![](/assets/vukajlija-8a1b5c1cfaa37915a8b4d51bf02b92cb0e9e1dd235e6e15aa94e201901a8c758.png)
Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
Pajko, ja sam samo iskrena. :))
izvini nisam ni procitao tvoj post al cu ti reci da si pravi Stanislav zbog ovog
zasto? Ti nikad nisi imao poterbu da se izjebes sa nekim na brzaka ovako onako da niko nezna,da prevaris...
Ps nisi naleteo na onu kojoj bi govna jeo kao duduinje
Ima potrebe za svim i svačiim, ali nisu sva govna jestiva. Nismo psi.
Mada, ovo je oftopikovanje. Verujem da postoji adekvatnija tema za ovaj razgovor.
Нема ту моралисања - или прихвати ствари такве какве јесу или лажи себе. Свиња чини превару. Човек не. Човек је неко коме верујеш и ко верује теби. Свиња је сваштојеБ, нема обзира ни начела. Никада не бих учинио нити опростио превару, јер то не може да се ``деси``. То је питање менталног склопа, образа, начела. Ствар избора, а везивати за то морал је онако успутни спорт да се неко жигоше као моралиста.
S ovim se potpuno slažem (mada nemam konvencionalno vidjenje varanja). Prevara nije ono, udari te auto na pešačkom prelazu i "desilo se" (i to u pasivu-desilo se, a ne-ja sam uradio, kao da bi se prebacila odgovornost na neku višu silu).
I concur.
Prevara je po meni potpuno besmislena. Zašto bih rizikovao da upropastim nešto u šta sam ulagao dosta vremena, truda, emocija, samo da bih uživao na kratko što mogu da radim i sa sopstvenom ribom? Što ulazite uopšte u ozbiljne veze ako niste srpemni da se posvetite nekome? Ako već morate, idite okolo izjebite se s kim stignete pa kad ocenite da ste se zasitili i da ste spremni, tek onda. Prevara je posledica samoživosti i kukavičluka, bar po mom mišljenju.
Kako se syngrafeas sjebao jadničak
Nisam gej, ljudi, nisam gej! hehhehe
kralju, nasmeja me
Bio sam skoro 2 godine u vezi, i koliko god se jedna strana trudila, druga uvek može da postane razmažena i da te iskorištava. Uloge se često izmene, pa onda ova druga grize, trči i vrišti za tobom i tako u krug. Jednostavno, nakon vremena, ljudi se smore i hoće nove stvari. A i mladi smo, to je sasvim normalno da žudimo za svežim mesom.
(Bože, još samo hiljadu njih i smiriću se)
hahaha i na ovoj temi sve iste face :)
Krivo mi što sam prespavao jednu subotu, ne stigoh da branim stavove brata Vagilnog, ali jbg bio sam umoran jer sam sinoć... :)
Sto si bio umoran?
Да, шта си то синоћ радио па си сад уморан? Да ниси косио? лололололо
Sigurno nosio dzakove cementa.
ја мислим да није радио ништа. добар трол, деки!
Ма глетов'о зидове...
osim ako se ne zoveš Maja i sad trenutno nekome u TC lakiraš nokte, ne možeš da znaš... :) Nisam ti ja za trolovanje, lako se popalim pa se razotkrijem...
sve je bilo pokošenoooo mmm :D
Mmmmm... The way I lick it, I mean like it! х)))
Пуј, пуј, сотоно!
Неврјерниче! Не оправдавам те! :Р лолололо
Kako ti se zove ta?
Неврјерниче! Не оправдавам те! :Р лолололо
ne spavam noćima lololololo
Maja
Olizes mi jaja OPAAAAAAAAAAAAAAA
ahahahahahahahaha ludaku! hehehehe