Prijava

А и гласање за Мађаре је најбоља шанса да се побегне из Србије. :)

Dvoumim se između Đembelog i Žike Obretkovića. Mada mislim da ću za Žiku jer on bi od Srbije napravijo ekološku zemlju jer sadi poljoprivredu na celoj površininoj zemlji. Širi ljubav i proizvodnju. Zeleno.

dusan1001
Ja sam uveren da će LOL glasati za ovog lika lolo

Јок, не волим људе који се кешају на туђи успех... Шта је Тито урадио овај може само да сања... Им'о је само једну добру изјаву и то му је ова:
http://www.youtube.com/watch?v=MLNzBXge0mc
Све у свему, нема наде од комунизма у Србији наредних десет година минимум...

Dačić mi izgleda kao pošten političar, iako je to oksimoron. Danas videh u tramvaju da ima Anarhosindikalna stranka (valjda se tako zovu) tako da ću sigurno za njih da glasam. Prvo i osnovno, ti izbori su čista glupost, pogotovu što je tajno glasanje pa je tako i najlakše izmanipulisati glasovima. Ali kad već imam taj izbor, ima da glasam za anarhiste jer svaka vrsta vlasti je loša. Tako da kad oni dođu na vlast, neće ni biti na vlasti jer su ANarhisti, pa će onda da dođe neko drugi.

Pa ako Rasim Ljajić izađe nešto samostalno za njega, a ako ne onda za Čedu.
Znam da ne delujem tako, ali tamo će moj glas.
Brine me jedino to što, nekako za koga god glasaš, stranke koje najviše prezirem će opet biti na vlasti (DS, SPS, SNS). Naš problem su te tri stranke koje su lopovske i kriminalne a ljudi poput Đilasa, Tadića, Nikolića, Vučića i Dačića su teški kriminalci, ubice i narko-dileri, tako da postoji realna mogućnost da ipak ne izađem na ove izbore, jer ipak kada malo razmisliš bolje, može se desiti da glasaš za nekoga i on uđe u koaliciju sa Dačićem i ispada kao da si glasao za to debelo, kriminalno, lopovsko govno, a proveo sam krvavo detinjstvo boreći se protiv njega.

За Чедицу, јер је готивац и расиста.

http://img245.imageshack.us/img245/4851/protest1mf5lb6.jpg

Realno, Čeda je jedan od retkih koji se trude i stvarno rade nešto.

Dačić mi izgleda kao pošten političar

Аахахаххаха, ако је Дачић поштен ту ме сеци! И плус он блеји у влади са истим онима који су му сјебали Слобу, тако да је лицимУрчина најгора...

Anarhosindikalna stranka

Они су покрет ваљда, а не странка...

E da, Rasim jebote. Taj lik šuti i radi. Jes da je grobar, al je gotivan lik.

Zaboravih da dodam da Čedina stranka i pored mojih očiglednih neslaganja sa njom (po pitanju pedera i tako nekih liberalnih stvarčica) opet deluje kao jedina stranka koja se nešto cima za omladinu a ostale sve đuture boli kurac. A omladina je najveće bogatstvo i najbitniji resurs jedne zemlje.

Pa Rasim jeste najmanje zlo. Momentalno.
Brate Džoni kako možeš glasati za Čedu, šta taj konkretno radi?
Lik se zalaže za ukidanje RS, za njega Oluja nije ratni zločin i dao bi takvom nekom glas?
Jedino od njega što sam pametno čula to je da je glupost što je Elektro-Srbija sponzor Partizanu. Mislim stvarno da ne ulazim sad u priče otkud mu džipovi ovo ono, ali ovo što sam ti navela u prvoj rečenici je odvratno i mene je lično sramota da takva stranka postoji u Srbiji jer nigde drugde ne bi mogla potrajati duže od mesec dana.
De neka mi neko šiba te anarhiste da vidim ima li tu neko da nije talašika.

Lole, ne pratim puno politiku, ali kažem ti konkretno za njegov resor, tj. policiju. Počelo je da se ozbiljnije radi i da se više hapsi, mada je sve to opet go kurac u odnosu na to koliko lopovčina imamo u državi. A za te anarhiste, pa jebeš ga, pisalo je stranka. Ja rek'o valjda kad se neko deklariše kao stranka i čim lepi te papire da će da budu jedna od opcija na izborima...

Od 1991. nijedno glasanje nisam propustila i očigledno sam ja baksuz svima, pa sam rešila da prvi put propustim i baš vidim šta će da se desi!
Ne znam šta drugo da uradim!

Lik se zalaže za ukidanje RS, za njega Oluja nije ratni zločin i dao bi takvom nekom glas?

Auroro,izvini,ali malko lupetaš.

Lik se zalaže za ukidanje RS, za njega Oluja nije ratni zločin i dao bi takvom nekom glas?

Nemam pojma za to, nisam baš čuo da je to rekao, ali i to je poštenije od njega nego od ovih demagoga što bi prodali RS, Kosovo, mamu i tatu a busaju se u grudi. Nemam pojma. Ja nisam čuo Čedu da zastupa te stavove i čini mi se da on to ne bi uradio nikada da je u poziciji vlasti.
Kažem ti, ne volim liberale, ni sam nisam liberalan ali mi je muka od svih ostalih.

Meni je Oliver Dulić zanimljiv lik :D
A zamislite koaliciju, Palma-Velja-Rasim-Romi, i Rasim kao precjednički kandidat.

Brate Džoni kako možeš glasati za Čedu, šta taj konkretno radi?

Pa lupam eto, podneo je inicijativu da noćni autobusi ne idu na pola sat vremena nego na pola sata....i takvih milion sitnica koje bi nam olakšale svakodnevni život, da ne nabrajam sada.
Nije sada tu ništa krupno jer nije ni u poziciji nešto krupno da napravi, ali takve sitnice meni čine život lakšim, a ostali samo pričaju o nekim avionima i kamionima a ništa ne rade živo.
K'o Đilas i Šapić koji su se slikali i kenjali o onom mostu kao da su ga oni ciglu po ciglu podizali a sagrađen je od kredita koji ćemo mi plaćati. Čovek kada bi gledao sa strane pomislio bi da je Đilas zaslužan što postoji Beograd.

Auroro,izvini,ali malko lupetaš.

http://vukajlija.com/ako-ti-tako-kazes/466717
Ni ja ne volim čuti što ne želim čuti ali to ne menja činjenično stanje. Možda treba drugačije tumačiti rečenicu MI MORAMO PREISPITATI NAŠ STAV POVODOM REPUBLIKE SRPSKE I PODRŽATI CELOVITOST BOSNE I HERCEGOVINE.
Ja sam možda baš liberal ali ta Čedinost mi se gadi. Lako je prodati babovinu druže, ajd ti kupi kuću.

Ma Čeda bi prodao bulju Amerima i ovim evropskim govnima. Kovače, što misliš da Aurora lupa? Šta, ti bi kao dao glas nekome ko smatra da Oluja nije ratni zločin? Možda bih razmislio da taj tj. njegova stranka ima neki vrhunski program, ali mislim da ni tad ne bih glasao za tako nekoga.