KK Partizan

1. Eno ga Milutinov trazio stipendiju od 450k, bas siromasan klub. Znaci oteli ste igraca i jos se hvalis time?

2. Stvarno tražio 450k?

3. ako je plankton rekao, mora da je tako

4. Biće ovo dobra sezona

5. Jaramaz prvi igrac lige trenutno

6. Пао шампион Италије у гостима, Новица не игра, изгледа да се спрема за тренерску струку.

7. Ja nisam gledao veneciju, sutra zdravlje pratimo protiv Igokee lol.

Elem, Novica i ne treba da igra, ali mora da bude prisutan kao motivator

8. Pobedismo juče fuzionisanu braću, na jedvite jade. Iznimno nizak kvalitet košarke s obe strane. Gordić za ABA uslove vrlo pouzdan plej, Riki Rubio za ovu bush-league kosarku. Juče pri kraju tekme Aco Cvetković iliti Vasa Micić za sirotinju, kao da je igrao za nas, 3 napada sjebo nerezonskim šutevima u prvih 8 sec napada. Jaramaz i Rade standard.

Samo nek se pobeđuje jbg...

9. А и Новица стартовао и школовао на лоу посту.

10. Kakvo drugo poluvreme...
    A prvo je izgledalo kao da, šta god uradimo, ne možemo da ih dobijemo, jer su ubacivali apsolutno sve.

Fino ovo sve izgleda

11. Jeste malo više stranaca za moj ukus ali se ekipa konačno oslobodila Gagića, Gegića, Šalića i ostalih Vrabaca. Gordić doktor ove igre.

12. Pejners-Parahovski-Pejdž

3P prekaljenih igrača zadatka koji jebu

13. Interesantno navijanje. Prve pocetka nije bilo uobicajene pesme sa razglasa ni zajednikog pojanja iste. Prva cetvrtina nista horski, atmosfera kamerna. U drugoj krece jedna grupa. U trecoj reminiscencija pionira, dve grupe razlicito poju u glas.. I cetvrta kao nekada, nosi me vodi me ne pitaj kuda.

14. Birča i Janković odudaraju od ostatka ekipe, al izgleda da uvek moramo da imamo neku budalu da nam jede živce

15. Lako je ciganima... oni navijaju za tim u kome birča igra svake druge godine. Mi moramo dvaput nedeljno

16. Opasan Partizan ove sezone. Plašim se kako ćemo s vama. :(

17. Ubiše vas k'o Zvezda Fener..al' bukvalno..

18. Dobro, ima ova ekipa Partizana solidan potencijal. Napadate i jadransku i ovu našu ligu sledeće sezone sigurno kad vas uigra Andrea.

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.