KK Partizan

  1. Toliko o Evroligi za ovu godinu. Al hvala im za sve ove godine...

  2. Dali detetu da se uci u velikom klubu - Vlado, jel bi znao ti da vodis jedan kosarkaski klub? - Pa mozda bi' i znao, nikad nisam prob'o.
    Iz cista mira ispadose, Armani je vec sam sebe bio prezalio.

  3. Sa ovakvim padovima u igri dobro smo došli i do ove sitvacije da možemo da prođemo dalje
    DULE VRATI SE Samo da onaj panj bradati ode

  4. da,oprostaj od evrolige za ovu godinu,ipak imali smo sansu da se borimo za plasman,nije malo u ovakvoj grupi....

  5. јовановић је обичан пион даниловића, како други свира, тако овај игра. милосављевића гурају због скаута из европе, мора да омасти брк сале следеће године. где смо? шта смо? нема нас. понекад помислим да би било боље да пековић није ни долазио. овако смо добили лажну наду да смо неки курац. а уствари смо труба. а зашто? па ти сви таленти који су доведени из других клубова су просек чак и за европу. неће од гована да се направи човек. осим ако ниси доктор дуле вујошевић. дакле, довићења медиокритету јовановићу, добродошао ДУЛЕ.

  6. Žao mi je jedino Milosava i Lučića oni su pokazali da mogu da igraju dobro što vreme odmiče igraju sve bolje i bolje.Igrači koji su trebali u ključnim momentima da rešavaju i koji su plaćeni za to nisu pokazali ništa (Sem Mačvana on vredi para kolko god da su dali za njega) Lo kao NBA igrač nije pokazao APSOLUTNO NIŠTA ne danas nego cele sezone,Raduljicu neću da komentarišem nisam hteo da ga kritikujem jer se zna koliko je teško igrati pored jednog Pekovića.
    Sve u svemu treba se okrenuti ABA ligi i spasti šta se spasti može mada sa ovom igrom teško da se može nešto

  7. Гробари, јегиба...

  8. Sad , dan posle, lakše mi je malo da kuckam. Jebi ga, rano sam se radovao. Onaj Lou , kao šatro najveće pojačanje-ispod proseka. LOŠ. Peković očigledno bio čovek tim, ili bolje reći pola tima - čovek. Bolje da ga nisu ni dovodili, imali bi realnija očekivanja. Raduljica i Mačvan za sada ispod očekivanog... Ostaje nam sad da se vadimo na Superligu Srbije i Kup. To bi morali da osvojimo , jer konkurencije nema. ABA ligu teško pored onakvog Makabija...

  9. Jebiga, sta se moze sad... Ko je zajebo stvari ne znam, uglavnom, dobijenu utakmicu izgubismo.
    U maloj smo seriji poraza, valjalo bi vaditi situaciju protiv komsinice i spremiti se sto bolje za zavrsni turnir ABA lige.

    ABA ligu teško pored onakvog Makabija..

    Koliko li sam puta rekao ovako nesto i koliko su me puta crno-beli demantovali :))

  10. Opet treća četvrtina.

    To je ona poslije poluvremena kad igračima u svlačionici psuješ majke i očeve i porijekla i vasione i neba sveta. I onda se oni zainate.

    Vlade negdje griješi.

  11. Ја нигде нисам видео да је Владе у било којој варијанти поменуо своју оставку (?!)
    Па зар је могуће?
    Људи нису свесни колики је ово пораз и шта значи овом тиму и српској кошарци.
    Поново смо дотакли дно, и опет смо само просек у рангу са Загребом и Олимпијом.

    Јовановић мора понудити оставку, јер је главни кривац за оно што се десило.
    Тактички лоше да лошије не може бити.
    Лафајет је био много бољи играч од овог Лоа, а попио је остказ, а ипак смо отишли у топ16. Хитно отказ, па макар нам плеја играо и Божић (убацити коначно Богдановића и Миљеновића)

    Катић подхитно на неку пилану и планинску крчму да се бије са дрвосечама, јер је видно да је промашио позив.

