KK Partizan

1. I po meni je morao da izdivlja ponavljam. Jednostavno je bilo jasno da će im navući pobedu, a kad nisu mogli na sitno, kako su od početka radili, jer mala pomoć nije bila dovoljna, onda su krenuli na krupno. Jebeš trenera koji bi to samo gledao i kulirao.

2. Nije prvi put da Fener dobija uz pomoć sudija stite se fudbala
    http://www.youtube.com/watch?v=kPS0Y6EonoI
    Govna jedna brkata

3. rajo,sto ispaljujes?

4. a polusvetu, neljudima, poput Teodosica, Bjelice i Savana, koji za repku igraju kao paraplegicari, a protiv Partizana izgaraju, zelim tesku povredu i brz kraj karijere
    savan je vec kosarkaski marginalac
    to ce snaci i ovu dvojicu bizgova
    proklet je i teo, izgubio je 75 finala, i još će da gubi

5. чему говор мржње лепи?

6. И ја се питам?

7. Судије су криве хехе

8. Ma nije nešto odigrao Bjelica juče. Nije niko dok ih sudije nisu vratile u igru. Sve u svemu, ove sezone igramo mnogo bolje nego prošle, a tek ćemo da igramo. Biće šou program.

Vreme je za karanje CSKA u sred Moskve.

9. Парирање Фенеру, уз судијску помоћ истима, је за похвалу.... Без обзира на пораз.... Могло би да се иде на неки егал против ЦСКА следеће недеље.... Канда би другачија прича била да је Бертанс здрав, јер би сигурно увалио две, три тројке кад су их већ остали машили.... Још се може нешто извући од ЦСКА, чак и у гостима, јер и даље нису нешто импресивни.... Гаги и Богдан ће сигурно одиграти боље....
    Сад нека па'не Широки....

10. Ма, да, идемо даље, није ни први ни последњи пут да нас краду, јебаћемо им матер кад тад, ко што смо макабију или барси јебали.

11. A za navijanje možete da duvate kurac. Od sezone kad smo bili na F4 ovo je bilo ubedljivo najbolje navijanje. Dva puta bolje nego protiv Nantera.

Mozda je to tako vama zvucalo na tribini,al u drugom poluvremenu navijaci se nisu culi.
    Nanter je bio pojam navijanja za ovo. Doduse i razumljivo, mleli smo na terenu. Od kako su sudije uzele glavnu rec, otisla paznja na pracenje tekme.

12. ja ne znam šta si ti slušao al kad se zviždi zviždi se a drugom poluvremenu je moralo mnogo više da se zviždi i to se smatra ako ne navijanjem onda pravljenjem paklene atmosfere. Nanter dobro navijanje, juče prvo poluvreme vrhunsko navijanje drugo dobro navijanje.
    I drugo cela hala treba da navija a ne samo "kop". Kad god se sve tribine priključe odma je to mnogo bolje. Na EL se ne ide da se grickaju semenke i kikiriki nego brate da izgubiš glas, da se dernjaš skačeš, zviždiš, psuješ užu i širu familiju protivnicima i sudiji.
    Ja sam prestao da idem na A jer se skupila gomila ljudi koji ajde što ne navijaju nego te još gledaju bledo što ti navijaš. Mršte bre u kurac. U ABA ligi ide Da volim crno bele a oni svi sede i polovina ćuti. Sad se to menja ponovo se skupljaju ljudi koji su tu zbog Partizana a ne da bi bili viđeni.
    U ABA blejite, grickajte semenke, kikiriki i ostala govna u EL dranje i skakanje kao što je nekad bilo i čini mi se da se od ove godine opet vraća.

13. Турци карали Хрвате.

14. Ma iz aviona se videlo da smo pokradeni, ali nije ni prvi ni poslednji put da se to desi, a plus što ništa povodom toga na možemo da uradimo.
    Idemo dalje. Do sada u ovim proteklim godinama to je samo rađalo neki pozitivan bes kod nas, pa se nadam istoj reakciji.

15. Судија шутирао 6/9 за три.

16. Mene sramota mesto tebe koliko zaobilazimo tvoje postove. Stavise, bilo mi te toliko zao da sam morao da ti odgovorim, cisto da se ne ubijes.

17. Sjajan je dečko, obećava zaista. Jednog dana se možda neko i negde upeca na njegov post pa mu odgovori.

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.