Koju knjigu trenutno čitaš?

1. Glad - Knut Hamsun
    Poslednji dan na smrt osuđenog - Igo
    Prizivanje duhova na Dzerziju (najmanje poznat roman Igoa, remek delo)

2. Dundo Maroje, Marin Držić
    za faks

vrlo nezgodan Držićev jezik, morao sam prvo da prelistam rječnik manje poznatih rječi na kraju knjige

3. Е јес Јово, то и моја сестра сад чита исто за факс, рече да је говно књига, ја не знам, нисам ни прелистао.

4. Glen Kuper
    Biblioteka Mrtvih

Odlican roman! :)

5. Библија. Волем епску фантастику, није лоше

6. Ozzy Osbourne - I am Ozzy

7. Poslednji dan na smrt osuđenog - Igo

Preporučuješ?

8. Pročitao Rob Huna. Šta znam, nije nešto knjiga. Onako osrednja. Ima nekih zanimljivosti, ali sad bi trebalo da se koncentrišem na klasike koje nisam pročitao poput Rata i mira. To mi je prvi pik.

9. i jopet

PuppetMaster
    Postoji li Fight Club na srpskom jeziku? I ako postoji, gde moze da se kupi?

10. U Srbiji nema, ali kod susjeda Hrvata ima.

11. Има фајт клуб да се купи на српском, око 13 евра је књига :) купујем ја то и Congratulations you have just met the icf! :D

12. Не знам тачно гдје :) али гуглао сам дуго :) и на крају сам одлучио на и беју да купим те двије књиге, обе ме изађу 10е :)

13. I ja sam guglao, ali slaba vajda :)

14. Величанствена Ана Карењина..

15. Добра је Ана, кул књига :) сад је у Андрићграду премијера новог филма. Сутра ваљда :)

16. Pol i temperament u tri primitivna drustva, Margaret Mid. Al koga boli kurac sta ja citam

17. Синоћ сам био на премијери у Сава Центру и могу да кажем да се и те како осећа британска продукција. Јесте да има доста добрих делова и мотива али очито је да веродостојан приказ књиге јако тешко могу да ураде странци.

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.