    Реците шта би Дуле направио са овим именима да их је имао у августу
    Радуљица
    Мачван
    Анђушић
    Пековић
    Чакаревић
    па и Лоу који је свиђало се нама то или не свиђало најзвучније име из НБА које је играло на позицији црнца у Партизану

    Само да додам да ми је највише на курац ишао онај квази тренер Ђуровић који даје себи за право да пљује Скариола и да даје анализе као моја баба. Јебо га ко га довео да коментарише.

  12. Peković očigledno bio čovek tim, ili bolje reći pola tima - čovek

    Nije ni nedostatak kvalitetnog centra toliki problem koliko užasna 3 četvrtina pa i dok je on bio u timu,trener očigledno ne radi nešto kako treba.Mi smo od 10 utakmica izgubili 9 ponavljam devet trećih četvrtina iako smo utakmice uglavnom počinjali dobro(kao i ovu) u drugom poluvremenu smo bili bukvalno pregaženi
    EDIT nedopustivo je da se od bilo koje ekipe a pogotovo od šarloa primi 32 poena u jednoj četvrtini

  13. Лафајет је био много бољи играч од овог Лоа, а попио је остказ, а ипак смо отишли у топ16. Хитно отказ, па макар нам плеја играо и Божић (убацити коначно Богдановића и Миљеновића)

    Можда ти мислиш да је Лафајет лошији играч од Лоа, али је чак и од оваквог Лоа имао далеко лошије мечеве. Друго, Ло сигурно нема уговор који је имао Лафајет да може бити отпуштен ако се појави боља опција. У сваком случају, сезона не може да се заврши без Лоа и то нам је што нам је.

    Ја сам целу ноћ вртео филм у глави и никако не схватам како смо могли ову утакмицу да изгубимо. Очигледно је да како доводимо играче из ФМП-а, Хемофарма и Радничког тако се полако из фајтерске, победничке екипе претварамо у лузерску. Мада и екипа у којој се од Лоа очекује да игра један на један, једног Драгана Милосављевића да буде најбољи шутер, најстаријег играча да чува најопасније противничке нападаче и незаинтересованог Радуљице да разуме шта треба да ради у одбрани, мора да буде изузетно концентрисана и ангажована на скоку. А то ове сезоне не функционише.

  14. Ja ipak mislim da će biti nešto od lučića i Milosava nezaboravite kako je lučić bljesnuo protiv makabija mislim da je bio u tom meču ključni igrač izraelci svakako nisu to očekivali od njega ,a i milosav juče šteta za onu loptu koja je bukvalno izašla iz koša da je ušla ko zna šta bi bilo.Nadam se da će ostati sledeće sezone kao i da će Anđuša dobiti veću minutažu dogodine.Treba dobro razmisliti koga dovesti jer ovo je direktna posledica dovođenja loših "pojačanja" u vidu Raduljice i preskupog Loa,za razliku od prethodnih godina kada je partizan dovodio anonimuse i pravio od njih igrače poput mekeleba ove sezone imamo upravo suprotno doveli smo zvučna imena koja nisu pokazala ništa

  15. Лоу је најгори плеј до сада у Партизану. Лафајет је по мени бољи играч и од Џералса био.

  16. Dušane uze mi pomisao. Ove godine doveli imena a dobili šipak. Mislim da treba da ostane ta praksa dovođenja anonimusa. Oni moraju da grizu da bi se dokazali, Ovi kao zvezde i očekuju da se sve vrti oko njih...

  17. Зар то не показује да је проблем у тренеру?
    Вујошевић би са овим именима чуда правио, од Радуљице би направио центра или би га давно отерао. Човек је од Вранеша центра имао и стигао до ф4.
    Нервира ме што нико не потеже питање Владине одговорности.

  18. Realno, nikad gori stranac u Partizanu, barem ja ne pamtim. Trener se uci na Partizanu, prosle godine je prosao dalje zahvaljujuci inerciji koju je tim imao od Vujosevica - sad se to polako i sigurno raspada, i bice sve gore ako se ova neznalica bude ucila na klubu.
    Ali Bozic koliko je los, ja nisam verovao ljudima kad su pricali, ali sinoc sam se uverio.

