Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
Значи мало обавјештење:
Сервер се гаи кад истекне. Нестало пара :)
Друга биће други али слабији немам пара за кгб :)
Кад истиче ? Да искористимо ово што нам је остало
Сутра
Имамо ми сервер, то јест имаћемо (код КГБ) за који дан, има нас 5 са Елита, хајде скупите један клан овде са Вуке који сте мало јачи, па да играмо ЕлитСикјурити ВС Вука, 5 на 5, стандардно :)
Закажемо меч за неки викенд или нешто.
Неозбиљни, читери, једном речју они што не знају дуга игре, нису велкам.
Сервер је ВАЦ сикјурд, биће стандардне мапе, даст2, инферно, нјук... и тако.
Ја викенд не могу :) а ево ти екипице по мени конкурентна
Смарко, Густи сок, Вук, ламица и још неко не пада ми на памет :) ја за викенд нисам ту а нисам ни неки играч :)
Може само нек се договоре да их има тачно пет и да се не мења састав после, а може и неки радни дан, није проблем. Нисмо ми нешто прејаки, онако нисмо лоши... није ни битно, битно да се мало убијамо.
Вук игра на граници чита, свако би га бановао први пут. Пошто је био увређен напустио је сервер али он може ладно све да вас побава. Сок, смаре и ламица су добри и нађете једног да шрави баланс и ет :)
Како мислиш на граници чита? Или користи чит или не. Ја кад провалим једном да неко читује, не играм са тиме никад у животу више.
Znači još 11 sati igranja CS-a...
Није читер барем по мени :) имам искуство ко админ 3 године. Али свако неискуснији би га бан :)
Тришо ако ти играш купујем нови сервер :) овај ми је скуп, узећу неки нови хостинг 24 слота 4 е. Па да почнем радити са њима и постанем сувласник :)
Провалићемо ми ако користи чит, није фрка. Ако је само јако добар, никакав проблем, ја радије играм са јачима од себе.
Мени је викенд текма, ако будете чекали можда и могнем ја одриграти :)
волим те дуге мапе гдје своје срање од игре можеш надокнадити мозгом :)
Ja sam loš, mogu da balansiram.
Ја узимам сервер после текме сигруно. Не могу кгб да одржавам. Скупи су
Само за елека специјално сервер долази :) елек хед админ
Opaaaaaaaaaa
Само ви избалансирајте играча комада 5 :)
Значи узимам сервер мдб хостинг. Не познати су али изгледају добри. 10 км 24 слота :)
ако хоћете да играте, ако не који ће вам курац :)
Objašnjivač, evo ja ću, ceo vikend sam slobodan. :)
Ја сам цео викенд (овај) у БГ, али наредних дана, предвече или поподне, може и радним данима по која партија, само се договоримо овде. Треба још да видим са овим другаром да ли је средио сервер, пошто неко време није радио.
Цокулићу, дај ИП и пасс за свој сервер на ПП да га убацим, да имам и то.