KK Partizan

  1. Koji je po tebi krajnji ishod? Iako je tek početak, lool.

    Krajnji ishod čega?

  2. Sve ove zavrzlame oko Abe, Fibe, kuraca, nisam mislio na finale Abe, ili finale KLS, to se zna da Zvezda dobija.

  3. Ma nema zapravo nikakve zavrzlame oko ABA lige. Bord FIBA je imao prekjuče sastanak na kojem nije ništa odlučeno oko ABA lige, ali se juče naprasno pojavilo nekakavo saopštenje da FIBA nekog ne priznaje, a FIBA niko ne jebe ni dva posto. Oko ABA lige se pita samo ULEB.

  4. Ajfon uzo dvojku

    A do kurca, vez izasla sestica, a nama stigao zastareli model.

  5. Ma nema zapravo nikakve zavrzlame oko ABA lige. Bord FIBA je imao prekjuče sastanak na kojem nije ništa odlučeno oko ABA lige, ali se juče naprasno pojavilo nekakavo saopštenje da FIBA nekog ne priznaje, a FIBA niko ne jebe ni dva posto. Oko ABA lige se pita samo ULEB.

    To i ja mislim, al opet mogu da jebu preko saveza, tj savez. + sudije što su im rekli da ako sude (ako su delegirani) za Abu, automatski su izbrisani za sva Fibina takmičenja, mogu da uslovljavaju igranje reprezentacije (što mi nije realno, tako bi sebe uboli u oko), etc...

  6. To i ja mislim, al opet mogu da jebu preko saveza, tj savez. + sudije što su im rekli da ako sude (ako su delegirani) za Abu, automatski su izbrisani za sva Fibina takmičenja, mogu da uslovljavaju igranje reprezentacije (što mi nije realno, tako bi sebe uboli u oko), etc...

    Znaš koliko zabole kurac sudije što neće suditi FIBA takmičenja. Još im je bolje imaće ljudi kad da odmaraju. Pri tom dovoljna su im ULEB takmičenja, Evroliga i Evrokup, jer su dobro plaćeni za suđenje.

  7. Ma nema fiba nikakve sanse mogu da ga duvaju samo

    Cak i da ukinu fazon sp(osim sto bi se ugasili kao organizacija) savezi bi sami osnovali neko prvenstvo i cao. Evroliga je glavna a ona je pod ulebom. Da li mislite da nba zabole i promil kurca za fibu?

  8. MOCNO, SNAZNO, JAKO-ORIGINALNO !!! SAMO JAKO, JACE, NAJJACE PARTIZANE DO NOVIH TITULA, SAMPIONE NAS, JEDAN I JEDINI, VECITI I NAJUSPESNIJI KLUB SRBIJE-PARTIZAN-MIT ILI CUDO-JEDINI PONOS I NAJVECI BREND SRBIJE !!!

  9. Mnogo mi je krivo što je Gagić otišao. :(

    Ostaće dilema ko je bolji on ili Musli. Ili lošijii. lolo

  10. Mnogo mi je krivo što je Gagić otišao. :(

    Ostaće dilema ko je bolji on ili Musli. Ili lošijii. lolo

    Mogu ti reći da Gagara baš dobro igra u Turskoj.

  11. Igra i Musli dobro u Megi pa bih pre platio da se ne vracaju nego da se vrate...
    Musli ima onakvu statistiku jer od kako ga je vratio Zalizani u Megu na njega igraju bar 20 napada po tekmi.. U timu koji ne sluzi za statistiku i dalje je panj i to ce se videti cim ode iz Mege..
    A Gagataru statistika ne znaci nista, imao je on solidne statistike i kod nas, al u statistici ne pise da li je napravio tehnicku koja nas je kostala pobede protiv Cedevite, i da li je se majmunski zabio u reket ili promasio kucanje ili zaboravio sta je blok, ili napravio korake ili promasio cist zicer.
    Daleko im lepa kuca. To su braca Scepovic kosarkaskog kluba. Samo nek oni dominiraju,al sto dalje od Pionira

  12. Igrao je dobro on i kod nas, pogotovo pre povrede u Zadru. Jeste poludebilan i zna da veže par grešaka u nizu. Ali je brz i skočan, i ima solidan šut sa distance. E sada što se su se od njega(i od svih naših centara) očekivala izdanja a la Peković to je druga stvar.

