KK Partizan

1. Што се тиче толеранције, куд ћеш већу толеранцију од тога да ти држава опрости 97,5% дуга за порез? Да опросте Партизану 99%? А за већу помоћ државе нисам сигуран шта подразумеваш под енормно, али претпостављам да су после Ф4 и пре довођења Пековића, Мачвана, Радуљице и осталих добили добре паре и ако би то објавили, избили би себи аргументе из руку да кукају за паре. Уосталом, није ни Човић објавио финансијске извештаје из прошлих година да бисмо упоредили, а да не причам да није објавио ни овај, већ само неколико бројева.

2. као што смо ми објавили наш

Koji vaš? Onaj što je na sudu predstavljen da se ne zna ni koliko je para ušlo ni koliko izašlo, da je dug približno 15 miliona evra al da nema preciznih podataka ko ga je napravio i kad? Ili ovaj Ćokijev koji je objavio za FMP?!
    Da li vi stvarno mislite da su vam Skuni Pen, Omar Kuk i ostali igrali za kikiriki i da vi niste imali pare?! Ja recimo znam da vam je Stradija Tragićević igrao za minimum 250 soma godišnje a to je vaš igrač iz vaše škole, kod nas nijedan naš igrač, klinac preko 150 hiljada nije imao nikad. To što ste se rasipali je samo vaš problem. Lepo ti je rekao Predražinjo sredite svoje dvorište.
    Pročešljaj malo koje ste vi strance dovodili, njihove cene na tržištu tad i koje smo mi strance dovodili i njihove cene na tržištu pa će ti biti jasno ko je i koliko imao para. Samo dve sezone posle F4 u Parizu smo mi imali evidentno veći budžet od vašeg i taj naš budžet nijednog jedinog trena nije prešao 3,7 miliona evra i mislim da je u obe sezone bio između 3,5-3,7 a to su dva najveća budžeta u istoriji našeg kluba. Vaš FMP prošle preko 4 a ove između 6,5 i 7. A u onim godinama prave Zvezde nikad nije bio ispod 3,5 sem u gorepomenute dve sezone kad ste već zabrazdili sa 15 miliona evra duga. Lako se sad otrkije kolika je cena igrača na tržištu i za koliko je ko igrao.
    Smorio se brate mnogo.

Edit: i od tih 15 miliona evra vi plaćate 2,5% 5 godina a mi za dve godine moramo da platimo 100% našeg duga i kamate.
    A drugo mi smo svake godine prodavali minimum jednog a neretko i dva igrača a vi ste prodal imožda jednog za olimpijski ciklus.

3. KO NAM DOLAZI NA KECA JEBOGABOG I ĆOKI I MUTANT VIŠE?

4. Nemam pojma al kažu da treba večeras neko da potpiše, videćemo.

5. Па како није битно кућо, не мислиш да судије имају утицај на утакмице попут оне невиђене крађе у финалу АБА лиге прошле год?

U finalu ABA lige nije bilo krađe. Morate da se pomirite sa tim. To što je Ćoki rekao ne mora da znači i da je bilo tako. Trenirao sam košarku plus je gledam 20 godina, ako ne i koju više. Utakmica je bila potpuno regularna.

Ovo što ti je Predražinjo napisao je istina. Na stranu navijačka prepucavanja i sve, ali to je suština. Ako se situacija ikada okrene i vi dođete u našu poziciju, a mi u vašu, nadam se da nećemo padati na neke priče i krivicu svaljivati na pogrešnu stranu, jer ćemo doživeti isti broj godina dubioze, nego se nadam baš tada da ćemo gledati sebe kao isključive krivce, pa nećemo toliko dugo ostati bez uspeha. Problem Zvezde je počeo odavno, a nikada nije rešavan adekvatno.

6. Pominje se jedno ime koje izgleda toliko nerealno da već vidim Gazimuda kako piše da bi pušio kurac nekome za njega. :D

7. Do koje mere neralno, nerealno tipa Džerels, ili nerealno tipa Mekejleb. (Ne mislim da se ovi vrate, već neki igrači ta klasa)

8. A.J. Price. Al' kurčina, izgleda da ima važeći ugovor u Minesoti.

9. nema seme da Prajs dodje :)

10. Ništa od Prajsa. Ma neka dođe bilo ko. Može i onaj mali od 1,65. To bi bila egzotika :)

11. Ništa od Prajsa. Ma neka dođe bilo ko. Može i onaj mali od 1,65. To bi bila egzotika :)

A bilo bi još gotivnije da je fudbaler pa ono kad izlaze sa klincima na teren ne bi mogo da kažeš ko je klinac a ko igrač po visini lolo

12. Jeste Dule rekao sudiji to da neće živ otići kući, nemojte izmišljati sad kao i onaj klip kad on i Todorić uleću u sudijsku svlačionicu posle tekme i sve, logično je to... Onakav stav mu je samo odbrambeni mehanizam, al' sreća nema to neki uticaj, samo sebe predstavlja kao debila, a nekad pomislim da ima koji gram sportske etike.

13. Šampioni ćete postati kad shvatite da su ih presudili Bertans, Novica, Vujanić, Milosavljević, Mekkejleb, Kamings, Krstić, Peković i da je jedino što vam je potrebno dobar tim.

jes' ovako

14. Okeeeeeej je jebote, skontali smo da vas boli rčma od Duletove debele karine. Gepekujemo sudije, upadamo u svlačionice, ubijamo male zeke, bijemo slabovide ljude, silujemo žene slabovidih ljudi, kul je, skontali smo, promenite ploču.
    Jebo smarače...

15. Koliko je ovo jaka reakcija leptejebo :)

16. Okeeeeeej je jebote, skontali smo da vas boli rčma od Duletove debele karine. Gepekujemo sudije, upadamo u svlačionice, ubijamo male zeke, bijemo slabovide ljude, silujemo žene slabovidih ljudi, kul je, skontali smo, promenite ploču.
    Jebo smarače...

haha au

17. Dobro, pravo nekih od njih je da misle kako ih je to porazilo, a ne kvalitetniji tim, ali ja i dalje tvrdim da nećete ništa uraditi dok ne priznate sebi da smo bili daleko bolji i organizovaniji sve ove godine i dok ne budete težili sličnom nivou organizacije i kvaliteta.

Ne kažem da nikada nećete uzeti titulu, hoćete. Evo ove godine imate mnogo para i možda je uzmete, ali za neku upola seriju kao našu treba mnogo više od pisanja da je Dule svinja i tripovanja da si bio jači, a sudija te oštetio.

Opet kažem, Predražinjo je zabo suštinu u postu tamo nazad.

18. Jeste Dule rekao sudiji to da neće živ otići kući

Капирам да тролујеш, али ајде да питам јеси и ти то чит'о у новинама?

19. ajde bre nemoj zajebavati više, pozdravi se sa jednim, sa drugim, treći prilazi i on kaže '' a ti, ti nećeš živ izaći odavde'', u tom fazonu. I zna se da ih uvek psuje i da su oni krivi za sve nemoj izvrtati, glupo je i raspravljati o nečemu tako očiglednom. Jedno su rezultati i taj deo, drugo je odnos prema sudijama, etika i sl. On je odabrao taj put, da se tako vucara po medijima malograđanski, da l' zbog para, jebiga, kasni plata, treba love ili šta li je, ne znam, ali meni se to gadi.