Prijava

Mladen Lazic nije niko drugi

Drugari, vrlo pouzdano vam mogu reći da se sklapa tim kadar da osvoji EL već ove godine. Musavima iz Železnika neće biti dobro.

Ko ih jebe kad nisu uz predsednika nego ga vređaju na svakoj utakmici. Opozicija su oduvek bili.

Drugari, vrlo pouzdano vam mogu reći da se sklapa tim kadar da osvoji EL već ove godine.

Ove stvari sam čitao prošle godine, samo su to bili kilometarski postovi koji precizno objašnjavaju koga Žoc dovodi, kako će tim da funkcioniše itd. Neki manje entuzijastični ljudi su oprezno tvrdili da će titula možda izmaći, mada je izvesno da će se igrati makar fajnal for, sa tim su se već svi složili.

Da je paća rekao - ne lovi, neka hvala nismo na prodaju, igraćemo sa svojim klincima i mupm, to bi bilo za svaki respekt i pohvalu, ostali bi klub sa srcem i dušom, avangarda itd. Ovako je to projekat, ništa drugačiji od zvezde. Kao Siti i PSG ali za totalnu sirotinju, svi još pre početka sezone znaju da ni jedan od dva kluba neće osvojiti, sem njihovih navijača, od kojih 90% zna a 10% takodje zna ali tvrdi da ne zna.

Nije da nije bilo sramota u nasoj zemlji posledje decenije, ali ova "utakmica" kojoj ne mogu da se predvide kvote zbog dramaticnosti je u rangu sa ubistvom Olivera Ivanovica i helikopterom. Bruka i sramota. Ja ne znam koji stepen bolesti imaju navijaci pokojne dzvedzde da ovo trpe...

https://i.ibb.co/FhSpvCM/234.jpg

Ja sam čuo da dolazi Deez?

Nismo isti mi smo avantgarda nas ne finansira Vučić
Hahahah krezubi majmuni
https://i.imgur.com/1V92u2W.jpg

Licimuri pederi i kurve

Pa više ste dobili šta oćeš

Ali ne vise 180 000 000 kao sto vi predstavljate

Avangarde moj kurac po milioniti put na kub

Bombi ima li nekih dojava o pojacanjima

Andjusic potpisao, Petrusev dogovoren ako ne pokvare kao prosle godine za Kalinica. Lesor verovatno ide, dolaze plej i trojka. Pleja sam cuo, ne bih da pisem, trojku traze stranca kvalitetnog, evroligaskog igraca.

Pisi u pvt za pleja. A petruseva, neka hvala

Video sam. Ali i dalje stojim pri tome da je Petrusev los izbor.

Mora, ulazu se velike pare, ovi smrkavci iz zeleznika ima da kmece ko kukavice ako dovode samo strance... ne bi me cudilo da ostave Trifunovica iako decko ni po cemu nema mesta u Partizanu.

Haha druže kmečiš 5 godina jebeno