Šta vam fali ili imate previše?

1. а имам на претек љепотe

lolo cim sam vido da si ti postovao odje znao sam sta ces da kazes

2. Каће те сисе, бре?!

Каћите сисе, нисте расни. АЈмо

3. Ovo kao oglasi... xD Vucice, ja uzimam pivo, hvala, a dodji kod mene da te sminkam, naucis i posle mosh i sama ;)

4. Фали ми која марка за пиву тренутно, а имам вишка воље за цугањем. Незгодно.

5. A, meni...meni fale normalniji ljudi oko mene, dobro, to je diskutabilno - recimo ljudi nekako sa vise lepih manira, da znaju kako se gde ponasa a da imaju kakav god humor, takodje fale mi roditelji da ponovo zive zajedno... A previse imam pari cipela u ormaru, koje trenutno ne bih nikom ni poklanjala...au, jbte 103 para, 206 komaTa ...

6. takodje fale mi roditelji da ponovo zive zajedno

Ne bih da te bedačim ovim, ali ako ne mogu da žive zajedno, veruj mi da je bolje da se rastanu. Znam to zato što živim sa 2 idiota koji se međusobno ne podnose i to može biti jako loše po decu. Iako ne mislim da mi fali mnogo stvari, opet bih želeo svoj mir, da me ne davi mrtva keva i da se ne nerviram toliko. I naravno, da se jednom u životu uozbiljim i krenem da učim, ali to sam rekao da ću da uradim čim mi prođe 1. kolokvijum, rek'o sam sebi da 2. moram da rasturim. A previše sam dobar i razni kreteni oko mene znaju kako da to iskoriste, ali mene boli uvo. Samo kad vidim da je neko toliko jadan, ja ga pustim da bude takav.

7. Sise pokazujem samo Vučici :p

8. Fali mi riba koja gleda komedije, ne gleda anime, ne kuva, ne pere, samo oće da se jebe i ide u kafanu. I da ne sluša Sašu Kovačevića i ostale gej Vlade Georgieve

9. @Marvellous: jesam ti rekla da me ne opisuješ ovako javno... :D

10. Daj da ih vidim. :D

11. Ali nemoj da šalješ dalje, obećaj, pa ti šaljem na private :D

12. @Marvellous: jesam ti rekla da me ne opisuješ ovako javno... :D

Dođi u mrak da ti kažem nešto

13. Фали ми пар килограма, смршала сам много. Фали ми одећа за неко пунолетство вечераассс.

14. Fali mi njena kosa. I način na koji se igra sa mojim lančićem.

15. Lančić, kako smešna reč. :D

16. Pa nosim lančić, da nosim ogrlicu, bilo bi smešnije :D

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.