Prijava

Da li bi oprostio svom najboljem ortaku ako bi bio sa ribom sa kojom si bio, ali nije da ti je svejedno, ali nije ni dovoljno da se naljutis??? Zanima me, jer mi se svidja lik sa cijim sam ortakom bila, ali ovaj mi je par puta stavio do znanja da mu se jako svidjam.... Muskarci ili stvarno svidjanje...???

jebacu mu mater, samo neka mi te takne.

pa ono, zavisi da li si ti povredila ovog prvog ili taj zon. ako ste u okej odnosima, onda opusteno

kolfild ne daj me godinama
pa ok je odnos, ali ono klasicna prica, skidam ortaku ribu i te munje...

Isto je možda bitno prije koliko si bila sa ovim prvim. I nisam ukapirao, koji ti je stavio do znanja da mu se baš sviđaš? Ovaj prošli, ili ortak prošlog, tj. budući valjda?

Ni za živu glavu.

Muškarci vole da se kurče kako je njima zapravo svejedno ali smo pičkice. Nije svejedno. Ti likovi će se popičkati i pobosti noževima kad tad.

E jes', baš ću se naljutim na ortaka zbog pičkonoše. Naročito bivše.

Samo kundači i posle aj na pivo da pričaš je l' šta novo naučila.

nismo nista posebno, zajebancija....i buduci iz tvojih usta u bozija usesa...

Pa onda nemoj da se cimaš.. Uostalom i nije tvoje baš da o tome razmišljaš. Neka misli on, mada ako su dobri drugovi, ne bi trebalo tu da bude problema uopšte. No fino, izlazak, pićence, kafica, kolač, šta ko voli, takva je i takva je situacija.. Ajde breee..

šta koj moj? o.0
tulume, dođi na fb.

Da li bi oprostio svom najboljem ortaku ako bi bio sa ribom sa kojom si bio, ali nije da ti je svejedno, ali nije ni dovoljno da se naljutis?

Nema tu šta da se oprašta ili ne. Ako je već neko raskinuo, onda ta devojka ima pravo da se viđa sa kim hoće.

Ja nikada ne bih mogao da budem da bivšom devojkom druga, rođaka, itd. Čak i kad čujem da se nekom ortaku mnogo sviđa neka devojka, ja automatski tu devojku eliminišem iz potencijalnih. Možda glupo, ali...

Ja nikada ne bih mogao da budem da bivšom devojkom druga, rođaka, itd.

Pa dobro, ne bih ni ja, ali sad šta je đevojka.. Je li se smatra tu vezica od 5 6 dana, ili nešto mora da bude malo jače , pa da uslovi kočnicu?

Mada jedem govna i bih možda.. Ali ne znam..

ako ti nesto znaci skubi du, i ako su ti ortaci dobri medjusobno, ako budes sa obojicom, nakon toga obojica ce te gledati kao laku fuksu, da znas. moz ponovo i sa prvim da budes posle, a mozda i sa oba, nece da se ljute.
izvini, samo sam realan :)

Je li se smatra tu vezica od 5 6 dana

onda pogotovo

ako budes sa obojicom, nakon toga obojica ce te gledati kao laku fuksu, da znas

onda pogotovo

Kako pogotovo, kad curu zanima, da li će ovaj bivši zamjerit drugu? Ako se nisu skontali i veza kratko trajala, nema tu nikakvih osjećanja i bolnih tačaka. Nego dio prošlosti.
Ako se sviđaju jedno drugom, nema tu fuksi. Zavisi to od situacije vjerovatno.

zasto bih ja bila fuxa, ako je lik zaljubljen npr u mene, i jebiga greska je sto sam bila sa ortakom? i to sa ortakom nije bila veza nego sprdnja? a sta ako sa njim bude nesto ozbiljnije hoce li me i dalje gledati kao fuxu?

Pitaj Darvina. Jebiga. Tako to funkcioniše (bar u mojoj parohiji, možda kod vas muškarci nisu zaguljene drvosječe, štajaznam)...

a sta ako sa njim bude nesto ozbiljnije hoce li me i dalje gledati kao fuxu?

Možda i neće posle nekog vremena, ali će trojka u svrsi unakrsnog kundačenja uvek biti u planu.

Muškarci, pušite kurac!

ma nisi ti fuksa, ja ti samo onako najpragmaticnije kazem da neces nista ozbiljno da vidis sa tim likom ako si bila sa njegovim dobrim drugarom osim ozbiljnog jebanja. sta god ti mislila i sta god ti on pricao.
pogotovo ako te muva a jos zna da te njegov ortak jebo. za njega si samo lako meso.

bas umete da ispadnete naivne... krivo mi samo sto nisam video to kao mladji, da cesce koristim :)