Prijava

haha jest, slusaj me dobro mladenovcanine sad, nismo isti i nikad nismo bili niti cemo biti. gtr tako kaze ja evo ne znam

mnogo je primera za tako nesto i ne znam odakle bih poceo da objasnjavam. prvo i najvaznije, mi ne glumimo da smo nesto sto nismo.

1. Mi smo klub kojeg je osnovala vojska Jugoslavije, takva kakva je bila. U nekim delovima svog postojanja bila je za ponos i sluzili su je tvoj i moj otac i deda, mozda imaju i ono sidro na podlaktici tetovirano ekserom.

Vi ste klub kojeg je osnovala UDBA na celu sa krcunom. Prvu utakmicu ste igrali u Albaniji dok je trajao proboj sremskog fronta. Ne, nisu vam hapsili igrace i upravu zato sto su se cesljali kao kralj Petar, naprotiv. Cetnicima sever smo usta zapusili prostom pesmicom - pitali smo delije, nece da nam kazu gde im je osnivac zakopao Drazu.

2. Za razliku od vas koji deklarativno glumite patriote, a ustvari gledate svoje dupe samo, nikada nismo cutali rezimu zbog licnog interesa. 5 oktobra masa grobara je bila na ulicama, Tadicu se pevalo na JNA redovno, Vucicu da ne govorim.

Vi ste pevali Tadicu dok vam nije doveo sponzora. Vidim da je mara jedini stadion u Srbiji na kojem se nije cula rec protiv vucica.

3. Verovatno najvaznije - samoproglaseni stubovi srpstva, simbol drzave i kurva svih rezima. Pogledajte kakva nam je drzava i na sta licimo. Nama je ponos sto nismo simbol i stub takve drzave. Nasa drzava je nesto drugo i kad-tad cemo je imati. Samo u njoj mesta nema za zvezdu i to sto ona predstavlja - ne sa navijacke vec kulturoloske strane.

Oj lovačeke ovde XD

Paća potpisao ugovor i narednih 5 godina sve tekme u svim takmičenjima igra u Areni.

Odlična vest za sve frakcije lol.

Nezvanicno sam cuo da su dali velike pare onom spanskom govnetu Bartomeu za trogodisnju licencu pocev od "sledece sezone" i ovo je verovatno u skladu sa tim. Inace vrteska mi je u glavi, prvo vracamo se na Novi Beograd i to je kul, kul je takodje i sto ne moramo sa gas maskama u Pionir ako su musavi vonjali prethodno, a lose je jer je Pionir ipak Pionir...

Kakva Evroliga, ne maštajte..

Jeste evo boli me kurac da mastam, dali pare jebeno jednim delom, drugim Zeljko i Divac zavrsili... napominjem, tek od sezone 2020-2021, nezavisno od rezultata u ABA.

To čak nije moguće ni u jebenoj teoriji.

Ako ti kazes, mora da je istina.

Тхилмо у паники

Eto prilike da proverimo, čekamo "sledeću sezonu".

Isteraše nas iz Pionira.

To se zove evolucija, vezujes se za tim, a ne za igraca, prostor ili sta vec... Bil je starijih ljudi koji su prestali da prate KK kad su otisli Kicanovic i Dalipagic, tvrdili da je sve posle sranje, ista prica sa Divcem i ostalima... Partizan je tom logikom isteran i iz Hale sportova na NBG, pa opet postade i Pionir ikona zbog nas... nema to veze, sve i da na livadi igraju i u petom rangu, opet najgledaniji tim od bivse Jugoslavije.

Čito sam da Dr Čović hoće da renovira Pionir za Zvezdu. Pa je rekao da najure paću.

Al zbog mira u kući, umesto neke rupčage dali paći arenu, koja grca u dugovima, taman da se povade, spojio Čovke lepo i korisno. Menadžer godine rekao bih.

da, ali lazes jbg

Usput pregovara Arena i sa Zvezdom, ovo je proverena informacija, ali nece najverovatnije doci do saradnje jer crveni ne mogu ni Zeleznik da napune...

To stoji. Zato je i Čovke rekao da najure paću iz Pionira, spremamo ga za Evroligu. Biće nekih novih brendiranja i to, pa nam smeta ako neko drugi igra u Pioniru.

kako se zove onaj smaracki komentator sto je okoreli grobar, sto lici na Carlija iz srecnih ljudi....pa on je skoro oci iskopao onom deliji koji je uleteo u kadar sa ''VUCICU PEDERU''.....tako da ne znam onda bas ko je za koga, samo kazem...

od svega pomenutog mogu da kazem samo da Tilmo izmislja, po obicaju

рециклажа лименки у току