Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.
Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.
Danas svi igraju košarku.
Ne, ovo smo toliko loše odigrali da ja ne verujem. Kakva idealna prilika za pobedu, a mi k'o kurac.
JEBO TI SVOJU MAJKU RETARDIRANU! ZAR JE MOGUĆE DA SU OVOG KRETENA PROGLASILI ZA TALENTA. SVI STE VI SLIJEPCI.
JA SA POTRGANIM LIGAMENTIMA KOLJENA SAM ZA NJEGA MILENKO TEPIĆ JEBOTE!
PRO-DU-ŽE-TCI! AjmoooooooO!
dobijamo opaaaaa
пајсад како јебемо
Jebiga. Očekivao sam ovako nešto.
Muda covek da pojede
kako sam ispizdeo
Losa tekma bas losa.
Šteta, mada sam prilično siguran da ćemo ih usrati u Beogradu.
Ništa vam ovaj poraz ne znači. Ove Buđolivnike ćete natrpati u Pioniru, jer su lošiji nego što sam mislio. U gostima dobijate Nanter i eto vas u top 16.
Tako nešto i ja tripujem Šalabe, mada utakmica u Francuskoj će biti slična kao ova.
A jebem ga, teško da ih nabijete kao kod kuće, ali pobjeda ne bi trebala ispasti iz ruku.
Videćemo, nekako smo izabrali mnogo pogrešnu utakmicu da ovako loše odigramo. Bolje da smo ovako igrali i neko od favorita da nas je baš napunio nego ovo. Idemo dalje, oduvek smo i bili domaćinska ekipa.
ali imamo bolju koš razliku
ove ćemo odvaliti isto sa 30 razlike u Pioniru.
U top 16 se vraća Bertans sa prosečno 20 poena po utakmici, Milutinov 10ak poena po utakmici.
To je 30 poena razlike protiv svakog pošto možemo sa svima egal.
Titula ili makar fajnal for lagano.
Živi bili pa videli.
Pozdrav
uz to ćemo makar još nekog jebati u Pioniru do top 16
I ja sam siguran da nam makar TOP 16 ne gine.
Samo da se ono govno povrijedi i bog da nas vidi.
Ocajno smo igrali, Gagic zasmejava ljude ko po obicaju, Musli ocajan, Vesterman uzas, Lovernj tu i tamo..da ne bese Bogdana i Gagija...i eto Kinsija..i naravno kao sto se ocekivalo, klasicno domacinsko sudjenje, Lavrinovic je napravio jedno 20 faulova, svirali mu fazon 3..