U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
http://www.kosarka24.com/vesti/aba/10535-bertans-igrao-jedan-na-jedan-noge-su-dobro
haha
Au bre je l' treba ja da vas učim.
Moraš da napraviš neku srceparajuću pesmu kao oni iz edicije Delije sever - Vlado Georgijev "Nisu nas slomile" i tako nešto pesme.
I kada teško jeeee
I kad nižeš porazeeee
Mi smo sa tooobom
Jer znamo proćićeee
E tako se sportski prihvata poraz.
Jel to pre ili posle razbijanja soferki na kolima?
Uuuu bre grobari, napraviste celu filozofiju od utakmice koja skoro pa da nista nije znacila ni jednima ni drugima.
Ja bih se na vasem mestu samo zadovoljno smeskao i cekao prolece :)
Bezi bre u Batocinu pa tamo leci kornflekse :D
Ček bre vama sad smeta i što smo mi mirni nakon poraza? Ne razumem vašu potrebu da tu nešto dokazujete
Не смета мени, само коментаришем неке тврдње што сте изнели. Оно, дискутујемо. Мада вас Гвозден мало више попрцкује, али ајде :) То ради и на нашој теми, ко бесан, а Циганштура је лоло
Није плус, али ви сте тај навећи недостатак до јаја закрпили, Богдан је одиграо као луд. Оно што занемарујете јесте чињеница да је Звездин један центар одувао Партизанову двојицу. А тај трећи који није играо, није за њих што је Крстић за Штимца, већ су исти курац.
Погледао сам сад, имали сте зајебан поприлично, једино што сте имали за разлику од Звезде једну лагану утакмицу са Широким, али ајде, није то нека разлика. Ето, повлачим то.
Одиграли сте одличну утакмицу, то стоји, али мислим да је у праву Гвозден за оно да сте извукли максимум у овом тренутку, јер је играче посебно мотивисала ситуација. Мене радује што ови играчи реагују мало другачије од претходних Звездиних тимова у ситуацијама кад Партизан рокне две тројке и публика полуди. Раније је 11 плус у првој четвртини обично гарантовало незанимљив меч и убедљив пораз. Овде има и мало искуснијих играча, али се и види како се из два глупа пораза у Евролиги брзо науче неке ствари.
И да, ово ваше кад се врати овај, кад се врати онај, почиње да личи на она фејл поређења на почетку сезоне где је Звезда редовно бивала боља, а после губили од Партизана ко из пичке :) Добро, сад и једни и други радимо те глупости и можемо још 2 дана овако, без престанка, али нема друге него да чекамо да време покаже.
у је, овде има бар један јовичић.
Pa mislim da mi ovo pricamo od juce. I da smo upravo zbog toga i zadovoljni. Ne vidim da je iko rekao negde drugacije :)
U principu, rezultatski je derbi bio bitan ko semafor u GTA,al je sa ovakvim razvojem situacije doprineo i jednima i drugima.
Ja nigde nisam rekao kad se vrati ovaj ili kad se vrati onaj niti to ima veze sa sinoćnom tekmom. Samo sam pomenuo da je Kinsi očegledno bio nespreman što se posebno odrazilo na njegovu odbranu a drugo jeste da se desio ogroman peh a mi nismo imali vremena da reagujemo na tržištu i zakrpimo ogromnu rupu. To što je Bogdan prinudno igrao keca i odradio dobar posao ne znači da je on kec. Falila nam je kreacija a to je posao Vestermana. Bogdan je na kecu radio ono što radi i na dvojci, probijao ka košu i kreirao sebi šut. Ekipa jeste dobro reagovala al nikako ne može da me ubedi neko da je bolje što su Bogdan i Milosav i Kinsi proveli po 40 minuta na terenu a da je Vesterman tu igrali bi između 27 i 30 minuta.
Nigde nisam umanjio vašu pobedu, niti sam ijednog trena pomenuo vas. Samo sam napisao da sam ja miran jer kad mi možemo ovako bez pleja sigurno možemo bolje sa plejom, to je moje mišljenje ako je vaše drugačije ok. U košarci su dve pozicije najbitnije a to su 1 i 5 a mi smo igrali bez jedne(zlobnici bi rekli i bez druge lolo) to je činjenica.
Izgubili smo zbog primljenih trojki iz ćoška što pred kraj tekme što u produžetku a to je posledica umora igrača koji su ostavljali vaše bekove same u ćoškovima. Bobi jeste odigrao dominantan meč al je to i više nego daleko od razloga za poraz jer je on jedini odigrao vrhunski, Katić je potpuno neutralisan a vaše četvorke su ukupno dale nula poena. Razlog poraza su trojke Nelsona i one dve Blažiča iz ćoška i naša ishitrenost u pojedinim momentima.
Гробари, гробари, ви сте чудна раја!
Napasi nam se jaja.
Jer umorna nam je kobaja
Vama gancima je bolje da već sada molite Krišnu da se ne sretnemo u polufinalu ABA lige :)
Хаха, са вама увек комедија.... Џони, молим све Богове да буде што више дербија....Па не могу Јурас, Белошевић и компанија баш све да пресуде, колко год Даниловићевих пиштоља да је уперено у њих!
Ја би ону тему о ширењу чмарова држао стално отвореном, да може на овим нормалним лепо да се дискутује.
Океј, поштено.. Има мало овако генерално ниподаштавања, али тога има стално, невезано за исход. И да, Звезди ће дефинитивно четворка бити највећи проблем у следећим дербијима, јер је Џофри вероватно најбољи крилни центар у Јадранској.
Šampioni ćete postati kad shvatite da su ih presudili Bertans, Novica, Vujanić, Milosavljević, Mekkejleb, Kamings, Krstić, Peković i da je jedino što vam je potrebno dobar tim.
Чекај, зар се не сећаш Вујошевићеве "изјаве" током последњег финала? Било је нешто као "јебем ли ти мајку, нећеш жив изаћи одавде"
Ma nije to rekao, rekao je nešto tipa SAĆE TE GEPEKUJU MAJKU LI TI JEBEM!
Ma jeste i ja sam video, a držao je i pištolj uperen u njega a iz lože su mu pokazali arsenal oružja, izvesni Bjelica mu je posebno pretio zna to Ćoki sve. Tačno bi ga ubili dobro je što je sudio za nas.
Dokle će više Dule da nosi pištolje po terenu i sa njima preti poštenom svetu, DOKLE?!?!?!