KK Partizan

1. Mislim već im je gurao kurčinu u čmar i tako to, onomad u epizodi, oooo drmamo koševe.

2. Штета, штета, штета, штета, штета што нисмо комплетни, људи моји Европа би брујала о кошарци коју Партизан игра.

Кад би само Кинзара и Богдан остали још једну годину...ехх :(

КАКО ЈЕ ЛЕПО ОВИХ ДАНА БИТИ НАВИЈАЧ ПАРТИЗАНА

3. Sudjenje je bilo najgore koje sam gledao u Evropi, greske na obe strane, presudne greske naravno na stetu Partizana...ali cinjenica je da smo utakmicu izgubili zbog lose igre, ne zbog diletantskog sudjenja.

4. Što reče Mlata:

Ja mislim da je bilo sudijskog navlačenja al' nećemo sad baš u detalje, doći će Bandi i onda ode tema u kurac.

5. ali cinjenica je da smo utakmicu izgubili zbog lose igre

S obzirom na okolnosti, i na petorke koje smo imali na terenu, odigrali smo svakako samo ne lose. Ubili su nas trojkama, doduse, bar pola od onih 13 su dali iz cistih pozicija zbog nasih gresaka,al to je opet zbog rotacije.

Кад би само Кинзара и Богдан остали још једну годину...ехх :(

Cak i kad bi Kinsi hteo (cemu dajem promil sanse), ne bismo mi mogli da ispratimo to finansijski jer ce traziti bar 3x veci ugovor. Bogdan ostaje sigurno. O tome nemojte ni da razmisljate to je definitivna stvar.

6. Možda i ostane nikad se ne zna, možda smo mu prirasli k srcu. :D Mada očekujem da će dobiti na kraju sezonu preozbiljne ponude, tipa 5x puta i više.

7. Ne sećam se detalja priče.

8. Mada se u subotu iz nezvaničnih izvora moglo čuti da je ovaj igrač na pragu Humske 1, sportski direktor Dragan Todorić je za MONDO rekao samo da ne može ništa da izjavi na tu temu.

Da je demantovao, to bi značilo da je sve završeno, ovako verovatno ništa.

EDIT: O Tošo demantuj, o Tošo demantuj, Tošo Tošo demantuj. :)

9. Fina tekma s vaše strane, good effort. Ubiše šutem, jebiga, takvi su. Jasaitis dade onu bitnu a bila mu za 2/7, klasični šuteri samo malo prostora i ožeži pa šta bude. Tarens mađija. Slobodna bacanja plač Majke Božje...

Pozdrav fanovima. Neću toliko komentarisati suđenje da ne bude opet oftopik ili detinjastih upadica(il' kombinacija). Bez većih grešaka, mada bili su Kruni ono koraci kad je sa iskorakom šutnuo tricu, al' jebiga, jes' crnja malo čudan bio, mada ok u suštini.

10. Da pobesnis.
    (Vesna Covic, 1. februar 2014 20:20)

nebitno sa koje vesti je komentar. oplako sam :D

11. AMAN LJUDI BOGDAN OSTAJE!

Ovo nije moje misljenje ili nadanje nego cinjenica.

12. Kazu jebeno dolazi Vukasin Aleksic na pleja iz Valjeva

13. mada ok u suštini.

Naravno :D

14. ovo je već malo jge

15. Gazimudo
    AMAN LJUDI BOGDAN OSTAJE!

Ovo nije moje misljenje ili nadanje nego cinjenica.

ako se ovo odnosi na moj post, pošto nisam naveo ime igrača odnosio se na Kinzaru, znam da ovaj ostaje. :)

16. Vidim da se negde spominje Saša Vujačić, ne znam koliko je to realno, mada s' obzirom da nema klub od početka sezone...

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.