Koju knjigu trenutno čitaš?

1. gospodine Hujo nekako mi je kraj kenjkavo napisan XD

2. ''Kockar'', veliki gospodin Dostojevksi.

Preporučuješ li je?

3. "Hoću da mi se nešto lepo desi odmah" Marko Vidojković

Pročitao nekolko strana, i ne sviđa mi se, može da se čita, al nije to to, pokušava da kopira Bukovskog i ne ide mu. Ubi se čovek od pisanja kako je on alfa mužjak, te jebe, pa još malo jebe, pa onda jebe, pa jebe, onda (nikad nećete pogodit!) JEBE! Dosadni ste s tim seksom jebote, od kad je to seks zanimljiv u drugom vidu osim onog koji se tiče pokretnih slika? Ka da čitam ljubavni roman napisan za muškarce.

4. "Tri puta trideset i tri jednako je" Tri autora iz Mostara.

Postmoderna poezija. Preporučujem.

5. Ričard Metison - Komešanje odjeka

Nafališe mi dotičnog pisca kao suludog, izopačenog, teško shvatljivog, te budi jezu, te njega je Stiven King kopirao tra la la... meni se knjiga uopšte ne sviđa, mislim ima pisac malo te boleščine u sebi, ali čim ona izađe na površinu, on se pravda i izglađuje, tako da sam se više uplašila gledjući Lejdi Gagin spot za Alehandra nego čitajući ovu "horor" knjigu.

6. Владимир Ћоровић - Илустрована историја Срба II

7. Tooo Cole konačno neko ko se ne preserava sa nekim knjigama koje iskopaju na googlu!!!
    Ja prelistavam neki novi ogromni atlas. Enciklopedije su mi fetiši.

8. Хахахаххаха шта да ти кажем Ренато, ја волим романе али ипак волим и да прочитам неку књигу о историји, митологији. Наравно и енциклопедије су фетиш, то стоји. :) Баш сам пре неки дан листао "100 најзнаменитијих Срба".

9. @vesnam

Da, jer kvalitetno jebe. I ''Grad lopova'', Dejvid Beniof, još jedna na preporuku. Svima govorim da je najjača, eto i tebi. :)

10. Ево завршио сам 2. део сад читам 3.

11. Čitam Anu Karenjinu,biće mi za lektiru sljedeće godine. Znam da ste svi čitali,jel dosadna?

12. pokušava da kopira Bukovskog i ne ide mu

ma nije valjda? thank you captn obvious :)

13. Trenutno ne čitam ništa, a trebalo bi.

14. Čitam Anu Karenjinu,biće mi za lektiru sljedeće godine. Znam da ste svi čitali,jel dosadna?

Većini bude dosadno da čitaju o čemu Ljaksevin razmišlja na njivi između dva otkosa. Meni je bilo ok, volim rusku prozu ali mislim da je servirana u pogrešno vreme, bolje ti legne kad se malo smiriš. Ne doživiš je na pravi način dok ti hormoni divljaju, nemaš strpljenja.

15. Ја сам прочитао пола Карењине. Добра је књига, мени је било занимљивих делова али је много у пичку материну, скурчи ти се више после 600 страна, а имаш још 400...

16. pročitala sam ,,Pisma iz Italije''. vrlo zanemljiva knjiga. većina ovde je sigurno prerasla tu knjigu zato što je za osnovnu, al ipak vredi bar prelistati je ako neko nije.

17. Oslepo sam, ne mogu čitati.

18. Чича Горио-лектира, мени је интересанта и није тешка.

19. Karl Gustav Jung - Dinamika nesvesnog, necu da ulazim u to ko je u pravu, ali moram samo reci da mi je Frojd nekako koncizniji po formi.

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.