Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
Ne sviđa mi se princip i dalje.
Slabo je sve to.
Dule odlazi, uprava napolje! Pa ne može se gubiti od tamo nekih kubana i bobana, ne ide to više tako. Oćemo Mutu da i Musli prangija za tri!!!
MILIČIĆA DA DOVEDU!
BEREM KARTON, IJAOOO JAŠAR!
Vreme je i da matorac Todoric odme, nije ti PARTIZAN DEDOVINA PA DA NE MRDAS CETRES GODINA!
Дуле је показао овим стартним поразима каква ће бити сезона... ПУНА ПОРАЗА.
Мора да оде. И какви су то играчи БЕЗБРАДИЦА? Пре смо имали Даниловића.
Дуле одлази.
A i razigrava francuske reprezentativce a ko jebe Srbiju, a?
Vidi se, Francuska prvak Evrope a mi?
To je Dule kriv, jebo ga otac Kučki.
Да! Треба да разигра ЂОКА ШАЛИЋА да куца преко Гасола за коју годину.
MUTO VRATI SE SVE TI JE OPROŠTENO PA DA DOBIJEŠ OTKAZ I MI OPET ODEMO NA FAJNAL FOR TE EVROLIGE DA OPET IMAMO NEKOG ČUBRILA BRATA A NE OVE MUSLIJE I NUSLIJE, BEZBRADICE I OSTALE ĆOSAVCE. NE IDE OVO VAKO VIŠE.
Krajnje je vreme da se počne sa bojkotom utakmica...
Ovi porazi u pripremnim utakmicama protiv prosečnih španskih timova jasno pokazuju da nemamo šta da tražimo na terenu, kad krene sezona, protiv jedne cedevite, jedne budućnosti, širokog...da ne pominjem jedan FMP koji još nema poraz u pripremnom periodu i to protiv evropskih velikana kao što su NANTER, BAJERN, ili čak, ZELENA GORA!!
Ovo je sramota, bolje da nisu ni išli na turneju nego da gube od Kubana bez KALNEITISA. Samo se kupaju i sunčaju po ceo dan i kače na tvitere. Eno onaj Dalo kako je pocrneo, to dvorane nije videlo!
A i ovaj Milosavljevic, dobio kapitensku traku i sad solira svau utakmicu po 20,30 poena.. Decko nije ti ovo kalemegdan i turnir 1 na 1, nece ostala cetvorica da igraju da bi se ti prodao!
Гаги, сад ми је јасно зашто те није звао Дуда... А тај Кинси, шта он мисли јеботе, ту неко испуцавање?! Е, да нам је сад Драган, али Луковски!
Ви ћете да губите од Локомотиве Злобан без Калнеитиса мачке.
Kinsey ubacio 25 komada jbt sunce! O.o
Jebo ga onaj ko ga doveo, nama treba defanzivac! Mi da ocemo tekme sa po 140 poena, mi bismo pustili Andjusica da promasuje i dalje!
Danilovicu i Todoricu a i ti Dusane MRS IZ MOJE AVLIJE!
poraz od grand kanarinaca, UPRAVA NAPOLJE
ŠUT KARTA ZA DULA FRIZURU
Ovo vise nema smisla. Hocemo i neku pobedu van granica Srbije. PRESTANITE DA NAM BLATITE PARTIZAN! JEBALE VAS DOMACE TITULE I ABA LIGA, HOCEMO POBEDE U PRIJATELJSKIM UTAKMICAMA!
Tucani,jesu te zvali za sutiranje trojki, meni rekli u petak u 18h na Kalisu..
Jesu brate, raspoređuju nas približno po godištima tako da možda ipak zaglavimo u istoj grupi. Nemaš šanse brate šutirao sam trojke 10/100 procenat šuta za tri ko Slavko Vraneš lolo
Biće tamo Leo, Bogdan i Šalić od košarkaša.
Nema veze , idemo da se sprdamo :)
Ima Lea da pitam da mi nabaci svecu.. :D