Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
A jeste izvalili sto na onom klipu sto je ostavio dzankee stoji dole sudijina slika umesto fenerovog grba? :D
Taj majmun Perez nas krao i 2009 protiv Fenera kad smo popili suspenziju pa protiv Roana igrali pred praznim tribinama. Tako će i sad da bude.
Ali ovaj faul pre Duletove 2. tehničke je haos nad haosima, tukaj sam ugasio tv.
Brate ajde faul je sudijsko uverenje tu uvek mogu da se izvade al što oni gledaju da l' je isteklo vreme ono na poluvremenu i odgledaju usporeno i donesu odluku da je vreme isteklo a na usporenom snimku se jasno ko dan vidi da je ostalo još 0,5 sekundi to je bre povreda pravila igre. 2 bacanja su nam uzeli. Pa mater im jebem u pičku baš.
Da da, najjace kad gledaju snimak :D pa poserem vam se na taj snimak :D
VECERAS IH JEBEMO U SIROKI CMOOR!
SIROKI JE VRLO NEZGODAN PROTIVNIK IGRAJU BEZ RESPEKTA ALI JEDNO JE SIGURNO DA CEMO DATI MAKSIMUM
http://prenosi-uzivo.blogspot.com/p/kanal-1.html
evo solidnog strima
Ala popi Kinsi bananu lolo
Sad bi trebalo da se zovu JOS SIRI
Nisam mogao da pratim. Šta je bilo?
Bilo je to da smo im jebali kevu 20 razlike. Igrali se Milosav i Bogdan.
Zauzeli pol poziciju i sada je ne puštamo do kraja. Na kraju da naguzimo limenke i nanesemo im novi duševni bol pa da budu mirni do avgusta :)
centri očaj, bekovi pokidali, dalo igrao malo više u prvom i ojebao je
Sledeći je CSKA. Jebanje Teodena.
Što jest jest išlo vas je samo tako, a široki ko da si upustio prasce na teren.
Ma loš je Široki svakako. Očekivao sam pobedu lakšu nego recimo u Makedoniji.
Široki je ubedljivo najslabija ekipa u ligi ali nam nikad nisu ležali pa nisam očekivao da ćemo baš ovako da ih nadujemo ali sam očekivao laganih 10 razlike. Ipak je kvalitet presudio, uz dobar pristup tu nema greške.
MZT je mnogo, mnogo ozbiljniji i jači sastav od njih.
Da, zato sam i očekivao da ih napunimo. Jednostavno, ozbiljna ekipa ne sme sebi da dozvoli da izgubi od Širokog.
Krstić neće igrati za CSKA protiv Parizana, najverovatnije. Eto prostoraza Muslaru da dominira.