KK Partizan

  1. Бомбаш, Јоххнее, Маестро. Сви су ту.

  2. porasla ti mudasca iznenadno, sta?

  3. Бомбаш, Јоххнее, Маестро. Сви су ту.

    Banovanje onih koji ti se ne svidjaju nikad nije bila grobarska stvar. Pitaj prijatelja kome su iznenanda narasla mudasca, prekjuce su bila daleko manja.

  4. Truć je musavac, lažno se predstavlja kao grobar da bi zadobio poverenje grobara, što mu polazi za rukom obzirom da grobar grobaru veruje na prvu loptu, i mene je prodao par puta i ne zaboravljam mu, niti opraštam

  5. Tebi je do jaja majav, meni se zapalila kladionica direkt ispod mene sad je renoviraju, buše nešto od nedelje svako jutro nisam oka sklopio.

  6. hahaha omaših temu neispavan

  7. Фађо, јес ти тему промашио? хд

    едит: хаха

  8. https://vukajlija.com/forum/teme/33814-kk-partizan?strana=1673#post_3845679

    Некад је све било супер, Евролига, Вукајлија, Серија А, а сад ништа није супер. Зајебавам се, квалитет Евролиге пропада из године у годину, то је чињеница. Ставе 16 тимова, од тога 17 турско-шпанских екипа. Што не уједине АЦБ и Турке, а ово нека укину, сиротиња нек игра Лигу шампиона и ајд у курац. Добро, сад су Турке мало сасекли, али опет... И то кресање на 16 тимова је без везе, имаш 3 квалитетне екипе: Фенер, ЦСКА, Реал, а остале екипе питање је колико и да ли су уопште квалитетније од виђенијих еврокупаша.

  9. Opet buše dole krv im više jebem.

  10. ajmo ajmo grobari skupimo se da jebemo picke ciganske!! tu je dzoni, tu je bombas, pozivam dusana10010, skocka, gazimuda, jericha ako jos posecuje sajt i ostale da nam se pridruze!!

    https://www.youtube.com/watch?v=XzDc5PsUm4E

    edit: i lakija naravno

  11. I jos na klupi Paoa Zeljko, Dule je jebena legenda kosarke

  12. Jel se igra evrokup sa petim mestom u aba?

  13. Bio je to verovatno ofanzivno najjaci tim u istoriji Evrolige, ni danas mi nije jasno kako ih je onakav Partizan omlatio.

  14. Evrokup igra bukvalno onaj koga pozove katalonski govnar i ciganin

  15. Igra se Evrokup, dogovorili su vec u Barseloni.

  16. Da. Nebo i zemlja sa ovim takmičenjem. Ne ulazim ni u rasprave oko toga. Oni ionako nisu u velikoj meri tada gledali košarku osim reprezentativne.

    Kure brate, daj života ti nemoj zajebavati. Timovi koji su tada figurirali kao favoriti za osvajanje Evrolige uglavnom figuriraju i danas. Samo što poslednjih sezona umesto Barselone imaš na primer Fener koji je uzeo Željka i utucao lovu da ti se digne kosa na glavi.
    Da se ne vraćamo na nabrajanje levaka koji su imali priliku da igraju u takvoj Evroligi, a koje nisu ni za nivo FIBA lige šampiona, odnosno kako voli Bombas da ga zove, krovnog takmičenja.

  17. Navedi danasnji ekvivalent bekovskoj liniji Dijamantidis- Spanulis - Jasikevicijus ili se dostojanstveno povuci i ne blamiraj. Usput, takvi nisu prosli ni u cetvrtfinale.

  18. Gonzo, pokusava da objasni covek da je kvalitet pao svim tim timovima sto i dan danas figuriraju, kako to ne mezes shvatiti?

  19. Navedi danasnji ekvivalent bekovskoj liniji Dijamantidis- Spanulis - Jasikevicijus ili se dostojanstveno povuci i ne blamiraj. Usput, takvi nisu prosli ni u cetvrtfinale.

    Rekao bih da samo ova tri igrača i znaš da nabrojiš jer ih spominješ jedno šesti put kako bi naglasio da je današnja Evroliga kurac.

    Gonzo, pokusava da objasni covek da je kvalitet pao svim tim timovima sto i dan danas figuriraju, kako to ne mezes shvatiti?

    Priča o padu kvaliteta može da dođe u obzir samo u smislu toga što se danas u NBA ligu odlazi kao što ja odem u prodavnicu, pa evropski igrači zapale maltene i pre nego što napune 21 ili 22 godine. Udeo svakako imaju i ovi novi dvostrani ugovori, kao i povećanje plate u Razvojnoj ligi, da ne spominjem Kineze i pare koje daju igračima.
    Ono što je u stvari činjenica je da Evroliga naprasno opada u kvalitetu baš ovih godina otkako je samo Zvezda igra jer je još uvek sve prštalo od kvaliteta kada se sa skorom 3-7 i Budiveljnikom u grupi prođe dalje. To je ono što se u stvari iza brda valja sa tom pričom o tome kakav je kurac današnja Evroliga i tome slično.

  20. Pa o tome se i prica ali tebe radi triger jer se to poklopilo sa zvezdom u el, kvalitet svakako godinama opada igrala zvezda ili ne

    Te sezone kad je bio budiveljnik bas evroligu je igrala i skupina u crveno belim dresovima iz srbije tako da ne ide to o prejadnosti zbog zvezde, jednostavno je tako al opet nanter u gostima drkne barsu

    Od 24 ekipe 4 su bile kurac i od toga su 2 uletele zbog zreba u nasu grupu ali zato su tu bili i 2 tima sa F4 plus Fener al ajde neka mi smo prosli sa 3 7 a tebi je krivo sto ste vi sa 4 6 ostali ispod crte jbg tako se ispostavilo lagano su mogli ti debili da ulete kod vas u grupu

    Sad je skraceno bez tih nazovi debilskih ekipa mada mislim da ce prosirivati da ubace i par ovih vrhunskih iz evrokupa sigurno jer od evro nba divizije nema nista sigurno

    Pogledaj sta su osvojila ta trojica sto zajedno sto solo pa onda nadji neke njima slicne

    Sad ces ti opet na wiki pa da izvlacis one prve Duletove sezone kad nas je trpao pau ortez i pola pionira ga teralo al dzabe necu ti dokazivati nista vise

    Kvalitet je opao i to je tako. Kao sto je i magija sa vukasinom aleksicem otici na f4 ili kad te pokradu govna u keramici i sviraju 3 faula u napadu pa ne odes na f4

    I da, leo vesterman docent kosarke