Prijava

On ne crveni on ljubičasti

Hezonji bi trebalo dati priliku da ostvari decacki san. Sjajan momak i igrac, sramota je da se zlopati po kojekakvim Barselonama kad voli Partizan.

Šta kaže Amber o tome, zna li se šta.

Ustaški igrač u ustaški klub, ima smisla, make it happen

Kjukluksklaaan
partizaaan

Sta konkretno nervira pantere? Zasto prekidaju utakmice? Koji je izvor njihovog nezadovoljstva? Ja ne vidim drugo osim teskog kompleksa.

Težak kompleks stoji tu nema prigovora, i kad se ne prekidaju utakmice.

Ne, evo stvarno se pitam. Mogu da razumem grobare, sta to konkretno nervira prosecnog pantera. Onakva mrznja, uvrede, sta zapostavljeni su, ne igraju EL, neko je favorizovan u odnosu na njih, ne samo u drzavi nego regionu, ima ih manje od rivala, evo pokusavam da skapiram, ne razumem. Secam se domnacije Partizana, bukvalno nismo znali da postoje, podjebavanje tipa kk sledeca sezona, individualne prozivke Gurovica jer je presao u suparnicki, sta ja znam. Koja je to vrsta teskog kompleksa. Ako su shvatili da su toliko intelekualno podredjeni, to je vec neka vrsta napretka. Ne razumem.

To sa zvezdom je bukvalno nekakva krindž varijanta mančestersitija za totalnu sirotinju. Kao indijska verzija Supermena, tako nešto. Ali nema ni paća baš puno mesta za kuknjavu, jer politika ga je štitila ranijih godina takodje, i to dobrano, a i ne galame na tribini nešto protiv žvalavog koliko sam uspeo da primetim. Keš je čudo.

Ustvari nisu tu potrebne nikakve analize. Nekada smo se delili po muzici koju slušamo, šta oblačimo, šta čitamo, koja su nam interesovanja itd... Danas mi kažeš za koga navijaš i imaš presek kompletne ličnosti. Ako kažeš džvedžda, mediokritet je u pitanju jedan kroz jedan.

Gospodine bombas jedno pitanje oko pravilnog pisanja te vaše čuvene kovanice, viđao sam svojim očima da nekad napišete džvedža (doduše ošišanom latinicom ali bože moj), dakle bez dodavanja slova D na pretposlednje mesto reči, dok evo na primer sada ste napisali džvedžda (sa sve neošišanom latinicom, bravo!). Dakle, kako bi zapravo pravilno trebalo da bude napisana ta božija reč? Da li je: DŽVEDŽA ili DŽVEDŽDA (ЏВЕЏА VS ЏВЕЏДА).
Unapred hvala.

Džvedžda

paorski izgovor, ciljna grupa koja svakodnevno koristi naziv tog kluba

Inače komentar čoveka od koga ne poznajem nikog da se više razume u košarku otrovana Grobarčina ona prava ne ko Bombaš nerazumni dilovan napisao je skoro ovo:
Utakmice su namestene, sva su prvenstva namestena, svi sportovi. Ali u finalu ABA lige se to nije pokazalo uopste. Ko se razume u kosarku video je da je Partizan izgubio na samopouzdanju, Zvezda je pobedila zasluzeno. Zeljko Obradovic je nas najveci trener ali poraz u finalu je bio iskljucivo njegov

па да то је рекао дејан анђус

Ime tog čoveka od koga ne poznaje nikog da se više razume u košarku? Albert Ajnštajn.