KK Partizan

1. Kakva crna klupa za Bogdana..
    Petorka ce nam biti Leo, Bogdan, Gagi, Kinsi, i Lovernj.
    Jes da Kinsi nema veze sa cetvorkom,al nema ni Veseli pa je objasnjavao neke stvari.
    Kad se jedan od ove prve cetvorice preseli na klupu , ulazi Musli/Gagic i to onda bude klasicna petorka.

2. Nema šanse Gmudo Kinsi je Bogdanove visine ne može on na četiri nikako, on nije ni klasična trojka nego 2/3. Ako njih trojica budu na terenu to je sa Bogdanom na pleju, znači samo u određenim trenucima nikako stalno.
    Realno gledano biće Leo 30+ minuta na kecu, Gagi i Bogdan po 20 na 2(zavisno od forme, protivnika itd to će da varira), Kinsi oko 30 na tri(ostalo povremeno Bogdan i Gagi ili neki bekap tipa MAlešević), Žofri 30+ na 4 a na 5 ko se i kako dokaže a po svemu sudeći MIlutinov će biti prva opcija sem ako se Musli naprasno ne trgne.

A i de uporedi Veselog koji em što kod nas nikad nije ni igrao 4 nego 3 em je 211cm naspram 198 Kinsijevih.

3. Ja bio u tripu da je Kinsi na 210..
    Jes, u pravu si..

4. Комбиноваће Дуле Милутинова на 4ку.

5. Ne verujem da ce Milutinov biti starter. Gagic ili Musli.. Milutinov ce igrati vise nego prosle godine, i to ce moci i kao lazna petica, s obzirom da je pokazao da ima mekan sut sa poludistance..

6. Ne zameri Gazimudu, nema dečko veze sa košarkom lolo

7. ВИ АР АЛКАТРАЗ, ВИ АР ПАРТ ОФ ГРОВАРИ, ВИ АР, ПАРДОН, ВИ ИМАМО УТОКЕ! БЕНГ БЕНГ

8. Neko ce morati da skrati minutazu da ga jebem, Bertans ce dobijati manje na trojci onda, a nema seme da Milutinov ima veliku minutazu, svakako ce dobijati vise od prosle sezone ali ne nesto preterano. Mozda se desi da uleti jos neko pojacanje, videcemo.

9. Ja vise ocekujem od Milutinova nego od Muslija i Gagica ove sezone, samo da mu s tim kolenom bude sve u redu.

10. Lovernj ce na parketu dobijati 30+ to je sigurno...sad kako ce rotirati ovu trojicu i eventualno jos jednog visokog....

11. Ljudi Berta se vraća tek početkom januara i trebaće mu period da uđe u formu a i ako obezbedimo TOP 16 igraće se gomila mečeva u ritmu četvrtak- nedelja moraće tu da se rotira mnogo. Treba izdržati sve to.
    A ja baš tipujem da će Milutinov ove sezone da dobije dosta ozbiljniju ulogu pogotovo ako se ova dvojicane trgnu u šta ni ja više ne verujem, pogotovo što se tiče Gagića.

12. Kako je ovo do jaja. Prosle godine na pocetku nismo znali koga da ubacimo,sad ne znamo koga da izbacimo iz petorke. JEBI DULE!
    MENJAJ PRAVILA DA IGRA SES IGRACA , MA MERE I SEDAM , DA JEBEMO PUNIM POTENCIJALOM!

13. Kada počinje evroliga?

14. Jel moze neko od ovih visokih da dodje u obzir, nzm kako se zove onaj sto je napunio Makedonce sad kad su igrali probne. Dobro bi nam dosao nekaki Zarko Rakocevic!OPAAA!

15. 17 oktobar prva utakmica ja mislim

16. Sredinom oktobra cini mi se

17. A ABA liga? Kasno mi ono, baš se čeka...

18. Pre toga krece ABA

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.