KK Partizan

1. A pobede u pripremnom periodu? Izdaja picka vam materina, izdaja...

2. A KAD IH GAGARA PREBIJE DOĐE MUSLI DA IZVEDE FATALITI KO LIU KANG
    http://ekipa.mk/wp-content/uploads/2013/10/tuca5-615x400.jpg

3. Уместо да се пошаљу јуниори да играју у Кијев, а да се екипа спрема за дерби са Цибоном, ми ту нешто једемо говна, играмо као Евролигу. Управа напоље!

4. Сад најозбиљније. Може ли Мусли да тужи сајт Евролиге за ону слику?

5. bice sutra jebena tekma. Plus kazu da vesterman pod znakom pitanja,a on kaze da ce moci da igra? E sad mogu da se zajebu da nam igra sutra,al da propusti 2,3 nedelje posle.. A bez njega mislim da ne mozemo sa budjonima da igramo za pobedu.
    STEGNI ZUBE, NEMOJ PLAKATIIIIIIIII

6. Ma opušteno. Oni su favoriti, a mi idemo da probamo da iznenadimo, pa ako uspemo super, a ako ne, pičimo dalje. Biće dobrog basketa, pa ko pobedi, pobedio je.

7. dobijamo, budivelnik je prso

8. Биће зајебано, имају добре Американце и Лавриновича од познатијих Европљана. Имају 4 везана пораза, 2 у ЕЛ и 2 у домаћем првенству, неће ваљда баш против нас да прекину низ. Ја сам задовољан и неким тесним поразом.

9. Oде Трипко у Италију, лепо рече Дуле да он њега нема ништа.

10. Pa ako vec moramo da puknemo, bilo bi dobro da bude do 5 razlike, jer mozemo u pioniru da ih dobijemo sa vise od toga. MADA , KURAC VAKI NATALITET, NA POBEDU BRE!

11. Najveće sranje što revanš sa njima igramo u Areni jer je Pionir zauzet u to vreme. Sutra jebeno, ono što je Džoni napisao. Idemo da probamo.

12. Ma gledam opušteno tekmu. Nek samo cepaju.

13. YouCantHandleTheTruћ
    Ево га још један што пропушта текму због факса. Има наде за ову напаћену Србију.

UČIO SAM KO STOKA I JOŠ SAM USPEO DA UĐEM NA TEKMU OPAAAAA

14. Srbin iz Crne Gore koji je htjeo da igra za Srbiju ali savez nije htjeo da ga zove a i koliko sam ja nekada čuo dobijao je maltene prijetnje da mora da igra za CG, u fazonu "porodica ti je u CG nemoj da se igraš da ne igraš za nas".

15. Peković je Kosovo. Izgubljen je za Srbiju al je u duši naš

16. Mislim da je red da danas bogdan ekpslodira. Znaci Bogdan 25 poena. Kinsi i Milosav po 15. Gagula 7, Musli 10, a zofre 3 pojena i 15 skokova!

Budjelarnik se nece jebati sam!

17. Мусли вечерас 2 поена и 10 скокова, Гагића Дуле шаље у свлачионицу у другој четвртини. Кинси се повређује, Богдан шут из игре 1/8, Гаги кида и даје 25 поена. Вестерман одмара, а Дало 0 поена и 0 изгубљених лопти. Ко још беше игра за Партизан?

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.