Dundo Maroje, Marin Držić
za faks
vrlo nezgodan Držićev jezik, morao sam prvo da prelistam rječnik manje poznatih rječi na kraju knjige
Е јес Јово, то и моја сестра сад чита исто за факс, рече да је говно књига, ја не знам, нисам ни прелистао.
Glen Kuper
Biblioteka Mrtvih
Odlican roman! :)
Библија. Волем епску фантастику, није лоше
Ozzy Osbourne - I am Ozzy
Preporučuješ?
Kafka- Preobrazaj
Pročitao Rob Huna. Šta znam, nije nešto knjiga. Onako osrednja. Ima nekih zanimljivosti, ali sad bi trebalo da se koncentrišem na klasike koje nisam pročitao poput Rata i mira. To mi je prvi pik.
i jopet
U Srbiji nema, ali kod susjeda Hrvata ima.
Има фајт клуб да се купи на српском, око 13 евра је књига :) купујем ја то и Congratulations you have just met the icf! :D
Gdje?
Не знам тачно гдје :) али гуглао сам дуго :) и на крају сам одлучио на и беју да купим те двије књиге, обе ме изађу 10е :)
I ja sam guglao, ali slaba vajda :)
Величанствена Ана Карењина..
Добра је Ана, кул књига :) сад је у Андрићграду премијера новог филма. Сутра ваљда :)
Pol i temperament u tri primitivna drustva, Margaret Mid. Al koga boli kurac sta ja citam
Синоћ сам био на премијери у Сава Центру и могу да кажем да се и те како осећа британска продукција. Јесте да има доста добрих делова и мотива али очито је да веродостојан приказ књиге јако тешко могу да ураде странци.
Lope de Vega!
Glad - Knut Hamsun
Poslednji dan na smrt osuđenog - Igo
Prizivanje duhova na Dzerziju (najmanje poznat roman Igoa, remek delo)