osvald špengler 'propast zapada', a ujedno i prestajem da je čitam jer je potpuni bullshit. interesantna jedino kao neka simptomatika tog vremena, početka 20. veka, s obzirom da je ta knjiga bila glavni bestseler. mislio sam da je knjiga sa malo dubljim uvidima, al se pokazuje kao gomila trabunjanja i kvazi-proroštva jednog, siguran sam, nadrogiranog lika, prepuih pseudonaučnih kategorija i terminologije. došao sam do dela gde govori o revitalizaciji propale evrope pod nekakvim dostojevski-hrišćanstvo tripom, pritom to piše 1918. totalno gluv za oktobarsku revoluciju i slična dešavanja. prelol, ako vam iko ozbiljno preporuči, recite mu da je budaletina epigonska vladikonikolajskovelimirovićka
Imam jedno pitanje za fanove S. Kinga, kako ide redoslijed u serijalu Mračna Kula ako je to uopste serijal, i ako ima neki redoslijed... nije da ću čitati, nego muvam koku koja voli to malo oko knjiga da se vrti, pa čisto da znam, a možda i pročitam. da mu dadnem treću šansu.
milan kangrga - praksa vrijeme svijet
vilhelm diltaj - zasnivanje duhovnih nauka, djindjic preveo lolo
a.n. prior - historija logike, gajo petrovic prevodio jebem ga usta
Upravo pročitala "Južno od granice, zapadno od sunca" - Murakami (jebem ti kakve on naslove daje knjigama roman na roman).
"Ovaj romana ostaviće vas zatečene i zamišljene, sa sumnjom da ste pravilno razumeli sve što ste pročitali i sa željom da zaronite ponovo taj svet od početka knjige, ali sada znajući neke neslućene istine."
Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.
osvald špengler 'propast zapada', a ujedno i prestajem da je čitam jer je potpuni bullshit. interesantna jedino kao neka simptomatika tog vremena, početka 20. veka, s obzirom da je ta knjiga bila glavni bestseler. mislio sam da je knjiga sa malo dubljim uvidima, al se pokazuje kao gomila trabunjanja i kvazi-proroštva jednog, siguran sam, nadrogiranog lika, prepuih pseudonaučnih kategorija i terminologije. došao sam do dela gde govori o revitalizaciji propale evrope pod nekakvim dostojevski-hrišćanstvo tripom, pritom to piše 1918. totalno gluv za oktobarsku revoluciju i slična dešavanja. prelol, ako vam iko ozbiljno preporuči, recite mu da je budaletina epigonska vladikonikolajskovelimirovićka
Морихеј Уешиба - Умеће мира
Купио јутрос "Нико и ништа у Паризу и Лондону", пошто је толико нахвалисте овде и прочитао је у једном даху. Стварно фасцинантно дело.
lepse mi bilo na sajmu automobila, malo ima promoterki bas :}}
Ibn Adad - Kultura histerije nije specijalnost hortikulture
Haldor Laksnes - Samostalni ljudi
I Junga malo :)
Da li neko zna gde mogu naci pdf verziju grada lopova?
Ne! Imam ja kuci knjigu, uopste nije losa. Vredi citati.
- Mesa Selimovic - Dervis i smrt. Mislim sedmi put.
Dragoslav Kosmajac:
KNJIGU O ŠARIĆU
Предраг Поповић- Морални портрет Александра Вучића, политичка фукара.
Читао сам ту књигу пре него што је добила на популарности тј. пре него што је Вучић дошао на власт. Треба ту књигу увести као лектиру у средње школе.
Može li link od sajta za skidanje knjiga PDF (naš jezik)?
Imam jedno pitanje za fanove S. Kinga, kako ide redoslijed u serijalu Mračna Kula ako je to uopste serijal, i ako ima neki redoslijed... nije da ću čitati, nego muvam koku koja voli to malo oko knjiga da se vrti, pa čisto da znam, a možda i pročitam. da mu dadnem treću šansu.
milan kangrga - praksa vrijeme svijet
vilhelm diltaj - zasnivanje duhovnih nauka, djindjic preveo lolo
a.n. prior - historija logike, gajo petrovic prevodio jebem ga usta
Upravo pročitala "Južno od granice, zapadno od sunca" - Murakami (jebem ti kakve on naslove daje knjigama roman na roman).
"Ovaj romana ostaviće vas zatečene i zamišljene, sa sumnjom da ste pravilno razumeli sve što ste pročitali i sa željom da zaronite ponovo taj svet od početka knjige, ali sada znajući neke neslućene istine."
Da ne zaronim.
Samo u te knjige buljite bolje neke zenske da listate hehe ako me razumete
Taman sam hteo da te napljujem deni ali izvukao si se
Mislio sam da njaške kako čitaš "ŠARIĆ"
Bre pseto, pa dovoljno mi da se pogledam u ogledalo ako hoću žensko da vidim. :)
Je l ga spustiš dole nekad da se pogledaš?
Ogledalo