Блам плејлисте

1. Al seru neki ovde.... jebote..

Deder, pojasni to malko i prosvetli nas.

2. Al seru neki ovde.... jebote..

Slažem se, odje sve što nije death metal je blam.. Mr'š u štale i pijte kravlju krv

3. Ничега што имам на компу ме није блам.

Од Бајаге, преко Брене и Баје па до Северине и Јосипе Лисац. Шта би ме било блам, понекад ми и налете, пошто ми је цео комп у јебеном Винампу, али шта, ако ми се не свиди песма променим, ако ми се свиди, оставим. Боле ме курци ко пева, или који је жанр и те будалаштине.

ПРАВДА ЗА СЛУШАЧЕ СВЕГА!

4. ПРАВДА ЗА СЛУШАЧЕ СВЕГА!

PRAVDA I ZA NESLUŠAČE DECXKO!

Užasno me iritira kada mi neko kaže da sluša sve. To obično znači da sluša neko sranje.

5. Al ga blam da prizna.

6. Užasno me iritira kada mi neko kaže da sluša sve. To obično znači da sluša neko sranje.

Е тај став ме је и натерао да напишем то... Што због шачице ликова који слушају цајке, па кажу да слушају све, како би избегли да то признају долази до дискриминације нас који заиста слушамо од Силване до Нирване?

7. Што због шачице ликова који слушају цајке, па кажу да слушају све, како би избегли да то признају долази до дискриминације нас који заиста слушамо од Силване до Нирване?

Nije šačice, već većine. Kad neko kaže da sluša i metal i narodnjake i haus i bluz i rep, obično sluša pesmu od Iron Maidena, 2 pesme Metalike i Sweet Child O'Mine, a od bluza Thrill is Gone, a rep možda još 10 pesama, 2-3 od BG Sindikata, jednu od Tupaca i još 4-5 ovako. E to je problem, što kad slušaš 90% narodnjake i po 3 pesme od ostalih žanrova, to nije SVE!

8. Mene više nerviraju oni koji slušaju jednu vrstu muzike, ili još gore jedan bend.

9. E to je problem, što kad slušaš 90% narodnjake i po 3 pesme od ostalih žanrova, to nije SVE!

Upravo.

10. E to je problem, što kad slušaš 90% narodnjake i po 3 pesme od ostalih žanrova, to nije SVE!

А ако на МП3ју имам 50% песама Ози, Докен и Мегадет, 25% Еминема и Биги Смолса и 25% Цеце, зар не слушам све?

11. А ако на МП3ју имам 50% песама Ози, Докен и Мегадет, 25% Еминема и Биги Смолса и 25% Цеце, зар не слушам све?

LOL bre LOL'e.. Tu smo ja i ti samo što ja imam i folder krajiške na mp3 :D

12. Mene više nerviraju oni koji slušaju jednu vrstu muzike, ili još gore jedan bend.

Pa ne slušam ja samo jedan bend, niti samo jedan žanr. Slušam i metal (treš, det, spid, hevi), slušam rok, grandž, pank, bluz, džez, slušam i nešto repa, malo narodnjaka, malo popa itd. Ali nikad ne kažem da slušam sve, jer nije tačno, Rep, narodnjaci i pop zauzimaju manje od 3% stvari koje slušam, tako da kažem da slušam Rok/metal najviše i malo bluz/džez.

13. А ако на МП3ју имам 50% песама Ози, Докен и Мегадет, 25% Еминема и Биги Смолса и 25% Цеце, зар не слушам све?

Imaš li i Djuka Elingtona i Elu Ficdžerald?:)

Generalno, kada ti ljudi kažu da slušaju sve, to bude ovo gore što je Čak opis'o. Ne znam šta je teško od tih "svih" pobrojati par bendova koji su ti omiljeni (a nemoguće da su ti svi i sve omiljeni) jer ovo "sve" zvuči tako decxko.

14. Е, прави пример праве "Слушам све" врсте је тип који може да слуша све од Освајача, значи и "Тиху предају" и "Вино црвено" па и ове ЕКВ стил будалаштине што Чипи сад прави "Змај", "Отписани" и слично...

15. Све што имам у рачунару од музике (преко 100гига) и слушам, нешто мање, нешто више. Добро, ајде, 99% ствари ( не знам шта ће ми дискографија Дисциплине кичме и како се уопше нашла ту или дискографија Продиџија и пар песмуљка 357 ).

16. Pa ne slušam ja samo jedan bend, niti samo jedan žanr. Slušam i metal (treš, det, spid, hevi), slušam rok, grandž, pank, bluz, džez, slušam i nešto repa, malo narodnjaka, malo popa itd

Pa eto fino si nabrojao, ali kad ja kažem slušam sve ne mislim na svaki bend ili autora..
    Slušam od svake vrste muzike ono što mi se svidja. Naravno nešto više gotiviš nešto manje. Nešto slušaš jednom u 3 meseca a nešto svaki dan. Evo ja danas slušam ovaj industrial i dojajno mi je, ali me smori brzo.

17. Pa kad govoriš nekome šta slušaš, govoriš ono što slušaš često, a ne ono što otkriješ da imaš na kompu slučajno i čuješ jednom u godinu dana.

18. Што се мене тиче, ствари стоје вако:
    Слушам рок, мјетал, понешто од џеза и блуза и Крајишнике.
    Немам никакву музику на компу због које би ме било блам, делом због тога што сам нешто сам брисао, делом због тога што сам више од 5 пута обарао систем. А највећим делом зато што сам бирао шта ће ићи на хард диск.
    Имам гомилу разних необележених ЦДова, једном ћу да дохватим и да почнем да правим реда- ако ЦД садржи више од 50% бламажног материјала, иде некоме на поклон.
    Међутим, прави блам ме вата од неких касета и плоча које имам, за које не знам- како и зашто су ту? Кад сам видео да имам Рикија Мартина, хитове деведесетих и сл. на касетама и две ЛП плоче од Цукићевог бившег бенда ''Булевар'' помислио сам- ШКК?

kad slušaš 90% narodnjake i po 3 pesme od ostalih žanrova, to nije SVE!

Управо.

19. две ЛП плоче од Цукићевог бившег бенда ''Булевар''

Ovo nije blam dechko, Cukić je car.

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.