Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.
Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.
Мислиш за Милутинова?
Verovatno misli na neki hibrid Muslija i Gagule mada ne znam na čega bi ličio taj frankenštajn od igrača
Не знам ни ја, али што би то правило фауловеееее...
Što bi taj mutant tek fejlovao košarku...
Spojiš jednog što ne zna i još jednog što ne zna i dobiješ jednog što ne zna za dvojicu.
Gagula madjija drzi loptu juce iznad glave, a izgubi je tako sto mu je odjednom izmedju nogu.
Musli bogotac izgradi sebi poziciju za zicer, a onda odvali tablu, skoci u napadu, opet se guzi, opet promasi, opet skoci i napravi korake.
Mali Milutinov i Salic za ove izmislili kosarkasku loptu i obruc.
Mislio sam na Muslija pod onim Muslara. A hibrid Musilija i Gagić bi se zvao Muslagić, Gagsli, ili nešto tako retardirano. :)
Elem, Miliutinov će vereovatno da odigra bolje od obojice.
Musli razbio Krleta prošle godine u direktnom duelu.
Mada je svakako dobro što im ne igra.
Mislim da odavno nismo isli u Moskvu sa vise sansi za pobedu. Daleko od toga da smo favoriti,al imamo cemu da se nadamo po vise osnova.
Brejk tamo bi nam legao ko budali samar.
Ja cenim da gubimo kao u Barseloni. Brejk bi svakako lego ko budali šamar al ono nije to baš tako lako.
Samo da se Kinsi oporavi od povrede i iznenađenje je moguće, nadam se.
Ma gde lako.. Bilo bi ekstra kad bi CSKA usao u tekmu po principu "lako cemo".. Mada ne verujem posto im je sezona za sad ocaj, treba im jedna jaka pobeda a sigurno da misle da nas mogu da nabuse.
Fener ima bolji tim od njih, ako smo uspeli njima da pariramo,valjda mozemo da izdrzimo i neki egal sa CSKA.. E sad, jedino sto smo protiv fenera igrali gajbi, a tad smo duplo bolji tim nego na strani.
Vrlo verovatno da ce biti nesto slicno Barci. Poraz jednocifrenom razlikom, al ako Bogdan, Milosav i bar jedan centar (pored Zofrija) budu imali solidno vece, mozemo da ih dobijemo.
Ja kontam da imate šanse. Loši su trenutno skroz, moglo bi tu iznenađenje pasti...
Inače, čini li se vama da je Partizan ušao u odličnu formu prerano, m?
Izgubice Dule neke utakmice svesno. Kao sto je i Krku izgubio.
Verovatno cak i sad za vikend od FMPa. Zna on dobro sta radi, nije klinac pa da ne zna kako mu igraju igraci i da li treba da ih dize ili spusta.
Oni su u istoj formi kao i prošle godine u ovo vrijeme samo što su mnogo bolji nego prošle sezone pa se to tako ne čini.
Svaki tim koji je Dule vodio u posljednjih 30 godina ima istu spremu i formu, samo što to ne kontaju svi.
Pa dobro, još jedna utakmica koju ću gledati lagano jer nismo favoriti i ne očekujem pobedu.
Ja sam rekao da su dve pobede u EL ono što će me učiniti zadovoljnim, a sve preko toga je čist bonus. Top 16 je sa najmlađom ekipom koja ima najmanji budžet jedan ogroman uspeh i ako se tamo dovučemo, ovi momci su uradili jedno veliko delo, zato laganezi idemo, pa ako nas usere do jaja.
Što kaže Šalabajzer, ne bi se složio baš sa tim, mislim da i dalje nije to ta vrhunska forma gdje Partizan svakoga sa sigurnošću može dobiti, razlika između prošle godine i ove je što su igrači maltene svi tu na okupu, igraju već godinu dana zajedno (kostur ekipe), pojačanja su dobro legla, samo su uigraniji nego prošle godine, bolje se razumiju na terenu (osim Gagića i Muslija), samo je to razlika.
Mislim da nije ovo onaj Partizan u punoj formi, ovo je samo uigran sastav koji je već 2 godine na okupu.
Opet da ponovim, samo su uigraniji, duže su zajedno.
Uigraniji su, tako bar mislim.
Uigraniji.
Oranija.
U petak ništa nije nemoguće.Ako smo fener dobili u prvom poluvremenu i izgubili zahvaljujući onom govnetu od sudije jebem mu mater pokvarenu možemo i da pariramo rusima koji nisu u zavidnoj formi.I slažem se sa remcem zamisli tek kako ćemo da kidamo kad dule digne formu na kraju sezone.
Је л' ће данас ЕЛ да објави казне? Или су већ објавили?
Иначе, губимо тријес разлике у Москви. Парго ће нас уништити.
Ja ipak očekujem pobede kući, a ne na strani. Oduvek smo bili domaćini.
Bez Muslija i Kinzija protiv CSKA, sad baš nemamo nikakve šanse.