U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
partizan je vecan zapamti to picko mala
Ох ох какве дивне висти
ne važi se s ovolko crnci
invalid run
Ajde majmune Zvezda odigrala 3 utakmice da budete tu gde ste
zvezda s crnci bila predzadnja prije neku godinu beše li
ušao ja nedavno gledam euroleague highlights, svaki je protiv zvezde, služili ste za punjenje zadnjih 9 sezona ne brukajte nas više dosta je bilo
Nemoj da kenjamo igraju ljudi ove god i svaka cast, u ovakvoj formi bukv deluju nepobedivo i fakat nabrijano da uzmu EL
BRAVO PARTIDJANOOO
Šta kurac bravo idete na real bićete očepeni od patku
Bukvalno kad vidim zeljka i ovaj uspeh automacki navijam za partizan kao da srbija igra, da ne kazem zvezda
Cast izuzecima, ali li cega jadnijeg od navijaca zvezde po portalima? Nista mi ne pada na pamet, stvarno.
Ovaj partizan ima 1000 zivota, uzimate el sig nema sta prenapaljeni ste, hemija 10/10 ofc voleo bih da gresim ali paca deluje brutalno
Za Zvezdu navija vecina, za Partizan samo odabrani
pa sig
u grotlu WiZink centra ću gi pitam
Mamin Panter vidim rešio da polupa real, lepo.
Jebali mamu svoju bukvalno doslo vreme da moras da pravis beleske kad je koja tekma gde i na kom kanalu ako oces nesto ispratis.
Da nisam slucajno cuo na kraju dnevnika koji je isao unazad ne bi ni skontao, onda da prebacim kurac ne moze na eon jer je preko mts, onda prebacim na movengo a tamo nema i na kraju pustim preko watched aplikacije
Au kakvo ciganisanje na početku zadnje četvrtine, mora ih nalupati Paća.
Jel zna neki papak sa sajta neki vpn da radi na androidu
Pantera u repku pod hitno, kakav teo kakvi bakraci
PANTERRRRR
JA SAM SE USRAO