Prevara ili ne?

1. sta da mu prastam
    oprostila ili ne pizda nije ono sto on voli, zato decko vozdra !!!

2. ma oprostio bih joj da je volim. kao da tada imas izbora

3. ma oprostio bih joj da je volim. kao da tada imas izbora

Имаш. Да се одупреш и да истрпиш, као комани када се на суво скидају.

4. ma oprostio bih joj da je volim. kao da tada imas izbora

ja sam svoju posle 2 godine veze sutnuo iako mi je stvarno bilo stalo... jer se pijana trsila sa nekim likom...pola godine me svakodnevno zvala izvinjavala se ali prc ne mogu ja to oprostiti

5. Хммм, мозгалица за мене... Ако су емоције умешане у тај секс са истим полом, онда не, наравно да не бих опростио, ако нису, онда можда бих, не знам.
    Са друге стране, ако је неемотивна превара са другим полом (значи јебала се са неким ликом без обавеза) апсолутно никад не бих опростио. Нити мислим да то треба да се опрости. Зашто? Па ето зато што сам егоиста, себичан, несигуран у себе, у своју мушкост, ма боли ме курац како ћете то назвати, нема других кураца за моју жену, ок? Јасно жено? Други курац ти је елиминатор из мог живота и то је то, јасна су правила, ништа компликовано.

6. Pajko životinjo! Ispadoše mi oči

7. ko voli samo jednu zenu pravi becar nije!

8. Vidi se, sremski bećar. Stara sremska škola.
    Kilo i sifon za Pajka!

9. i jedna frajla da podelimo svet

10. Ima li išta lijepše od preljube u najavi? Onako. Možda bude, a možda ne bude.
    Id` u očin!

11. stvarno je osecaj kao da je ceo svet tvoj :)

12. Vidi njih dvojice :))) Uzmite sobu!
    Znači složili smo se. Jebeš vernost kad je tamo seks k'o Fejsbuk- Besplatno je i uvek će biti besplatno.

13. Pa taman ništa ne bilo. A?
    A rrrrrrriba grize, kotlić krčka, špricer ladan, sve potaman..... Ona jedra, oči cakle.
    Oj živote skote, što si tako kratak!

14. aurora i nemoras ni fejk e mail da dajes...

15. Ja sam uvek protiv svih vrsta prevara. Ne isplati se.

16. e vicice nemoj da nam kvaris uzitak sad i vatas na te visokomoralne fore....:)

17. Terej to u kurac.
    Ovde sam napisao.
    http://vukajlija.com/ljudi-koji-bi-da-lece-zombija/370896

Edit: Nisam gledao prvi post. Komentar nema mnogo veze s temom.

18. neznam sta si hteo da kazes

ali ako mislis na ovo

U životu, oni koji konstantno rade protiv sebe

gresis to se radi iz zadovoljstva

19. Ljudi su podle životinje koje gmižući kroz sopstvenu ljigu samo traže način da jedu, seru, pišaju i izjebu se s nekim.
    Nema tu poverenja i zauvek-zajedno-delimo-mejl-j-seven-dejs tripa. Svaki put kad nekom poveruješ, stavio si mu u ruke šansu da te zajebe. Ima onaj citat što se kotrilja po fejsu da je cela fora naći ljude zbog kojih valja patiti. I eto.
    Opet, sve zavisi kakav si ti i gde podvlačiš crtu. Ja je nisam ni podvlačio prvobitno. Iz iskustva, to nikako ne valja. Nisam baš otkrio toplu vodu, a?
    Uglavnom, što se mene tiče, ako je dovoljna životinja da se bez truna rezona potrsi sa nasumičnim likom samo jer joj se trsi, stvarno je neću vući za rukav. VIše :)

EDIT: Nisam gledao prvi post! :)
    Ignorišite sve ovo. Nisam lud, nisam lud, nisam lud...

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.