    A šta reći onda za Muslijeve igre u Megi? Indeks mu u proseku ide preko 25 ako se ne varam, i plus je vrlo siguran ispod koša, što ga nije krasilo u Partizanu. Ali možemo videti šta znači igrati u malom klubu, bez pristiska navijača, sa dobrim plejom, a kako je igrati u velikom klubu, sa velikim pritiskom, i bez klasičnog pleja.

    Nego, gonzo, pošto si ti medij, zna li se uzrok Muslijeve kurcobolje u prethodnoj sezoni?

  13. A Gagataru statistika ne znaci nista, imao je on solidne statistike i kod nas, al u statistici ne pise da li je napravio tehnicku koja nas je kostala pobede protiv Cedevite

    Namerna je bila ako se ne varam. Ali tu nije samo njegova krivica za poraz. Svi su podbacili u poslednjoj četvrtini. I to se desilo nekih 5 minuta pre kraja meča(valjda), mogli smo da podignemo nivo igre. Jednostavno, tu smo imali nobjašnjiv pad s obzirom da smo prethodno nadoknadili 10-15 razlike iz prve četvrtine i poveli sa nekih 10 razlike. Jebena utakmica. Bar da su naš pošteno nadigrali celu utakmicu kao neke pa da nemam za čim da žalim, onako bio naš dakbe.

  14. Turska<ABA

    Ovo nije tačno.

    Igra i Musli dobro u Megi pa bih pre platio da se ne vracaju nego da se vrate...
    Musli ima onakvu statistiku jer od kako ga je vratio Zalizani u Megu na njega igraju bar 20 napada po tekmi.. U timu koji ne sluzi za statistiku i dalje je panj i to ce se videti cim ode iz Mege..

    Ne možeš da porediš Muslija u Megi iz jednog razloga. U Megi se namerno nabijaju statistike određenim igračima kako bi ih Miško lakše prodao. Miljenović, Musli i Jokić (koji je doduše baš talentat pa mu to u principu i nije potrebno) su upravo ti igrači u Megi.

    Nego, gonzo, pošto si ti medij, zna li se uzrok Muslijeve kurcobolje u prethodnoj sezoni?

    Koliko se sećam nije bilo o reči o nekoj kurcobolji. Jednostavno je uleteo u kanal sa formom.

    Inače Gagića sam imao prilike da gledam u Univerzitetskoj reprezentaciji na Univerzijadu u Kazanju (bio sam na licu mesta) i dečko me je stvarno oduševio bez obzira što Univerzijada svakako nije neki neverovatan nivo košarke. Momak ima odlične predispozicije, da ne spominjem što je nenormalno brz za centra, ali na žalost mozak je u njegovoj glavi apsolutni višak jer ga uopšte ne koristi.
    Primer za to je upravo namerna protiv Cedevite prošle sezone u polufinalu ABA lige. Mada ja i dan danas tvrdim da je tu najviše Bogdan zasrao na kraju utakmice. Prvo je dodao loptu Tepiću da proba onu trojku, iako je on to trebalo da uradi jer je Tepara ne bi pogodio pa sve da mu i život zavisi od toga. A onda povrh svega, kada je Smit pokupio Tepićev promašaj Bogdan ga uopšte nije ispratio, još je i išao od njega i bukvalno mu je dozvolio da pokuša onu trojku iz dvokoraka koja je onako vrljavo ušla i izbacila Partizan.

  15. Mada ja i dan danas tvrdim da je tu najviše Bogdan zasrao na kraju utakmice.

    Sa ovim se slažem, nažalost, podbacio u poslednjih 24 sekunde utakmice, mnogo. Ali se povadio posle lepo.

  16. Ne možeš da porediš Muslija u Megi iz jednog razloga. U Megi se namerno nabijaju statistike određenim igračima kako bi ih Miško lakše prodao. Miljenović, Musli i Jokić (koji je doduše baš talentat pa mu to u principu i nije potrebno) su upravo ti igrači u Megi.

    Znam, zato sam i rekao

    U timu koji ne sluzi za statistiku i dalje je panj i to ce se videti cim ode iz Mege..

    A za poslednjih 20 sekundi protiv Cedevite, ono su svi krivi. Prvo nedostatak poziva akcije od strane Duleta, zatim uvaljivalje koske Tepicu, zatim onako nesrecno odbijanje lopte pravo u ruke (bilo gde drugde da je otisla pobedili bismo) zatim ovo sto si pomenuo za BB.. Jebiga, desava se i najboljima :)

  17. Koliko mi ide na kurac ovaj komentator na sport klubu pa to nije normalno

  18. ''талентовани француски кошаркаш''

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.