KK Partizan

1. Чекај, зар се не сећаш Вујошевићеве "изјаве" током последњег финала? Било је нешто као "јебем ли ти мајку, нећеш жив изаћи одавде"

Smešno je pomisliti uopšte da je to razlog pobede Partizana.
    Nadigrali smo vas dve utakmice i jednu smo prelomili pred vašom publikom, onom trojkom Bertansa. Nešto kao vi juče, pred kraj.
    Mnogo se fokusirate na Vujoševića, a smejurija je što za evo 12 godina nikada nisam čuo da neko od vas kaže: "Bili ste bolji." i "Ove sezone ste bolji".
    Ko da je bitno šta je Vujošević rekao.

2. Ja mislim da kad neko pukne dva puta u 4 finalne tekme 25+ razlike treba da se pokrije ušima i ćuti a ne da se poziva na loše suđenje.

3. Па како није битно кућо, не мислиш да судије имају утицај на утакмице попут оне невиђене крађе у финалу АБА лиге прошле год? Брзо заборављате ствари попут упада у свлачионицу, док је добри и поштени Дуле чувао стражу испред.
    Не кажем да не можемо поштено да изгубимо, и губили смо много пута, само ево видим да ви не можете. Ил су повреде или судије, ил "небитан" дерби(!?) или јудеомасони Човић и Вучић....

4. Досадне теме, поново и поново после сваке јебене утакмице са мутантом.

5. Dule je i konstrukcije drmao u Železniku....

6. Чекај, зар се не сећаш Вујошевићеве "изјаве" током последњег финала? Било је нешто као "јебем ли ти мајку, нећеш жив изаћи одавде"

Није то рекао. Али кад се људи информишу о кошарци на навијачким форумима, не могу ништа паметније ни да измисле.

7. Тебра, информишем се снимком, има га свуда по интернету.

8. Па на снимку се види да не каже то.

9. Једино ако се информишеш по наслову клипа.

10. https://www.google.rs/search?q=neces+ziv+izaci+vujosevic&oq=neces+ziv+izaci+vujosevic&aqs=chrome..69i57j69i61.11138j0j7&sourceid=chrome&espv=210&es_sm=93&ie=UTF-8

Погледај колико новина и портала је то објавило, сумњам да су сви погрешили.

11. Gazimudo
    Bezi bre u Batocinu pa tamo leci kornflekse :D

Kornfleksi su nezlecivi... :)

Hugo, preterujes. Ko je brate nama kriv sto 15 godina trpimo razne Vesice, Zezelje i slicne kurce, dok oni bato lepo napravili sistem, svake godine par igraca iz skole, ko porodica, lepo, fino. Kad vidim bre onog Bogdana ili Milosava kako kidisu i ginu, milina mi bre sto neko ima srce i petlju. Al to je usadjeno kroz sistem. S druge strane, ne znam da l ti mozes da nabrojis 3 njihova promasaja sto se stranaca tice za sve ove godine, ja ne mogu. Kad se sve sabere i oduzme, nisu nama krivi ni Belosevici, ni Vujosevici (u tom smislu u kom si ti naveo) ni ostali, mi smo sami krivi. Kad budemo napravili sistem, kad budemo pocistili prvo ispred svog dvorista, imaceno uslovno receno cemu da se nadamo dugorocno. Do tad je "Godine prolaze moje, ja cekam titule tvoje, i svakim danom sve vise VOLIM TE". Volim Zvezdu ko kevu, al ovo ti je realnost.

A ove godine im mozda prismrdimo, ali MOZDA.

12. Па погледај снимак, јеботе. Пусти наслове. Каже нешто "нећеш ти више мени". Нећу сад да браним Вујошевића, човек је лудак, али не морате сад да преувеличавате.

13. Лако је направити систем кад имаш заштиту свих државних структура, подршку, право на отимачину играча итд.... Па јеботе, људи не желе да објаве свој финансијски извештај за претходне сезоне, а жале се да немају пара!

14. Партизан је имао неке много ружне епизоде којих треба да буде срамота сваког ко навија за клуб, али за дугогодишњу владавину има много заслужнији ствари и људи него што је овај или онај судија.

15. Па јеботе, људи не желе да објаве свој финансијски извештај за претходне сезоне, а жале се да немају пара!

Па предали су, ваљда, држави финансијски извештај. Претпостављам да и спонзори имају увид. Коме треба да их доставе још?

16. Па треба јавност да их види, као што смо ми објавили наш, са прецизним подацима колико је држава учествовала.

17. Нисам сигуран да иста правила важе за државне и приватне клубове, али чак и кад би објавили да сви виде, вероватно би сав извор прихода био од државних фирми. Од кога другог да добију паре кад нису никог продали? Било је више пара године кад је продат Весели, али одакле им сад. Не знам шта очекујете да видите у том извештају.

18. Па очекујем да видим енормно већу помоћ државе него Звезди свих ових година + енормно већу толеранцију за неиспуњене обавезе.

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.