KK Partizan

1. Ma normalno da idem da se sprdam, ne verujem da će u mojoj grupi da bude 24 bogalja jer bi samo njih mogao da pobedim u šutu za tri lolo
    Ja dalje od bacanja retko kad sam šutirao, eventualno nekih pola metra iza bacanja i to je to. Trojke daj Bože 30 šuteva za 10 godina od toga 20 dok sam još šutirao sa dve ruke ko klinac, posle toga u reket samo lolo

2. ja kontam ovo FK Partizan tema i kontam šta ovaj TK mlati :D

3. hahahahha kad serem na obe istovremeno sad si i mene zbunio da pogledam da l se nisam zajebo

4. Tucani:

Tакмичење ,,Тројком до сезонске“ одржаће се у петак, 27.септембра са почетком у 18 сати, на теренима KK Partizan Калемегдану!

Најбољи „тројкаши“ ће добити сезонске карте: два најбоља такмичара са сваког коша одлазе у полуфинале, тако да ће се четири полуфинална пара такмичити за четири сезонске улазнице.

Поред прилике да се добро забаве уз музику, псетиоци ће моћи да освоје кошаркашку лопту, официјални дрес и сезонску улазницу!

sa naglaskom na

четири полуфинална пара

lolololo

A pritom, pobednik svakog polufinala dobija glavnu nagradu. NIS-u, zapali se xD

5. ДУЛО РЕКО ДА НЕЋЕ ДА БУДЕ ШАМПИОН ПРИПРЕМНОГ ПЕРИОДА, ПА ШТА ОН МИСЛИ, ДА ЋЕМО СЕ ЗАДОВОЉИТИ ТИТУЛОМ ПРВАКА ЕВРОПЕ!??!

6. Ja sam razočaran prijateljskim utakmicama koje su mi uvek najviše značile. Šta sada meni kao nešto treba da znači što ću da jebem Barsoa u EL kada nisu mogli da se sastave u ovom najbitnijem periodu.

OĆEMO TITULU
    TITULU U PRIPREMNOM!!!!

7. ДУЛЕ ОДЛАЗИ, НЕ МОЖЕШ ГУБИТИ ОД ГРАН КАНАРИЈЕ, ШТА МИ ВРЕДИ ШТО СИ ДОНЕО 20 ТРОФЕЈА КАД НЕМОЖЕШ ПОСТАТИ ШАМПИОН ПРИПРЕМЕ

8. NE ZANMIMAJU ME DOMAĆI TROFEJI I DOMINACIJA U REGIONU. HOĆU TITULU U PRIPREMNOM PERIODU.
    DOVEDITE SAVOVIĆA!!!!

9. DULE REAGUJ! OĆEMO MILIČIĆA!

10. KAKVA JE OVO NEDISCIPLINA I DONOŠENJE TEPIHA U HALU ZA SLIKANJE!

OĆEMO RAKOČA!

11. Одавно нисам био нестрпљив овако пред почетак сезоне

https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc3/q71/1379786_586779294716011_572658135_n.jpg

Нису лоши нови дресови.

12. Па ови дресови су БОМБОНИЦА !!!

13. Šta bi sa Dašićem? Kontam da će taj visoki igrač biti baš četiri na tri, a niski mora da bude čisti plej.

14. Od Dašića nema ništa, reko Dule da neće egoistu i idiota :D. Ja kolko sam čuo možda nas neko od centara napusti i dovedemo jaku peticu. A spoljni igrač je vrv Janis Berzins ako uspemo da ga iščupamo s obzirom da je pod ugovorom. Teško da će pleja da dovodimo jer bi zbog dva stranca na pleju morao da bude domaći a ja ne vidim nijednog koji bi mogao.
    Mada je moguće da visoki bude 4 ili 4/3 ko zna.

15. Evo mini intervju sa Bezbradicom:
    http://hotsport.rs/2013/09/27/bezbradica-ko-dobije-ovakvu-priliku/

Tucani, ocemo se nadjemo tamo?

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.