Prijava

Nemaš brige, ne da mi seda glava da se mnogo pokvarim. :)

Ценим и позитивну и негативну критику и било шта везано за дефиницију, без обзира какав коментар био и без обзира на количину псовки....
Бришем једино спемовање, клиначка препуцавања и слично....

Ja nisam mogao da brišem ni kad sam bio ktitor.

Radjarde, pa kati je mekano srce.
To ti je isto ko kad ne možeš dubiješ čoveka, pa uspeš da ga rokneš i posle ti se osladi i postaneš masovni ubica.

па да, ја сам сад масовни брисач коментара. знате онај баг да вам сајт поједе коментар?
http://gifsforum.com/images/gif/troll%20face/grand/s4xqhk.jpg.gif

Mrzim kada to rade!

Ne brišu samo pederi nego i pizde!
Imam bar jednu nanišanu.

edit: sada sam pregledao prethodne postove i vidim da se ta persona brani i sere kvake. Pu!

Ja jednom poznatijem autoru ostavio komentar tipa "Faco levatu!!" i on obrisa. Ja se šokir'o i prenerazio.

Мене више нервира кад бришу с форума.
Има она тема о циганима као друштвеним паразитима што је Гамби отворио, ако се добро сећам. Фора, ЈТУ побрисао апсолутно све своје постове, па ја тамо изгледам као неки психопата који се о ганферима расправља са самим собом.

Ko je taj JTU sto ga svi spominjete, jel taj jos na sajtu?

Džimi, ja mislim da se Peki sada prevrće u grobu jer ste odbanovali JTUa.

I ja sam pre sat vremena video da je JTU obrisao svoj kilometarski post gde je detaljno ispisao kako ja nikada, za vek, za eon, nikada, neću biti mod. :))

ЈТУ побрисао апсолутно све своје постове, па ја тамо изгледам као неки психопата који се о ганферима расправља са самим собом.

hahahahahaha

Ja jednom poznatijem autoru ostavio komentar tipa "Metnem ti materi kurčić u vadžajnu!" i on obrisa. Ja se šokir'o i prenerazio.

Хахахаха Славене мангупе један!

ko je taj JTU i sto ga nema u pretrazi?

Pederu, vrati mi post, riječ za riječ!

zar se i ovo moze? koja sam ja nubara. ja ne umijem ni sam sebi pvt da posaljem.

Džimi, ja mislim da se Peki sada prevrće u grobu jer ste odbanovali JTUa.

Славко, мож слободно да рачунаш да ЈТУ није одбанован, иако се шетка анаоколо. То што је био направио срање на сајту, то и даље стоји.

*унаоколо

Док кликнем на едит, па док едитујем, прође 2 минута уз ово баговање сајта.

Pederu, vrati mi post, riječ za riječ!

Не разумијем... Какав пост треба да вратим?