  19. @YouCantHandleTheTruћ

    Очигледно је да како доводимо играче из ФМП-а, Хемофарма и Радничког тако се полако из фајтерске, победничке екипе претварамо у лузерску.

    Ako si to za celu noć zaključio alal ti vera!
    Da je ušao Anđušićev šut sada biste svi pisali hvalospeve, prisećali se Kecmanovog šuta u Zagrebu i slično... Ja na primer pamtim i Trifin koš u Pioniru, sa svoje polovine (možda poslednja utakmica koju sam gledao uživo), ali to nema veze sa ovom temom.
    Utakmicu je izgubio plejmejker u ovom slučaju Lou (mora da je i on došao iz FMP-a, Hemofarma ili Radničkog...) koji je proveo 37 minuta na parketu, i nije organizovao nijedan smislen napad.
    Ubedljivo najkorisniji i najstandardniji igrač je bio Mačvan (tokom cele EL, računajući i Pekovića, koji je imao vrlo loše utakmice u EL(na primer u Milanu)), a on je bivši igrač FMP-a i Hemofarma.
    Kakvu je samo odbranu juče odigrao Anđušić, a po tebi ispade neborben!?
    Utakmica je izgubljena na 40:29 kada je Armaniju dozvoljeno da se vrati u život. U tom periodu je i Kecman (moj ljubimac) napravio 2-3 neviđene gluposti (na primer promašen zicer na levom ulazu). Ali glavni, a možda i jedini krivac je Lou, koji u odlučujućoj utakmici šutira 5-2 iz igre (ne sećam se da je ijedan šut bio sa poludistance, što znači da je promašio 3 zicera), i bacanja 4-2 (2 promašaja u odlučujućim trenucima).
    Da je suđen faul nad Lučićem (skandalozna greška ili "greška" sudija) na -4 20-ak sekundi pre kraja, svejedno bi Partizan prošao, siguran sam.
    Sve u svemu mnogo propuštenih prilika (na utakmici u Belgiji - pogotovo) i ovo je bio logičan epilog.
    Čisto da ne prođe bez kritike Vlade Jovanovića, ne znam da li je Čakarević bio povređen ili "kažnjen" zbog slabe igre protiv Cedevite, ali konačno je Anđušić dobio odgovarajuću minutažu, ali zato Čakarević nikakvu (iako je zaslužio bar 5-10 minuta, pogotovo imajući u vidu da ga je trener tokom cele sezone toliko uporno forsirao i "čekao")!
    Da rezimiram:
    Svaka čast ovim mladim momcima, u najjačoj grupi ispali su bukvalno za jednu loptu.
    Da su imali iole boljeg pleja, svi bismo sada pevali drugu pesmu.
    EDIT: Dok sam ja otkucao svoje pisanije bilo je još 5 postova, a pošto primećujem da se priziva Vujošević, da kažem neku i na tu temu. Njemu je klupa u Partizanu uvek "otvorena", a on se po dobijanju šut-karte u CSKA između Partizana i love odlučio za lovu. Toliko. Sudeći po komentarima svako od nas misli da bi prošao dalje, kao trener Partizana vodeći ovu ekipu, ali ko to može da garantuje? Isto važi i za debelog. Imao je on i EL sa skorovima 2:10, kada ste mu skandirali svinjo debela i slično, a sada je ikona!
    Možda ćete i Vladu Jovanovića da kujete u zvezde za koju godinu.

  20. Зар то не показује да је проблем у тренеру?
    Вујошевић би са овим именима чуда правио, од Радуљице би направио центра или би га давно отерао. Човек је од Вранеша центра имао и стигао до ф4.
    Нервира ме што нико не потеже питање Владине одговорности.

    Covek je Kosticu Perovica prodao u en bi ej! En faking bi ej!!! Kosticu faking Perovica!!!11!

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.