KK Partizan

  1. dajte neki link da jebemo Krkoa

  2. lol, raspad, daj boze da dovedemo dva nigera

  3. Fala na linak. Štaeovo jebe vas Džikić? Teško vam to pada, pod teško mislim 140 kg teško.

  4. Ovo je zlo, znači biće dobro.

  5. Пребедни сте. Ако успете са овом екипом да нас јебете и ове сезоне, ево јавно обећавам да ћу дозволити јанпију да ми украде дрес Владимира Тице.

  6. Realno, nikad lepsi poraz nisam gledao u Pioniru.
    Da smo ovo pobedili, pa tacno bismo ispusili za EL trojkom iza ledja sa celog terena.
    Ovakve tekme moraju da se gube. I treba da se gube. Ali isto tako ovo ne moze gore.

    Muric + 11 rekreativaca ne moze da pobedi Krku. A inace ne brinem, bice to ok. Sto zbog pojacanja koja ce znatno pojacati kvalitet, sto zbog podizanja forme u cemu je Dule bogotac

  7. Pa ono, definitivno se nisam puno uzbuđavao, jer mi je jasno da ova ekipa nije nešto, pa onaj user protiv Solnoka, ne može baš uvek. Plus je početak sezone.
    Brine me jedino koliko će utakmica da završi Dule ove godine.

    Sasa sutra odlucuje, nikad nisam imao ovoliku tremu i nesigurnost u svoje pusacke sposobnosti :D

    CEDI GA GAZI!

  8. Sasa sutra odlucuje, nikad nisam imao ovoliku tremu i nesigurnost u svoje pusacke sposobnosti :D

    Joj majko mojaaaa. AJDE SALE SRBSKO-CRNOGORSKI SINE PODPISHI ZA NAS KUMIM TE!!1

  9. Ako se Pavlović vrati, pa Milosavljević oporavi, to je, uz Murića, Milutinovića, sve boljeg crnca, prilično dobar sastav. Još ako kupite nekog crnca na četvorci, upadate u krug favorita. Opet će iz puste kuknjave složiti se jedan sasvim dobar sastav. :)

  10. I ovo me zanima. Znamo šta je bilo sa slučajem Klobučar, znamo i šta je Vujošević na to rekao, ali sam isto tako pročitao šta su pisali mediji iz Slovenije. Valjda je menadžer zvao Danilovića, potraživao samo ono što su bili dužni, uz kamate, ali bez odgovora. Vujošević ništa nije odgovorio na te navode, ili ja nisam upratio?

    EDIT: eve linak
    https://www.google.com/url?q=http://mondo.rs/a726930/Sport/Kosarka/Slovenci-Vujosevicev-dvostruki-moral.html&sa=U&ei=xmU2VMflHaSk8QHNj4HgDg&ved=0CBAQFjAF&client=internal-uds-cse&usg=AFQjCNFWY6weHbRldGYKlmy94I41j4iz7Q

  11. KRKOA ZAMALO DA SI BIO JEBAN.

  12. Znamo šta je bilo sa slučajem Klobučar

    Istina je jedna. covek je imao ugovor koji treba da mu bude isplacen. To sto on nema strpljenja kao neki, apsolutno nema veze sa tim da li on ima pravo na tu kintu.
    Jebiga, Dule i PSD se navikli da igraci odu u druge klubove za 5,6x vece pare pa mahom oprastaju veci deo, ili cak ceo dug.. Jebiga, spin mora da postoji, jer kad kukas na pare, onda moras za sve da kukas (videti pod "guscija pasteta" i FKCZ).

    Krivicu tu snosi Vlada Jovanovic koji je za svoje dve godine spickao kintu koju bi Dule koristio 5 godina,al opet posto je on samo trener, na PSDu je bilo da kaze "ne moze taj igrac, preskup je" i slicno.
    Ovako, dovodili smo skupa pojacanja na sezonu (Dzavai, Gist, Macvan, Raduljica) kojima smo dali velike ugovore a od njih nismo imali kintu nazad jer ih nismo prodali. Plus su tu oni koji su imali besne ugovore ni za sta (Klobucar, Cakarevic, Andjusic...)

    Zakljucak, nek se jebe PSD, ionako nista ne radi a mislim i da je Duletu to dokurcilo.
    Mi smo posle sezone sa F4 MORALI , ali MORALI, da obezbedimo sponzore za bar narednih 5 godina, a ne da 2 godine kasnije moramo da zavisimo od Vucica i njegovog aminovanja NISu da nam da smesnu kintu..

    Jebiga, pljuje se cokilegenda, al on ima surnajes sponzora. I nisu to sve veliki sponzori, koji daju besne pare, al ih ima dosta pa i njihove smesne cifre, kad se stave na gomilu, donesu platu jednog igraca...

  13. To si u pravu Gazi, i ja sam skoro razmišljao, čak je i Valjevsko pivo sponzor Zvezde, bukvalno sva sponzorstva prihvataju, nema ono, daj ti meni dva jaka državna, i jebe mi se. Ne volim Ćokija nikako, ali tako je.

    Kad se stalno spominje, koliki je bio budžet sa VJ na mestu trenera?

  14. Šta bi sa Sašinim danom odluke? :D

  15. Ja pročitao da se vratio. Ne znam gde sam pročitao. Mislim Novosti.

  16. Čim se Gazi ne javlja, znači da je pušenje u toku. :D

  17. Ma Gazi je popušio odavno...mislim Saši da dođe.

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.