Jadne moje, pričajte u svoje ime!

1. Reče čovek koji misli da je fizičko nasilje opravdano.

možda su pojedine prevarile muževe ili nešto drugo loše uradile pa dobijaju po zasluzi

Možda si se pronašao u toj, ne uvredi koliko činjenici.

Po mom skromnom mišljenju, ti zaslužuješ bančinu. Al ne sa vuke, nego iz bilo kog civilizovanog društva.

2. Naša borba bi trebalo da bude u pravom smislu reči OSLOBODILAČKA i tako što ćemo iskoristiti sva moguća pravna, ustavna, moralna i sva ovozemaljska prava da budemo to što jesmo i po identitetu, polu, rasi, veri, opredeljenju... A, najbitnije, po POLU! Da ne suzbijamo, nego da potenciramo ono najbolje žensko što imamo u sebi

E, u ovome se slažem. Žena po prirodi je pasivnija i mirnija od muškarca i nema tako izražen nagon za nadmetanjem. Oko nje se nadmeću, ili bi bar trebalo. Sada, to mirno ponašanje je u društvima gde upravljaju muškarci koji su žudeli za osvajanjem okarakterisano kao negativno, kao i mnoge druge ''ženske'' karakteristike koje su za žene tipične. Tipa više verbalne komunikacije ili dugog razmišljanja o problemu. Taj negativan stav se održao i dan danas. A to uopšte nije loše. U nekim situacijama. Nekada je takav stav bolji prilikom rešavanja problema, kao što je recimo slučaj u ustanovama koje se brinu o ljudima, prilikom vaspitanja deteta (može tako da se sagleda više izvora problema) u prosveti funkcionišu i m i ž pristup. Dakle, u mnogim situacijama, biti žensko je dobro. Isto ne razumem zašto se omalovažavanju pozicije učiteljica i vaspitačica, kada oni zidaju temelje za decu da budu dobri ljudi pored majke i oca.
    Dakle, cilj treba da bude da žensko bude ŽENSKO bez stida, i da isto tako muško bude muško, opet bez stida, da budu jedno drugom prijatelj. Danas se i mnogi muškarci isfeminiziraju totalno. Ništa lepše nego kad ti kukaš drugarici sto godina o nečem, i onda ti naiđe dečko i kaže ti rešenje problema u jednoj reči. Ili kad je neki dečko tužan i ti mu pružiš toplinu i saosećanje i detaljno mu izanaliziraš zašto nije pogrešio i šta je dobro ivukao iz toga što mu se desilo. Tada ti svaka pohvala znači.

BUDITE JEDNO DRUGOM PRIJATELJI PRE SVEGA, ako je u praistoriji bilo tako kada smo više verovali instinktima, valjda to nešto govori! Svi smo ljudi.

Pa, ni ja ne bih dozvolio ženi koja oće da rađa da se zaposli kod mene, prosto jer je manje produktivna. Ali ako bi ženskinja koja ima decu, ili koja se odlučila za drugi put, bila najsposobniji kandidat, dobila bi mesto. Dakle, nije jer su žene , već jer nisu isplative.

Razumem, jeste da su manje isplative, ali stvarno mislim da to nimalo nije u redu. I ti što imaju firmu (bar u našoj sredini, pošten čovek čak i ako ima firmu nema toliko para da može sve sam da izdržava) imaju ženu koja radi i koja je podizala decu. Ili pogledaj tvoju majku, zar ti ne bi bilo teško kada bi čuo da se ona mučila da nađe posao jer je htela tebe da rodi? Meni bi bilo teško.

3. Reče čovek koji misli da je fizičko nasilje opravdano.

Kakve to veze ima što ja imam drugačije mišljenje? Jesam li nekog vređao? Ja skrećem pažnju na tvoj egoističan način diskutovanja, a ti sereš o mom stavu koji ne razumeš i koji sam ja bez nametanja i vređanja drugih izneo.

4. Po mom skromnom mišljenju, ti zaslužuješ bančinu. Al ne sa vuke, nego iz bilo kog civilizovanog društva.

I nastavlja decxkotina da sere a pri tom optužuje druge za preseravanje.

5. Drugačije mišljenje ne podrazumeva podržavanje nanošenja fizičkih povreda drugome licu (slabijem, očigledno) jer je to zaslužilo. Mislim, kurva lažljiva i taj rad, trebo joj je rebra dislocirati. Ono...

Veruj mi, i ovako egoističan i autističan se samo uzdržavam da tebe i tebi slične ne nazovem gorim i preciznijim imenom.

6. Ša bilo ovde ko se potuko?

7. Veruj mi, i ovako egoističan i autističan se samo uzdržavam da tebe i tebi slične ne nazovem gorim i preciznijim imenom.

Verujem ti, jer i ja bih se teško suzdržao da ti ne polomim zube da smo uživo, kad bi se ovako ponašao.

8. Ono, što bi pripadnice romske nacionalne manjine rekle drhti mi sve pička:)))

9. I meni puca kurac za tvoje mišljenje, samo što ja za razliku od tebe znam da ispoštujem sagovornike(u šta ti ne spadaš, jer si smarač).

10. NE PRI-ČAJ SA NJIM NA-BO-DI-GAAA, NA-BO-DI-GAAAA, NA-BO-DI-GAAAAAaaAAAA!!!

11. samo što ja za razliku od tebe znam da ispoštujem sagovornike

Ja ja sagovornika...Nemam sagovornika u ljudima koji podržavaju fizičko nasilje nad ženama, decom, invailidima, životinjama i slično. Jebi ga, to je moja crvena linija.

12. fizičko nasilje nad ženama,

A šta ako je sado-boktemazo fetiš? Pa ona mene voskom, ja nju pesnajom?

13. decom, invailidima, životinjama i slično.

Gde sam ja to podržao nasilje nad decom, invalidima i životinjama o čemu ti maloumniče pričaš? Odrasle žene su svesna bića i znaju da svako sranje koje naprave ostavlja posledice i zašto nisi citirao celu rečenicu nego me vadiš iz konteksta?

A ovo "majmun" je uslovno rečeno, možda su pojedine prevarile muževe ili nešto drugo loše uradile pa dobijaju po zasluzi, a možda se jednostavno degeni iživljavaju.

Bedan pokušaj satanizovanja.

Izvinjavam se na spemu energijo, završio sam.

14. Odrasle žene su svesna bića i znaju da svako sranje koje naprave ostavlja posledice

To, to, ubij kurvu:)))

Ako joj barem jedno oko za prevaru ne izbiješ, jednostavno nisi muško.

15. Da vam nacrtam i obojim svoj prvi post. Posle ću, ako treba, napraviti i power point prezentaciju:
    -Ne radi se o zlostavljanim ženama.
    -Ne radi se o članovima feminističko-terorističkih organizacija.
    Govorim o sasvim običnim ženama pod relativno normalnim okolnostima, našim koleginicama, prijateljicama, majkama i tako dalje, kojima je opet uzrečica ''da sam muško...'' i ''prokleto žensko'' itd.

16. Nacrtaj im ti, ali opet ce oni o zlostavljanju.

17. Та фраза проклето женско долази из те несреће што им се круни унутрашњост сваког месеца и јебено боли па зато пизде, контам. Плус хормони.

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.