KK Partizan

1. Biće ovo sjajna sezona.
    Titula u Aba, srpskoj ligi i f4 eurolige.
    Musli će biti bolji od Gagića,
    Bogdanović novi Danilović

2. Kako su samo odigrali, srce mi je bilo OVOLIKO. Da nam je još jedan centar efikasniji u napadu, sprdali bi se sa svima. Solidno je Musli odigrao juče, ali nervira ono njegovo namještanje za koje mu treba pola napada. Pa dok spusti loptu, pa dok se okrene, pa dok skonta gdje je koš... porasla brada. Šuterski su svi naoštreni, biće prangijanja, još dok se vrati Berta. Sve u svemu, ABA liga opet skida gaće.

3. Dobro, vidim promenu kod Muslija, a to je da sada pokušava da se okrene i ide ka košu, dok prošle godine kao da to nije smeo. Skapirao da je strvina. Očekujem još bolje partije.

4. bice bolno kad vam na derbiju pentriramo u rc

5. bice bolno kad vam na derbiju pentriramo u rc

Tripujem da si hteo ovo na nekoj drugoj temi da napišeš, pošto ovde nema smisla. Možda si hteo na "moram nekom da se požalim".

6. Ovo je upuceno iz ugla Gorbara ka Zvezdi, malo je specificno, no dobro

7. Baš me zanima danas kako će da odigraju. Trebalo bi da ih dobijemo, ali naravno nakon 1 tekme, ne možeš da sudiš ništa.

Neka bude kul igra kao prošlu tekmu. Bilo bi lepo.

8. Danas sam samo tri tekme, sutra igraju i KKP i CZ

9. AMAN LJUDI, NEMAMO JEBENOG CENTRA!

Šta da očekujemo u EL kad nemamo centra?

Poješće nas.

10. Musli, Gagić, Šalić. Milutinov. Imamo 4 centra.

11. CSKA prcno Minesotu nocas XEXE...

12. Imamo na papiru.

U utakmici ih nemamo.

13. Aj sto nemamo centra, nego sto nemamo ni keca, ni dvojku ni trojku a da ne pricam o cetvorci..
    Mnogo je ovo lose. Usralo nas je prvo kolo, bicu srecan ako budemo imali 3 pobede do kraja. I to verovatno na urlanje i guranje od strane svinje debele..

E MOJ DANILOVICU I TODORICU , DOKLE STE NAM DOVELI SVETINJU

14. Vicem Vujosevicu potpisi nekog, potpisi nekog ispasces iz ABE, posleces da mi kukas, on nece, uhvatio se Bezbradice!!! Jebo te Bezbradice usta!

15. AJ BEZBRADICA I NEKAKO< TO JE KOMPLETAN IGRAC, AL GDE DOVEDOSE ONOG KINSIJA, COVEK IGRA BASKETA, JEBE MU SE ZA TIM , SAMO NA SEBE MISLI.. A SUT ZA TRI NEMA UOPSTE.. NI SKOKA , NI ASISTENCIJE , NI SUTA , NI ODBRANE.. KATASTRASNO!

16. NAJGORE PSOVKE IMA, PSUJE MRTVU MAJKU I DECU USTA, JA BI GA NOKAUTIRO!

17. Najbolji igrac tamo je Aranitović a gmaz debeli mu nije dao ni minuta..
    SISTEMSKI UNISTAVAJU KOSARKU I REPREZENTACIJU!

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.