KK Partizan

1. Ajde pusacu kurca jednom argumentaciju neku daj jebem te usta

2. Petrusev, Pokusevski, Ristic, Kuridza, Jovic, Simanic, Dobric...

3. Pa ko osim alekse moze u repku? Tristan? Trifunovic?

4. Eto ti odgovora gore ko moze u repku

5. Msm svakako necu da pratim to evropsko jer igraju ko picke, ne zbog viska cigana, al da pricas da je Trifunovic za reprezentaciju sramota. Alen i Aleksa su pozvani.

6. Nista ne znas ko tele

7. Ti si izlapeo, prskani anadolijski duvan ti pojeo mozak. Samo kenjas nesto, bio si kulji. Ne normalniji, ali kulji i koherentniji.

8. Bukv ja da sam jednu polusezonu bio član partizana bomby bi me hteo na spisku. Ne radi se tu o objektivnosti i o pozivanju najkvalitetnijih raspoloživih igrača, radi se o začukanosti.

9. Ti si pokazao da ti je milion stvari bitnije od integriteta i grobarstva, sutra bi glasao sns za malo koristi ako vec nisi

10. Brt preče mi je od grobarstva da Paća igra s mudima i s nekim planom. Protekla sezona sa Žocem, najseljačkija i najneplanskija košarka koju sam video. Znači nema veze finalna serija, derbiji, to je posebna priča, atmosfera, vanterenske radnje.

Čista košarka, znači protiv neke Krke, Zadra.. ja jednu akciju nisam video i gasio sam na pola svake tekme kad krenu da igraju tako.

Po meni je to integritet.

11. Partizan je Partizan i sa Djokom Salicem i sa Dalipagicem. Mi nismo na prvu nevolju zvanu sns dali dupe, ugasili klub i presli da navijamo za Crnokosa Diva Partizan ko ruznija strana Srbije. Cutali, smrdeli i gutali spermu, jeli slamu, ali se nismo ponizavali. I docekali smo tim sa legitimnim pravom da se nada titluli prvaka Evrope. Oni sto su zbog kompleksa poleteli za Kristinom kurvom iz Zeleznika ce docekati da je opet zadave. E to je integritet kad vec pricas o njemu. Ne mrze nas panteri zbog poreskog duga, mrze nas sto nismo obrisali taj dug kao i oni, zajedno sa klubom, istorijom i dostojanstvom slepcu.

12. Druze, ne menjaj mi teze, ne moras meni da pitchuješ ideju zvezda=fmp, to sam kupio još 2011. Ono sto ja pričam je da nije košarka da Panter uzme loptu i proba nešto s vrha kapice. A to je bilo 80% napada. Ja tu ne vidim neki mastermajnd Žocov. Ili je izgubio mojo, ili nije uspeo mulcima da objasni. A pikenrol je bolje radio Šalić nego Lesor, slažem se.

13. koju bre vi istoriju imate, u jugosl. dva prvenstva imate...karo vas ko je stigo, zvezda, jugoplatika, cibona...imt.

14. tragedija, zorkic i savovic.

15. Tako da, slepo necu da navijam ni za jedan klub koji igra tako seljački. I ako ovaj Naneli ili Exum krenu da igraju hero-ball, opet gasim tv. Kao što sam ga permanentno ugasio za reprezentaciju. Nista nije dozivotno, navijaci se zasluzuju.

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.