KK Partizan

1. Ne mogu ni da gledam ovo kad su snimali tepihom..

2. Osecam da Milosav igra vako fantasticne tekme samo da bi matorom Dudi jeo dzigericu dok gleda Andjusu na terenu..

3. Đoko Šalić sinoć Radničkom KG dao 16 poena. Jooj kad bi Đoko izrastao u pravog "Nikola Peković" centra

4. A sto sumnjas u to?
    Samo mu treba jedno 2,3 godine.

5. Sada je navodno četvrti centar, a imam osećaj da će do kraja godine da bude u prvoj petorci. Osim ako Milutinov ne eksplodira.

6. a jebi ga Milutinov mi nikako ne liči na centra. Kao grana je, a nije ni preterano visok.
    Voleo bih nekog glavatog zaraslog drvoseču sa neke planinčuge da sidje i da ga Dule ošiša ko Ceca i napravi divljaka koji će da siluje komšinicu i da gleda u pod kad mu Dule govori. Nekog Đuru Ostojića, Ratka Vardu...
    Đoko mi zvuči sirovije od nekog tamo Milutinova koji zvuči kao neki lala

7. Millutinov je viši od Šalića tako da ne znam kako ti to nije mnogo visok a Šalić jeste. Drugo Milutinov je tip igrača kao Krle a ne kao Peković. Znači nije dominantna petica. Isto tako Krle iako je daleko od dominatne petice kao Peković je najbolji centar u Evropi u ovom trenutku. Kao što bi Peković njemu pravio velike probleme snagom tako bi Krle njemu pravio velike probleme brzinom i izvlačenjem na poludistancu. Obojica su vrhunski igrači i centri ali potpuno drugačiji i svako ima svoju prednost i manu. Takva dva tipa centara imati u jednom timu, pa još takva dva potencijala je jebena privilegija i Dule je svestan toga. Milutinov je veliki potencijal i jedva čekam da vidim koliko je napredovao. Pa da od sledećeg oktobra on i Šačić čine tandem a da neki treći klinac uleti i čeka svoju šansu.
    Šalić mora još mnogo da uči ali očekujem da će ove sezone da ima makar istu minutažu kao Gagić.

8. Pravi ''teški centar'' je pozicija koja lagano umire u Evropi i mnogo mi je drago što je Partizan rasadnik takvih. E sad, Milutinov, da jede sad preko zime malo kavurme i ajvara da nabaci još 10 kila, inače tehnika i inteligencija sjajni.

9. Obojica će biti vrhunski centri, a ja samo mogu da se nadam da će narednih pet godina provesti u dresu svetinje i pišati po limenkama svake sezone.

10. Milutinov će imati dosta prostora, ali je on ima samo 19 godina. Nisu ni Krle ni Peković sa 19 imali minutažu. A priznaćete bilo je kod nas talenata koji su propali.
    Ne znam kako će Milutinov da se nosi sa Raškom i Bobanom i evroligaškim centrima. Za njega je nekih 10 minuta po tekmi plafon.
    Đoko '95 čini mi se. Kako ćeš sa '95 godištem na klempavog Bobana? Ja sam još u tripu da mogu da šamaram '94 i '95 godište. Lolo
    imam osećaj da će Musli ove sezone da pokaže sav potencijal.
    Jel gledao neko Gagića na turniru kod Igokee u pripremama za prošlu sezonu?

11. Ljudi, samo se setite da je Milutinov u proslu sezonu usao nakon 3 metra dana prelezavanja mononukleoze.

12. Krstić je imao dobru minutažu sa 19 i bio je mršav k'o Milutinov.

13. a što su Musli i Gagula uneredili nakazu Bobana?! Uz pomaganje Žofrija su mu napravil idecu, otresli smo ih ko slinu obe tekme u super ligi i da nisu imali Novicu gubili bi po 40 + razlike glat od nas. Jednu čini mi se i jesu izduvali tolko. A i popio je dobar broj banana protiv nas Bobiša.
    Boban ako izađe na Milutinova eto lopte za Žofrija pod košem. Sve ima svoje prednosti i mane, dobar je Bobiša za zonu al nije on u mnogo upotrebljiv u igri jedan na jedan začas se napuni ličnim greškama.

14. Pa svi znaju da sa Bobijevim Uvetom nema igranja coveka, vec iskljucivo zone. Mada, kad pogledam kakve niske igrace imamo, mislim da je red da napokon i mi te zone razbijamo klasicnim cepanjem mrezica trojkama.

15. A kad pogledas to je i dalje nista.. 10 soma evra.. Pa Dule na jednoj tekmi dobije vecu kaznu zbog tehnickih i bockanja sudija :D

16. Pa dobro još uvek je premalo ljudi poslalo pare 2700 sobzirom na tu cifru nije ovo malo

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.