Puškice

1. Ljudi ajmo da pomognemo jedni drugima. Pišite svoje tehnike za puškice i prepisivanje.

2. hahahahha!
    retko kad sam koristio puškice,ne ećam se da sam ih 2 ili 3 puta koristio.beše to davno baš.

3. Haha, koristim ih kad me bas mrzi da ucim al eto teme za one koje mrzi da uce odredjene predmete, da pomognu drugima svojim uspesnim tehnikama.

4. Не користим, јербо сам добар ученик и имам све петице :)

5. Aj da cujem malo one koji koriste.

6. Najbolesniija tehnika koju sam čuo služi za polaganje testova za vožnju (tzv. tipovanje).
    Za nju je potrebno sledeće:
    - doći u posed pravih ispitnih testova (ranije ih je bilo samo nekoliko verzija: 4 ili 6, ne znam da li se nešto promenilo);
    - rešiti kući testove;
    - označiti netačne odgovore nulom a tačne jedinicom tako da dobijete niz koji glasi, npr:
    0001001001000001..... i tako dalje (gde npr prve četiri cifrre označavaju prvo pitanje kod kojeg je tačan odgovor pod "d" tj. "a" je netačno, dakle 0, "b" netačno isto 0, "c" netačno 0 "d" tačno dakle 1) i tako dalje.
    - dobijeni niz nula i kečeva tretirati kao binarni zapis i zatim ga pretvoriti u decimalni (dobije se neki zajebani broj koji je mnogo kraći od binarnog te je stoga lakše da se napiše na puškicu, a naizgled ništa ne znači pa ne postoji rizik da te panduri iz komisije provale čak i ako nađu puškicu).
    - na ispitu treba samo prepoznati koji je test u pitanju i koji mu broj odgovara,
    - ponovo pretvoriti decimalni u binarni niz i upisati tačne odgovore.

Mana tehnike je što zahteva da znate da "ručno" pretvarate decimalni u binarni zapis, a paradoks je to što ako već imate tu veštinu pretpostavlja se da ste dovoljno intelilgentni i skloni učenju, pa ne bi trebalo da vam je teško da naučite saobraćajna pravila i da ispit položite bez puškica (u svakom slučaju zahteva manje truda od gore izložene tehnike).

Inače, u tajne ovog postupka uveo me je svojevremeno student ETF-a, što je samo ukorenilo moje mišljenje o toj sorti ljudi.

7. Ja počeo u sedmom razredu da prepisujem... A posle i u srednjoj gotovo na svakom kontrolnom. Možda ako sam jednom-dvaput bio provaljen, ali nisam nikad zbog toga popio kečinu ili nešto. :)

8. Пеки још једном доказујеш да си срамота :))))
    Никад, запишеш на телефон ( у пејнту урадиш слику) и то је то :)

9. Ја салбо то радио, био сам пичкица за преписивање.

10. Devetare, toga u moje vreme nije bilo. :)

11. 1. Снимиш на телефону (диктафон) лекције, на контролном провучеш једну слушалицу кроз рукав, и наслониш се на ту руку. Ради проверено.

2. Е сад, за ову сам чуо, али нисам практиковао: узмеш етикету неког сока или воде, ставиш је на скенер и на пејнту или фотошопу уместо састојака ставиш оно што ти треба на датом контролном.

12. Ja uglavnom koristim digitron na ispitima, i to onaj koji ima poklopac iz koga se izvlaci digitron. Zalepim puskicu na poklopac i kad se ukaze prilika samo povucem digitron da vidim sta pise i onda odmah vratim. Sto se tice prepisivanja sa telefona, stavim jednu ruku ispod stola i kucam naslepo, kad gledam stavim na sto. Kad naidje profa, rizicno je da stavljam u dzep. Uzmem stavim pod majicu ili duks. Ima bolesnih nacina prepisivanja, npr. skoro je na jednom ispitu jedan kolega heftao papire na koje je kuci napisao odgovore u ispitnu svesku. Nakaslje se pa uhefta i tako ceo ispit.

13. Zalepis na tuki i nemere da te provali :)

14. Sta se ti javljas picko mala? Nemoj da te prebijem kad dodjem kuci.

15. Pusi ti meni kurac. Znas smradu jedan ziljavi!

16. Odlicni predlozi, posebno mi se svidja svarogov. Ajmo predlazite jos...

17. Imas i one satove koji imaju displej i citaju obicne tekstualne fajlove. Uzmes otkucas na kompu, prebacis preko usb-a i prepisujes sa njega. Kad naidje profa pritisnes dugme i nestane sa ekrana tekst i izgleda kao obican LED sat. To je odlicna stvarcica, samo ne znam gde ima da se uzme. Video sam jednom na facebook-u, ali lik oce da iznajmljuje studentima i ucenicima u Bg-u, a da ga kupis trazi 100 jevreja. Mnogo, ali ima sigurno negde da se kupi dosta jeftinije.

18. Moj drug iz klupe ima net na fonu,tako smo danas nasli sastave za pismeni iz srpskog. :)

Jednom sam nosio gips na ruci,pa u njega nagurao puskice.Za to je saznala cela skola(osim nastavnika). :)

19. Ja treba da pročitam Ilijadu do sljedeće nedjelje. Ako bi neko mogao u kratkim crtama...

20. Imas i one satove koji imaju displej i citaju obicne tekstualne fajlove. Uzmes otkucas na kompu, prebacis preko usb-a i prepisujes sa njega. Kad naidje profa pritisnes dugme i nestane sa ekrana tekst i izgleda kao obican LED sat. To je odlicna stvarcica, samo ne znam gde ima da se uzme. Video sam jednom na facebook-u, ali lik oce da iznajmljuje studentima i ucenicima u Bg-u, a da ga kupis trazi 100 jevreja. Mnogo, ali ima sigurno negde da se kupi dosta jeftinije.

Има исто на фацебооку да се купи, пумини, 1500 динџи коштају... :)

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.