KK Partizan

  1. nista cudno, dobre igrace uvek biju, bilo uvek i bice uvek.

    Obrnuto, takvi igrači su svuda zaštićeni od kromanjonaca kakvi su Simonović, Blažić ili Lazić. Samo kod nas ne. Samo kod nas to su dobri odbrambeni igrači.

  2. Sad realno. Treba i nas i vas izbaciti iz finala i da igraju Radnicki i Mega. I kazna za vas i nas novcana, puno para. I vama sledece sezone navijace zabraniti.
    ONO SINOC JE BILO JEBENI CIRKUS
    Bolja je liga Mauricijusa nego onood sinoc.

  3. dakle, priznajes, da se pare preselile malo sa partizana u zvezdu? :)
    ravnoteza, politika, jebi ga.

    Ne priznajem jer toga nije ni bilo. Ja ti kažem da je godinama čuven sprdnja od projekta "Evropska Zvezda" gutala više para duplo od Partizana, međutim na kraju su toliko neki ljudi pokrali Zvezdu, da više i šta im daš oni duguju.

  4. jebes partizan i zvezdu, odo ja u neki kafic dole kod reke, da sa svajcarcima gledam (mozda i navijam, ako se napijem) siptare, jugose i ponekog svajcarca...

  5. Treba i nas i vas izbaciti iz finala i da igraju Radnicki i Mega. I kazna za vas i nas novcana, puno para. I vama sledece sezone navijace zabraniti.

    Što ne vas? Gledaš li ti godinama šta se dešava u Železniku?

    Mega i Radnički su smešni timovi. Mislim ono, OK su, ali čime su to zaslužili da igraju. Izgubili su lagano od nas, a koliko ih bole kurac govori podatak da su poslali dva najbitnija igrača na kamp kada su trabali da igraju sa vama.

    Treba mi da igramo finale.

    U principu neka se završi ovo kako god, više se ne zna ko pije ko plaća.

  6. DŽONI KRENI NADU!!!!!1

  7. E
    da pitam vas navijače Partizana, al iskreno da odgovorite, zajebi šprdnju i podjebavanje
    je li vi stvrano mislite da su vas sudije oštetile i da igrači imaju pravo da se hvataju za glavu i pjene za svaku, ali baš svaku sudijsku odluku u korist Zvezde?

  8. Pa treba i uvazenog gospodina Vujosevica i gospodina sa velikom dioptrijom iz naseg kluba oterati iz kosarke. Jer je svaki put ratno stanje kad se derbi igra zbog tih likova. Njima odgovara da budu tenzije jer jedni vicu BRAVO COKI, a drugi BRAVO DULE! I ja sam mislio da gospodin sa velikom dioptrijom nije bas toliko govno, ali od kako je prebio Andjusa mi se smucio. Videcete i vi kakav je gospodin Dule.

  9. je li vi stvrano mislite da su vas sudije oštetile i da igrači imaju pravo da se hvataju za glavu i pjene za svaku, ali baš svaku sudijsku odluku u korist Zvezde?

    Pa kad si povlascen godinama, pomislis da to treba tako stalno da bude.

  10. da, a covic je jos veci debil od duleta... on bi 'teo da je dule.

  11. je li vi stvrano mislite da su vas sudije oštetile i da igrači imaju pravo da se hvataju za glavu i pjene za svaku, ali baš svaku sudijsku odluku u korist Zvezde?

    Molim te da obratš samo pažnju koliko to vi radite. Čak probaj da nađeš stare utakmice i videćeš da vam je to zaštitini znak.

    Mi smo juče bili oštećeni do krajnjih granica.

