радили заједно. Купали се, депилирали, мастурбирали (!?), čak su odlučili da istovremeno odu u vojsku. Međutim miš napredova do pukovnika a Milan osta da se drži za uši i igra trbušni ples dvojici razvratnika: desetaru i razvodniku koji se plaše novog cunamija koji će kad tad pogoditi Panonsku niziju, и сви грешници ће изгинути, а зна се да је највише десетар грешио јер

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.