Omiljena istorijska ličnost

  1. Из скорије историје, Че Гевара и Мартин Л. Кинг. Момци су објаснили многе ствари. Од старије историје, дефинитивно Војвода од Велингтона, лик који је имао муда да се супротстави Наполеону и порази га.

  2. Није. Ношен је на носилима, јер му је кретање прилично отежано било. Е што волим кад преувеличавају људи.

    Znam da je Putnik presao na nosilima, ali sam za Petra mislio da je sve izuzev one topovske kare bilo peske. Moja greska. Hvala na ispravci.

  3. Major Gavriovic, bre!

  4. Major Gavriovic, bre!

    Pa, mislim, moj Cacanin, bre!

  5. Вељко Миланковић

  6. Свети Сава, Махатма Ганди, Петар Бојовић, Корнелије Сципион Африканац( по коме сам назвао профил),

  7. Шта је Чегевара то урадио, молим вас? Само је зарасто ко сомина, извршијо егзекуцију од неких 1000 Боливијаца у једном дану, дигу буну у Африци и побег'о, врло херојски. Највећа ствар што је урадио је то што је направио добар бренд мајица и упаљача врсте Чегевара, наш кака маја начи врх фазон нецепа се ни кад те Жига вуче у дуелу.

    едит: И није се купао месецима наш кои фуј начи и пушио гицепљу врсте кохиба што десмр фазон убија.

  8. Мени је кул био Бајрон. Егоиста-аристократа-песник-хејтер који је отишао у Грчку да сјебава Турке и тамо и умро. Цар! Један од последњих правих аристократа.

  9. Онај Црногорац што је рокнуо Гевару.

  10. Da brate, pravi romanticar. ali pravi. kao Djura Jaksic

  11. Warner von Latinsche
    Мени је кул био Бајрон.

    Јесте кул. Његово стваралаштво је непрејебиво. Само што је био педофилчина и гејштина кога је силовала дадиља кад је био клиња.

  12. Фалусоидни шлемови кобјашњавају. Зајебане зверке бејаху њих двојица.
    http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/a/a5/Hindenburg_and_Ludendorff.jpg

    А и овај баја ми је мио
    http://xroads.virginia.edu/~ug97/monument/relee.gif

  13. Шта је Чегевара то урадио, молим вас?

    Ucestvovao u revoluciji na Kubi, gde je bio jedan od "kolovodja". Otisao u Afriku, tacnije u Kongo, na poziv "stanovnistva", da pomogne u organizaciji gerile. Otisao u Boliviju da pomogne u osnivanju gerile gde je i poginuo. Nije se kupao mesecima jer u Boliviji nije bilo uslova za to. Zarastao, jer je tako voleo, svako nosi kosu i bradu kako zeli. Posle svoje smrti postao sinonim za otpor. Slika koju pominjes je slikana na sahrani jednog prijatelja, i Ce nije znao za njeno postojanje.

    Gandi.

    Od kada je poceo sa celibatom, Gandi je svako vece spavao go, pored takodje gole devojke, na taj nacin testirajuci samog sebe, tj svoju upornost da izdrzi. Jednom je cak pitao svoju sestricinu da legne sa njim.
    Sah Dzahan- veliki vladar, dobar vojskovodja, ali najvise poznat po tome sto je izgradio Tadz Mahal.

  14. Прави је симбол отпора био Чегевара. Могао је бар на Гандија да се угледа, кога је Ганди кокнуо? А човек отерао Британце из Индије. Чегевара да је заживео, био би диктатор а ла Стаљин, ако не и гори.

  15. Legija, čim ga stave u neki udžbenik.

  16. Doktor Mladen, ubiše ga pederi.

    De kurac, aj pretvorite ovo u još jednu šetnicipartizanijakamuda temu. Zaserete svaki kurec stijem. A onaj što otvori temu do sad ima dvije iljade omiljenih.

  17. Ce Gevara je bio komunista. Dovoljno da ne mislim nesto dobro o njemu.

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.