Koju knjigu trenutno čitaš?

1. 50 нијанаса сивила

2. a kako ces ti da se vidis sa tim ujevicem?

*Tin.

3. Kako ste svi nerazumni, odoh do dragstora koji radi celu noć, i daje piće posle deset, i popiću vino noćas sam, što da se mučim s kim ću ga i kada podeliti.

4. I čitaću Džulijana Barnsa, Istorija sveta u 10 1/2 poglavlja.

5. Šta planirate da pazarite na Sajmu?

6. Viktora Peljevina, S.N.U.F.F. I onda da kopam po onim starim za sto-dvesta dinara, pa šta iskopam.
    Mada možda i ovo:
    http://www.knjizara.com/Apokalipsa-Sad-Jovica-Acin-135412
    I ovo, ali samo ako zdipim ili naletim na popustu, skupo je u tri lepe, a baš bih voleo:
    http://www.delfi.rs/knjige/57350_apokalipsa_-_teorija_praksa_i_estetika_propasti_sveta_knjiga_delfi_knjizare.html

7. Zvuči i meni taj S.N.U.F.F. zanimljivo, al' ne znam da li će mi se uklopiti u budžet. A u tim kutijama vazda nešto dobro.

Imam u planu da uzmem Ligotija - ,,Nedovršen posao'' (isto popust, ali Booka ne učestvuje na Sajmu bikaz of rizons), Kinga - ,,Groblje kućnih ljubimaca'', Čejmbersa - ,,Kralj u žutom'', neke stripove, a verujem da će nešto da iskrsne, kao i uvek, zato spisak pravim ovlaš, retko u potpunosti ispoštujem.

Au, ova Apokalipsa baš žeže sa cenom.

8. Ma u stvari, ja ću da prođem kroz to, pa s čim sam izašao, izašao sam. Nikad nisam uspeo da kupim ono što sam prethodno zamislio.

9. валдемаре јел си ту? имам питање за тебе

10. Nisam bio 2-3 godine na sajmu a verovatno necu imati vremena ni ove godine a bas imam zelju, nego me mnogo nervira sto je sajam a uopste nisu jeftinije knjige nego inace.

11. "Izabrane priče" Anton Pavlovič Čehov

Klasika, pretjerano detaljisane i ne prođe ni dvije-tri stranice a da neko ne zaplače. I to skoro nikad ne plaču sami, nego horski. "... Čim ga ugleda Marija Semjonovna obisnu mu se oko vrata i gorko zaplaka. Zaplaka i on. Uto uđe sobarica i ona poče da plače sa njima dvoma..."
    Ne dam ja 10 ruskih pisaca za jednog Bukovskog.

http://i.imgur.com/LZ7B6i7.jpg

12. Sajam je najgori hipsteraj, idemo da kupimo stripove samo

13. To je super pripovetka, "Dušica" ili kako beše...Čehov je po meni majstor kraće forme, tačno te svojim pisanjem prenese u ono vreme. U vreme Bukovskog i ne želim da budem prenesen.

14. Da li se na sajmu knjiga knjige i čitaju ili je to fora da se samo gledaju korice?

15. "Туга", Профе.

16. Najbolje je pre podne, kada dolaze štreberi i đaci prvaci.

Nisam zadovoljna, mogla sam više pazariti, ali možda ću opet doći, tek je utorak. Aura, Sedam smrtnih grehova, Školice, Pan, Opet on, uzeh i neka sabrana dela, dosta povoljno. Jednu sam knjigu dobila gratis.
    I Gijom Muso za neke čudne osobe iz familije.

17. Do kad traje sajam? I je li skupo?

18. Imam omiljene izdavače, i tako odem ciljno, nisam svaki kutak pogledala. Najjeftiniji štand mi se čini da je The Book Shop, klasici su od 200 do 300. A Vulkan deli sokove i smoki (pri tom, Vulkan mi nije omiljeni nego samo kažem).