KK Partizan

1. Bio je to trijumf iz izgnanstva, bio je to Partizan iz Fuenlabrade.

2. Na današnji dan, kako dobre ove hrvatice na polovini videa.

https://youtu.be/dn1tAMvHmk4

3. svinjo debele dukljanska, ne bojis se Boga, na naseg precednika si udario neka ga neko zaustavi molim vas
    https://direktno.rs/sport/kosarka/269297/vujosevic-vuciceva-kampanja-usred-korone-je-za-ustavni-sud.html

4. Čujem igraćete Evroligu sledeće sezone?

5. Ne treba nam privatna liga

6. Možda neko simpatično takmičenje u recitacijama, pesničke večeri?

7. Partizan nece videti EL dok je psiho na vlasti, sto je donekle lose, ali smatram u perspektivi mnogo vise i dobro. Objasnjavati zasto je bvz, samo ce se kasti.

8. kosarka je ionako postala kurcina od sporta na svkaom nivou, a nekad je bila tik iza fudbala

nba - izrezirana predstava, pritom je rezija na nivou ispodprosecnog holivudskog blokbastera

evropska kosarka - kvalitet igraca ni 30% nego pre 15+ godina

repstacije - izgubilo svaku draz, jos se samo mi pomalo lozimo na to, bar dok nas ameri ne nakantaju 30 razlika

9. sve u sluzbi marketinga i profita

10. To je donekle tacno, Bartomeu je na putu da upropasti kosarkuu Evropi. Na drugoj strani, on je trenutno i neki spas ako se pogledaju one nakaze iz Fibe, kakva je to skupina nesposobnjakovica to je strasno... sve je manje ekstra igraca, jebeno pola Evrolige se igra pred hiljadu-dve ljudi. Mozes misliti Larkin prva zvezda. Nema para, neprofitabilno do bola, zatvoreno takmicenje kome 99% timova u Evropi nema pristup naravno da ubija potencijalne investitore.. realno koga boli kurac u Bugarskoj recimo da gleda Unikaha - Armani. Nema kvaliteta i to je to.

11. realno ako se pogleda, da nije Partizana i mutanata, koga bi ovde boleo kurac za EL i EC.... Ligu sampiona svejedno svako gleda, iako nas ima tamo 2 puta u 20 godina.

12. zvezda najjaca ua partizan

13. mada sve vise i fudbal pocinje da lici na cirkus, s tom razlikom da je i dalje ubedljivo najpopularniji sport i da ima para ko blata

ali to i pokazuje da kvalitet i pare ne vodi nuzno dobrim stvarima; liga sampiona u fudbalu i nba su najbolji primer - imas najbolje igrace koji se bave tim sportom na jednom mestu, ima para da vise ne znaju sta ce s njima, popularno je, visemilionska gledanost, a opet imam osecaj da i fudbal u evropi (a pogotovo nba kosarka) gube svoju draz i smisao; sve vise to lici na jednu reziranu predstavu, na entertejnment

mozda je to i moj subjektivni utisak ili imam idealisticka ocekvianja od sporta, al sve cesce mi se desava da ne mogu da uzivam u utakmici koliko mi neke fejk stvari bodu oci

14. Шмекери дрогирају пичке се тренирају

15. haha liga sampiona kaze brr

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.