  12. Dzoni ne objasnjavaj o parama ispranim cokijevim mozgicima.

    Pominju pomoc drzave a prethodnih 6 godina Zvezda dobijala vise od Partizana. Rezultat 0 titula (do ove sad, koja je farsa jer su ocigledno svi znali da evrope nece videti pa zbog socijalnog mira jedna titula ode na marakanu).
    U kosarci je prica ista. Mi imamo "vise" para od njih a njihov jedan Rakocevic dobija milion + stan u BG, a da ne pominjemo Karija Pesica i ostale akvizicije koje su dovedene da bi se Partizan zbacio sa trona.
    To cokijevo spinovanje kako Partizan ima vise para pada u vodu onog trena kad na papir stavis Silbovu, Djekninu i Nelsonovu platu i uporedis sa nasima.
    Silb je imao 800k godisnje, dok kod nas Westerman ima 250k, Kinzi 200k, Milosav 200k,Bogdan 150k. Dakle, jedan igrac kkczt ima platu kao 4 igraca nosioca KKP. Pavlovic igra za smesnu cifru od 10k dolara mesecno + bonusi ako se uzme titula.

    Jedina sezona kad je KKP imao vise para od zvezde, je ona pod VJ, odnosno nismo imali vise para,al je mongoloid uspeo da potrosi mnogo dovodeci Raduljicu, Macvana, skupe crnce i jebenog Cakarevica za 200k. Svih ostalih sezona, ukljucujuci i onu kad smo isli na F4, cigani su imali vise kinte. A to sto su igrace preplacivali, i dovodili promasaje , to nema veze sa KKP, kao sto bahacenje VJ nema veze sa CZT.

    I da, pre nego sto bilo ko pokusa da ospori, podaci su tacni, i ne pokusavajte da spinujete..

  13. Znam to Gazimudo, ali vidiš sada kako nekome kao što je Kelt izgleda čitava priča i šta su napravili. On ne prati to toliko i misli da su oni bili jadni bez dinara uloženog u njih, a situacija je obrnuta. Uloženo je mnogo. Kari Pešić ne dolazi za 5 dinara da vodi klub. Što je najgore kod njih jedan Simonović ima platu kao pet igrača Partizana, a vredi kao Andrić igrački.

  14. je li vi stvrano mislite da su vas sudije oštetile i da igrači imaju pravo da se hvataju za glavu i pjene za svaku, ali baš svaku sudijsku odluku u korist Zvezde?

    A inače da dodam, meni je potpuno jasno da vama ne deluje tako, zato su rasprave o tim stvarima u principu nemoguće.

  15. Mi smo juče bili oštećeni do krajnjih granica.

    je li možeš da navedeš neke situacije? Zanima me, možda sam oslijepljen i ostrašćen navijač ali stvarno juče nisam vidio da ste bili oštećeni.

    možda ću zvučati paranoično kao Dulo i njegovi prijatelji sa psihijatrije al ovom pričom o suđenju se radi na tome da se obezvrijedni važnost titule ako je Zvezda osvoji, a ako je Partizan osvoji to će biti podvig stoljeća(borba protiv sistema, države, suđenja)
    Vi u Vujoševiću nalazite idola, šta god on da kaže vi ćete to ponavljati kao satanisti svoje molitve. Msm jeste on zaslužio poštovanje svojim rezultatima, al malo svojom glavom razmišljajte jebemumater.

  16. A inače da dodam, meni je potpuno jasno da vama ne deluje tako, zato su rasprave o tim stvarima u principu nemoguće.

    to je tačno, uvijek će tako biti u sportu i međ rivalima

  17. Mogu da navedem masu situacija. Evo ti neke.
    http://youtu.be/c-HKQb4YnPs

    A takvih ima još najmanje duplo toliko. Opet kažem, jednostavno ne mislimo isto i glupo je da ubeđujemo jedni druge u naš stav, kada u principu mislim da je nemoguće, a nema razloga to opet da utiče na bilo šta drugo niti neka neprijateljstva i mržnja po celom sajtu da se pravi od toga.

  18. Lovernju je trebalo da bude 2+1
    bobi je zaslužio tehničku

  19. Mislim ima toga, bilo je navlačenja i nekih odluka koje su našim igračima vezivale ruke. Ne znam što. Daleko od toga da smatram da treba ono što je bilo sinoć da se desi.

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.