sad sam sa tekme. pionir prepun - karte su planule, jedno 1000 ljudi je ostalo napolju a govna redarska ne puštaju... ja sam preblejao celo prvo poluvreme ispred i na kraju nas petorica podmažemo redara i upadnemo nekako. vrlo sam zadovoljan ovim što sam video, jebaćemo ove godine!
Jedva sam ušao jbt, jebo me pas kad sam krenuo u 4 a znao sam da će da bude gužve. Ne pamtim ovoliko navijača u ABA ligi. Navijanje vrhunsko, tekma isto odlična.
Laganezi smo ih sabili.
Kinsi DEFANZIVNA ZVER. Kakav igrač a još fizički nije potpuno spreman.
Milosava nije išlo al je zato Musli jebo keve večeras.
Vesterman najbolji.
Ja sam ga izduvao za ulazak. Nema karata.
Usao u onaj kafic kod D ulaza, reko drugarici da kad smo vec dosli bar ispratimo tekmu iz Pionira. Na poluvremenu dodje Danilovic, sedne za sto pored nas i gledao tekmu bez reci.
Koliki covek sunce ti jebem.
a u tom kaficu, murije koliko hoces, medjusobno se svadaju ko je koliko i cijih pustio u halu. Dosao neki prasinar zali se , kaze dosao vodja uveo njih 100, bleje iza igraca koliko nema mesta..
Znao sam da sam trebao da prodam bubreg za sezonsku, sad ce morati i za ABA ligu da se cimas par sati ranije..
meni utisak tekme: sude nam čini mi se faul u napadu, dole neko od centara ukenjao valjda, a u tom trenutku bogdan stoji sam na trici s loptom. kad je čuo pištaljku, šutnuo čisto iz zajebancije, pogađa bez koske, i stiska pesnicu i raduje se :D
Da tim za koji navijaš ima neki značajniji uticaj na to, ti bi valjda emitovao daleko manje besa.
Zaboravih na ovo da odgovorim pa moram legati, ponedeljak jebeni...
Ti mislis da budem zadovoljan njima? Kako... U fudbalu nam raspali svajcarci svrsili po faci, kosarka ni top16, vaterpolo ispali u polufinalu... Mi imamo razlicite prohteve jebiga. Sire gledamo na stvari, mala nam drzava koja nikako bolje da zazivi.
Kad se samo setim kakav je pocetak prosle sezone bio.. SKoro pa mucenje za gledanje u napadu.. Sad je vec druga prica, vidi se koliko znaci godinu dana igranja zajedno.
Al lose to i dalje. Dule odlazi, Milosavljevicu raskini ugovor, nisi ti za Partizan.
sad sam sa tekme. pionir prepun - karte su planule, jedno 1000 ljudi je ostalo napolju a govna redarska ne puštaju... ja sam preblejao celo prvo poluvreme ispred i na kraju nas petorica podmažemo redara i upadnemo nekako. vrlo sam zadovoljan ovim što sam video, jebaćemo ove godine!
Jedva sam ušao jbt, jebo me pas kad sam krenuo u 4 a znao sam da će da bude gužve. Ne pamtim ovoliko navijača u ABA ligi. Navijanje vrhunsko, tekma isto odlična.
Laganezi smo ih sabili.
Kinsi DEFANZIVNA ZVER. Kakav igrač a još fizički nije potpuno spreman.
Milosava nije išlo al je zato Musli jebo keve večeras.
Vesterman najbolji.
Ja sam ga izduvao za ulazak. Nema karata.
Usao u onaj kafic kod D ulaza, reko drugarici da kad smo vec dosli bar ispratimo tekmu iz Pionira. Na poluvremenu dodje Danilovic, sedne za sto pored nas i gledao tekmu bez reci.
Koliki covek sunce ti jebem.
a u tom kaficu, murije koliko hoces, medjusobno se svadaju ko je koliko i cijih pustio u halu. Dosao neki prasinar zali se , kaze dosao vodja uveo njih 100, bleje iza igraca koliko nema mesta..
Znao sam da sam trebao da prodam bubreg za sezonsku, sad ce morati i za ABA ligu da se cimas par sati ranije..
:D http://www.youtube.com/watch?v=s4Y2EZGHvuc
meni utisak tekme: sude nam čini mi se faul u napadu, dole neko od centara ukenjao valjda, a u tom trenutku bogdan stoji sam na trici s loptom. kad je čuo pištaljku, šutnuo čisto iz zajebancije, pogađa bez koske, i stiska pesnicu i raduje se :D
Zverski
http://www.youtube.com/watch?v=VTRGLS7MYtE
Ovim momcima i Dulu kurve treba da placamo... Ali elitne, cujem godinama jebu svi redom neku Efempeu, ciganka neka dronfulja.
Ja sam oduševljen igrom. Da ne izdvajam. Svi su odigrali odčino. Jednostavno uživao sam od početka do kraja utakmice.
Ovaj Bombaš odaje utisak čoveka koji svakog momenta može da poludi i počne da puca nasumično po ulici, u autobusu i sl.
Ili fazon bane u poštu i opravda nadimak.
Zamisli tek da sam Panter ili Delija Stevane, sigurno bih opravdao nadimak.
Da tim za koji navijaš ima neki značajniji uticaj na to, ti bi valjda emitovao daleko manje besa.
Jebiga sad, kreces u psiholosku analizu. Da imam 8 godina, mozda bih se i primio. Nije to bes, samo obozavam da potprcavam stubove srpstva.
Zanimljivo.
Zaboravih na ovo da odgovorim pa moram legati, ponedeljak jebeni...
Ti mislis da budem zadovoljan njima? Kako... U fudbalu nam raspali svajcarci svrsili po faci, kosarka ni top16, vaterpolo ispali u polufinalu... Mi imamo razlicite prohteve jebiga. Sire gledamo na stvari, mala nam drzava koja nikako bolje da zazivi.
Veći zahtevi, okej, lepo, ali opet tolika agresija da izbija iz pisanih tragova koje ostavljaš na sajtu.......... Ne znam.
Kad se samo setim kakav je pocetak prosle sezone bio.. SKoro pa mucenje za gledanje u napadu.. Sad je vec druga prica, vidi se koliko znaci godinu dana igranja zajedno.
Al lose to i dalje. Dule odlazi, Milosavljevicu raskini ugovor, nisi ti za Partizan.
Jebote Kinsi kakav je igrač...ja se evo štipam i dalje i ne verujem da igra kod nas....sve se bojim probudiću se....koji Terminator
Ma da bre loše je. Kakva kucanja Kinsi, nauči da šutiraš sa polu-distance momak ili kupi prnje...
http://www.b92.net/sport/kosarka/vesti.php?yyyy=2013&mm=10&dd=07&nav_id=762342