Prijava

Citam komentare i cigosi baaaš se ukiselili, pa majku mu, daj da se podelimo ko u grckoj, pao basket, oly fuca

hvala puno prijatno

Opozit od "hvala puno" glasio bi hvala prazno, što nema nikakvog smisla, te je i hvala puno krajnje nepravilno. Hvala ili hvala veliko, hvala mnogo. Thank me later ČD

Reč puno može da ima više od jednog značenja, ne mora samo da obeležava popunjenost nečega već i količinu, puno u ovom slučaju je sinonim priloga mnogo.

Ej al dobro je ovo, ponovo se raspiruje neki rivalitet, lozenje, prozivanje, ej, pa ja cinik najgori posle majstorice ispred zgrade sam sedeo na beton i gledao u jednu tacku, zena mi vice s terase ulazi u kucu ja ne mogu

Jos ako skinemo neke skalpove, figuriramo za top 8 nekoliko kola pre kraja, sheeeesh, pa jos ako se prodje grupa u Kataru... posle 10 god i ja da se nalozim na sport nesto

bombas
Ne volim brt ozbiljno, iz godine u godinu jedni te isti smarači, ok kapiram najjači su, najbolje igraju itd itd, ali uvek više volim da vidim neko rendom ime i rendom grb sa rendom igračima.
sirotinjska averidž spika level Tilmo. Ovo isto možeš da čuješ na svakom ćošku/kladionici ili gde god kulja višak neiskorišćenog (sa ogromnom željom da se iskoristi, ali malim brojem zuba/cm novčanika) testosterona. Tad samo postaviš pitanje čekaj gnome, nemaš problem kad Partizan ili ovo muljavo napredno crveno belo kopile pune bački jarak 10:0. E to su naši "veliki" u Evropi, bački jarak, taman prolaze tako kako zaslužuju. Sve drugo i svaka tvrdjnja je najcrnje licemerje.

pre sat vremena

Brate jesi pijan ili šta. Uozbilji se, ljubim te.

jeste malo nepovezan ovaj bombasev post. malo vise.

Za razliku od inace kad pise smisleno

Opozit od "hvala puno" glasio bi hvala prazno, što nema nikakvog smisla, te je i hvala puno krajnje nepravilno. Hvala ili hvala veliko, hvala mnogo.

Ovo ko da slušam učiteljice koje su završile Pedagošku jer nisu bile sposobne ništa drugo da upišu (a ogromna većina je takvih). A baš te učiteljice su najzaslužnije za ovakve (nije zadnji nego poslednji, nije na telefonu nego kraj telefona, drva se slažu a ne ljudi i slične gluposti) sirotinjske jezičke mitove kojih evo ni Vukajlija nije lišena.
Autor Šmoklja je lepo odgovorio na ovu jezičku zabludu.

Feniks je ustao, ogrejalo. Partizan je neuništiv. Malo nas je, ali smo straobalna govna. Ide Željko po desetu, Partizan po drugu.

Ide Željko da se naguta kurčine lmao ne može ni ovu kurčevu aba ligu da osvoji, radujte se ako dobijete dve u evroligi grobljani šugavi

Ono što igraju Larkin i Micić, Laprovitola i Mirotić, znači krem evropskog klupskog basketa, u poredjenju sa finalom ABA lige i košarkom prikazanom tamo je dva stepenika više.

Znači nije tri reda stepenica kao NBA nego dva stepenika.

Olimpija Milano, npr, stepenik niže, pa opet mogu nekad da dobace do f4.

A Olimpija Milano pada u Pioniru redovno od oba Blizanca.

Tako da... nisu baš nijanse izmedu Efes/Real- Paća/CZV, al nije ni nedostižno. Msm, za zvezdu svakako jeste, imaju neku blokadu u evropi koja je posledica toga što Radonja ne ume da zatvori dobijen meč, pokazano milion puta i bezdušnosti navijača, koji se smore posle 5 kola. I naravno to neko prokletstvo Nebojše Čovića, ne možeš onakva demončina da budeš i da ne očekuješ cosmic retribution. Naravno, ne možeš da budeš good guy i basketball executive, nespojivo je, al ne možeš baš ni otvoreno gangster da budeš.

Tako da, zasigurno ćemo imati bolji skor od czv, to nije ni za diskusiju, a da li će to biti dovoljno za top 8, male šanse, možda 30%. U top 8 ako dobacimo, ispadamo od bilo koga.

Ali za sezonu, dve...

O f4 već ni ne pričam, kad dodjes tamo, to je lutrija.

Zapata je Bombaš za sirotinju.

Nikada ga nećeš napisati, nikada.

I to nas opet vraća na situaciju s duelima.

Долазе нам Хезоња и Анђуша, имам дојаву.

Dolazi vam Kuzminskas, imam zlojawu

Pa neće Obradović bez 20M u evroligu, da crveni tamo pred drugim trenerima, šta.