Dobra dela i usluge zbog kojih se kajem

1. једном сам позајмио другу велике паре. упознали смо се на факсу, колеге, после смо се чак спријатељили и једно време били цимери. наравно, кад ме је питао за новац, ја сам се одлучио да му помогнем јер у том тренутку нисам ни сумњао у то да ли ће ми га вратити. био сам сигуран да хоће. ипак, нисам у први мах ни размишљао о томе да је он пореклом жидов, нити сам био толико духовно просвећен, ни енциклопедијски начитан као сада да бих знао праву истину, и шта све крије његова припадност тој врсти људи. тако је мој новац који је био намењен за упис у следећу годину вероватно завршио у неком великом-тајном-жидовско-окупатурском пројекту, а ја о свом бившем "пријатељу" никад више нисам чуо ни речи. нисам се много ни трудио да га нађем, јер сам знао да је упуштање у те воде ризично.

истинита прича

среки

2. вероватно завршио у неком великом-тајном-жидовско-окупатурском пројекту

Lolololololo 'bemti lebac krvavi. Sretene ovaploti mi sestru.

3. цоматосе, да ти оваплотим сестру? добар јесам, али толико добро дело баш и нисам спреман да чиним.

среки

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.