![](/assets/vukajlija-8a1b5c1cfaa37915a8b4d51bf02b92cb0e9e1dd235e6e15aa94e201901a8c758.png)
Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
Jes', a mene ona radnica u pekari nešto popreko pogledala kad sam joj tražio to :D
Волим маст у сваком облику, не волим слатко у сваком облику.
Jooooj, a šta jedeš crni Šinko? ;)
A mLogo je zajebano kada za potrebe dijete imaš identičan doručak svakog jutra:
1. Pomorandža
2. Dvopek
3. Čaša pavlake
I sve to se jede pojedinačno...brrr
Secer i domaca supa je vrh kombinacija.
Namaz na hljeb. Sloj putera od kikirikija, sloj pavlake, sloj marmelade. Nije loše.
Klipsi sa ukusom sira.
Njoke
Pavlaka i šećer na 'leba. Slatkiš mog detinjstva. Samo mi baba namaže izađe ispred ulaza, zove me i da mi to parče 'leba i ja nastavim da musav trčim po ulici.
Грожђе и хлеб.
+1
ja volim jesti mrkve i celera.
Sirće u pasulj isto zanimljivo.
Ovo mi zvuči zanimljivo.
Ja taj buter od kikirikija nikad nisam jeo,nisam ga nikad ni video u prodavnici
Ja ne mogu da jedem pileću belu čorbu bez sirća lolo
Sad ga imaš u svakoj većoj prodavnici, ali ukus je njah, ništa posebno.
+2
i obavezno pavljake unutra malo
Hleb, preko dzem i preko slanina. Eurokrem i krastavac, ne jedem jaja bez kecapa, slag i prsuta sa kecapom itd a ne podnosim podvarak i kiseli kupus, ne registrujem nikakav ukus.
salamu uz sve
SVE
Месо!
Нисам мислио горе на јаја да њих не једем, него да не једем прженију која се прави од јаја и паприке, да не буде забуне. Оно, као да неког боли дупе шта ја не једем, ал' ајде. :))
ParadaJIZZ ima najkulji nick ovde! :))
Zgadi mi se život od ove teme bokte
Ja kad sam bio klinac nisam voleo kečap pa sam mesto njega stavljao majonez na picu
Jesam pobedio?:)