KK Partizan

1. Al brate 450 k dinara je uplaćeno za nedelju dana malo li je?
    Kad bi se svaki mesec uplaćivalo milion dinara eto bar dve rate duga da se plate od toga.

2. дуле свиња миц миц

3. Ma znam, evo ja cu prvi kad legne zaostala plata da uplatim 1000,2000..

Nadao sam se sezonskoj,al vidim da ce to i ove godine da bude neostvarena zelja, jer 150e nemam..

4. Leprikon
    дуле свиња миц миц

свиња

Reče Lepri

5. Au Gazimudo kakav je ovo video....uf bre....jeza me isprolazila.....sve tekme mi kroz glavu prošle....idukurac

6. Pusim kurac za Veselog!

7. Sta mislite ,jesu li popricali o eventualnom dolasku u KKP, za slucaj da se posvadja sa ovima iz Wizardsa?

Westerman, Bogdan, Milosav, Veseli, Zofri, Kinsi

Krv ti jebem, odoh da popijem kafu da se smirim...
    Zamislite skolu letenja Kinsi - Veseli - Zofri

8. Ma kakvi, on ima zagarantovan ugovor za sledecu sezonu na 3.5 miliona $. Izjavio skoro da bi se vratio u Evropu ako treba, al bi ga verovatno onda pokupio neki bogat klub. Al bas mi je zaigralo srce kad sam procitao naslov...

9. дуле вепар миц миц, њик

10. ЗАМИСЛИ КРЛЕ ДОЂЕ ДА СЕ ОПРОСТИ ОТКОШАРКЕ КОДНАС.

11. DOLAZI VULE AVDALOVIĆ DA MENJA VESTERMANA KAD OVAJ USERE NEŠTO PROVERENI INFO

12. Ma jok, dolazi Branko Milisavljević.

13. Opet nam je gotivna ekipa.
    Ono, šta urade, uradili su, al' su gotivni likovi skroz u timu.

14. Imamo dojajan tim ove sezone ko što reče neko ne znaš koga ubaciti.Još kad se vrati bertans ima da gazimo sve pred sobom

15. Da, ali drago mi je što je opet ekipa prepuna nekih gotivaca. Ono, baš ti milo da ih gledaš fazon.

16. Pot izgleda otpao, ne vode ga Dule u Španiju znači neće ni da potpiše ugovor.

17. Pa dobro. Ne znam taj Pot kakav je jebiga, ono malo sam ga samo gledao za mlade kada je igrao i to je to. Možda nema psihu za Partizan.

18. Ma on je fazon Tepić samo još uplašeniji od njega i naravno tri puta gori igrač. Ima fizikalije i igra odbranu al nema petlju napadu uopšte.