Prevara ili ne?

1. Ма уопште нисте сконталe шта сам тео да кажем.

2. Nije razvod rešenje za sve, i ljudi da imaju iole tolerancije ne bi nam mnoga deca upoznavala ljude sledećim rečima Ovo je peti muž moje treće majke.

+1

samo trenutno resenje

3. GM brate skontala sam samo se zajebavam.
    marcipane ne bih da te pitam koliko imaš godina ali...Šta znače učestali raskidi? Otišao tata pa se vratio, pa onda otišla mama pa se vratila, pa opet tata i onda jednog dana otišli oboje a klinci ostali sami kući i počeli praviti sranja.
    Sve su to normalne stvari, ljudi ne prihvataju prevaru jer ih je više sramota okoline nego što zaista nisu u stanju preći preko neke jebačine ili sl.
    edit

osim ako ne bismo imali ozbiljnijih problema, recimo otplaćivanje kredita za stan ili problematičnu decu.

upravo si opisala sasvim prosečan brak.

4. preljubnici idu kod karamele na bn...

no razvod je picke.....

5. Aurora, od mnogih sam čula da bi voleli da su se njihovi roditelji razveli. To što deca imaju nerazvedene roditelje, ne znači i da su imali srećno detinjstvo.

Nije razvod rešenje za sve, i ljudi da imaju iole tolerancije ne bi nam mnoga deca upoznavala ljude sledećim rečima Ovo je peti muž moje treće majke.

I ja bih sada tebe mogla da pitam da li je ovo zbog neke sramote i zbog okoline. Zaista, u čemu je problem sa ovim? To bi bila velika i malo neobična porodica, ali i ne moramo se svi ponašati po istom obrascu.

EDIT: Za prevaru nema opravdanja, samo pakao! Vatra i lanci! :P

6. Ne znam stvarno zašto polemišemo o ovako jasnoj temi, jednostavno ako si ne iživljen i ne možeš da kontrolišen nagone Id - a, onda nemoj da stupaš u bračnu zajednicu, zarad nekog dobrog glasa, koristi ili ti ne znam bilo ja čega. Svima će naravno kad tad zapasti neko drugi za bebicu oka, ali ajde sada da se jebemo sa svima koji su slatki. Nesrećan brak, žena ili muž te varaju, ajde i ja da varam. NE. Nemoj da varaš jel taj trivijalni inat nikom nije doneo dobra. E deca su problematična, joj nema se para za otplaćivanje kredita, ajmo da odustanemo na prve nevolje. Biti istrajan i strpljiv je recept uspeha. Ne kažu za džabalesko, u muci se poznaju junaci. Lako je biti u braku kada je sve fino i glat, i lako je tada ostati veran. Šta je kada dođu iskušenja ? Kurčina onda.

7. Mesate babe i zabe ljudi. Govorite o nestabilnim ljudima i potencialnim teorijama koje mogu ili nece da se ostvare.

Aj sad vako. Po statistici Svaki pol podrzava gey odnos suprotnog pola ( Citaj: Zene podrzavaju muskarce gey, iz neznam kojih razloga, konacno mogu da imaju muskarca kojeg mogu da tretiraju ko lutkicu iz detinstva a ovaj se ne buni nego cak mu je i lepo. Do odredjene granice kad im prekipi. Muskarci podrzavaju lezbejke iz jednog prostog razloga, vise sisa za masirati, naravno kad bi mogli da se uglave medj NJIH ).

E sad, u istituciji brak zaboravljate jednu stvar, zene kad dobiju dete ( po italijanima dete je fizicki dokaz ljubavi, delo jedne ljubavi ) centar njihovog sveta jeste dete. Muskarcima isto samo sa vise racuna za platiti i zvocanjem od strane zene ili taste ( losija situacija )

Elem sad kad vi kazete sta bi bilo kad bi vas partner bio u vezi sa osobom istog pola, isto bi vam bilo, osecaj izneverenosti bi vas samleo. Ovde se ne radi o seksu ili kalsicnoj prevari, vec o izdaji poverenja. Tu je kljuc oko cega bi popucalo sve.

Sa godinama se smanjuje seksualna zelja i povecava poverenje, tj vise poverenja je potrebno da se neka veza odrzi. Jer ste svesni sta i ko vam je partner naravno ako morate da pazite na partnera a ne na zivotne probleme gde ste?

Tako da ova tema je nako na granici fantazije i realnog. Dugo je kad ste u vezi sa BI osobom i kasno saznajete.

E jasam rekao sta imam, malo mi se cini da sam previse srao al ajd neka bude.

8. A ko ovde uopšte dovodi u pitanje normalnost, odnosno nenormalnost pojavnih oblika ljudskog ponašanja? Ovde se samo pojedini nešto pravdaju, samo ne znam kome. Mene zaista ne zanima da li neko nekog vara, ili da li neko i zašto misli da je neophodno imati vezu za ceo život.

EDIT: Neko je izbrisao post... :P

9. E da, da reknem i koju na tu temu.

Svako bi da vara, al bolje je da ne. On bi, al bice uhvacen. Ona bi jos vise al bice uhvacen.

Sto bi se i kasnije odrazilo na status porodice. A status porodice tj, kako te gledaju u jednom selu to ti je vaznije. Cisto da se postavi tako.

10. Svako bi da vara, al bolje je da ne. On bi, al bice uhvacen. Ona bi jos vise al bice uhvacen.

Sto bi se i kasnije odrazilo na status porodice. A status porodice tj, kako te gledaju u jednom selu to ti je vaznije. Cisto da se postavi tako.

Llama, llama, duck

EDIT: Neko je izbrisao post... :P

Хтео сам у оне вести да ставим, ал не могу сад да нађем тему. Погрешно си схватила, свеједно :п (нисам ни сконтао да мени одговараш)

11. kako da veruješ posle toj osobi?

Ne možeš.

12. Хтео сам у оне вести да ставим, ал не могу сад да нађем тему. Погрешно си схватила, свеједно :п (нисам ни сконтао да мени одговараш)

Mislila sam da hoćeš da dokazuješ normalnost prevare na primeru nekih australijskih ptica, pa sam se zabrinula u kom je pravcu tema otišla. :))

13. Na Vešala nevernike i razvratne bludnike!! Revolution is coming!

14. Mislila sam da hoćeš da dokazuješ normalnost prevare na primeru nekih australijskih ptica, pa sam se zabrinula u kom je pravcu tema otišla. :))

Управо супротно :)

15. To je lepo, iako nam danas i nije dan da možemo na keca da razumemo tuđe postove! Konačno. :)

16. Izgleda da me je jedino GM shvatio.

17. Ако не јебеш куцем у пичку то онда није превара.

18. Питање није како ће та особа да живи са тобом... То се некако и да средити. Можда се направи луд, можда опрости, можда му није битно јер је слепо заљубљен (важи за оба пола, него сам мушкарац, па користим мушки род).
    Питање је како ћеш ти сам живети са самим собом и са теретом преваре. А превара није само пенетрација, него и много других ствари. Тачније, питање јесте шта си урадио да заједницу задржиш онаквом каква је била од почетка.

19. ne mogu da oprostim prevaru nikako, bilo da je lizanje tepiha ili kurcem u pičku,nikako, ja to kapiram kao isti kurac, deljenje intime sa drugom osobom. ako bih saznao da me je cura prevarila,momentalni kraj, ende bale.

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.