KK Partizan

1. Mamin Panter vidim rešio da polupa real, lepo.

brt videlo se da je momak izašao na parket da igra košarke i pobedi, od prvog trenutka. Jako dobar partizan, nema šta, svaka čast.

2. ne može crnac u repku pa sve i da je bil rasel lično

3. Eoga smoklja sa rasisitickim ispadima

Ne moze crnja u repku, ne moze kinez u rudnik zlata bla bla

Moze bato, i hoce

4. PUSIGA COVICU MAJKU VAM JEBEM CIGANSKU

5. Jbt kirk kakav pacer moras biti da ti sad zvezda u mislima. Jbt uzivaj, sutra se bavi zvezdom.

6. Opasnu ekipu napravio Željko, nema šta. Preiritantan Real opet jbg, ne znam, meni je Rudi Fernandez najiritantnija pojava u svetu sporta uopšte, fizički mi ne prija da ga vidim bukvalno. Ni Musa ne budi simpatije doduše, ova dvojica imaju one odvratne tarzanke na glavama...Nedopadljiva ekipa, užasna publika, prenemaganje, kreveljenje itd na sve strane. Nemaju u Beogradu šta da traže, poješće ih atmosvera. Čini mi se da su i oni svesni toga.

7. Kako je lepo biti Partizan ovoga jutra

8. Ko ce vas slusat sad

9. pliduu pazi ovu ej
    može musa da mi karu kusa XDDDDDDD

10. PUSIGA COVICU MAJKU VAM JEBEM CIGANSKU

xaxaxa boles

Najbedniji momenat utakmice - pokusaj Dzenana Muse Loncarevica da iznudi faul za 3 poena, ajde decko ubi se

11. Grobari izviždali Musu kad je izlazio iz busa a aplauzom pozdravili Hezonju hahaha

No dobro, za očekivati je da ustaški klub aplauzom pozdravi brata Hrvata

12. Ovaj Musa kad god proba nešto da isimulira dobiju ili trojku ili im sudije uzmu loptu. Igraj košarku čoveče, mani se ciganije.

13. Kirk jebe mame ciganske iz sveg glasa

Ajmo lozenje lozenje lozenje

14. Krajnje nedopadljiva ekipa ovaj real, baš krajnje. Igrači, publika, sve.

15. KOLKO GADAN OVAJ DECK IDEALAN ZA CIGANE I COVICA

16. MAMU VAM JEBEM CIGANSKU ARGENTINSKU
    PARTIZAN JE VECAN PICKA VAM MATERINA

17. KOLKO GADAN OVAJ DECK IDEALAN ZA CIGANE I COVICA

axaxax partizan 0:2 u madridu, na +15 2 min pred kraj - covic :D

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.