Kvarovi na računaru

1. Fala fejse
    jebote moraću da menjam pola kompjutera oću odavno i grafičku novu da kupim

2. Jednom dnevno mi se iz čista mira komp resetuje, šta god radio u tom momentu. Da l' surfovao, igrao neku igru, nebitno. Šta da radim? Mrzi me da konfiguraciju pišem, krntija neka stara 8 godina :)

Mada obzirom što je tol'ko star, on još i radi skroz solidno. Samo se taj problem javlja poslednjih mesec dana.

3. Fejse, to je onda isti problem koji sam ja imao. Probaj da izvadis hard disk iz kompa pa ukljuci opet. Verovatno ce ti isto pokazati.

4. El ti poznaje CDROM I HDD u biosu fejziću?

5. душане можда и није то, ал ја сам имао сличан проблем. Једно врееме је престајао касе загреје да бруји, ал онда је постало трајно. У мом случају била је графичка. А онда сам отишо у сервис и дали ми је без кулера.

6. па да, препозна и модел чак лололо

немам појма шта му је пиздим.

7. Možda imaš one bed sektrose lolo. si skeniro skoro komple hdd?

8. ма брате ај ја теби пошаљем пвт са целом историјом болести.

9. ma daj mojne me smaraš sad time kad mi do jaja hahahahah!
    ja sam u suštini nubara najveća,al znam dinstaliram vindouz i skinem cd romove lolol

10. ја већ посло лололо

11. Umel neko onaj moj problem gore da riješi?

12. Peco, možda pad napona, možda se kuler previše pregreva, možda i virus,možda napajanje. nači svašta može da bude:)

13. mada bih pre reko da ti se kuler na procesoru a neretko i na grafičkoj pregrejava.
    si ga izduvo skoro od prašine? mislim na kuler:))))

14. како ми иде на курац ова фаца што је пеки окачијо

15. Umel neko onaj moj problem gore da riješi?

Kad su te matore kante u pitanju mož da bude šta oćeš i malo je nezgodno za rešavanje na daljinu. Pošto ti se dešava ko što si rekao totalno random što se hardvera tiče mogla bi memorija lako da bude, izvrti pet-šest puta memtest sa hirensa.

Ovo je pod pretpostavkom da si sistem u međuvremenu već reinstalirao pa da bar eliminišemo softverski deo i da si siguran da nemaš neke podstanare.

Naravno, sve si već očistio od prašine i proverio ventilatore?

16. Ljudi, jebe me nešto sa vajerlesom. Mnogo mi spor net, ne mogu gledati ništa preko strima. A 2 soma plaćam paket. A cimeru radi normalno net.

17. Ma čist je ko suza iznutra.

Mada, što se tiče OS... Nisam ga reinstalirao sigurno godinu dana, a kontam da nema ni potrebe jer mi komp radi skroz ok, sem tog problemčića što se javlja.

18. E, da, danas sam skontao da mi je antivirus prilično usporavao komp, pa sam instalirao drugi. Možda je do toga. Javljam ako prođe dan i nije se restartovao :)

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.